Tom Cruise és Katie Holmes

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.11.09. 11:32

Kornbabe írta:Jól körbejártuk a témát. :wink:

Én csak abban tudok reménykedni, hogy Katie és csemetéje rendben lesznek . :)

csak mar erkezne meg....akkor minden kiderul!!! :wink:
a balanced diet is a cookie - in each hand

john6
Lelkes újonc
Lelkes újonc

SZcientólgia

Hozzászólás Szerző: john6 » 2005.11.17. 11:17

daw írta:Ez a legkevesebb, ha ennyire barom dologba belerángatta.
Különben nincs valami törvény, ami ellenkezne azzal, hogy egy hétig nem lehet vizsgálni a kisbabát? Mert itt ugye az is törvényellenes, ha nem adatod be neki az oltásokat, de hogy egy hétig ne lássák orvosok... :roll:
Ja és hozzá: mennyi a hülye ember, aki beszáll mindenféle baromságnak! :evil:
Sziasztok!
Újra hallatom hangom, mások igen nagy örömére!
Szia Daw!
Amint látod kipirosoztam egy mondatodat!
Egyet értek éréseiddel, de ne elsősorban a szenvedő alanyokat hibáztassuk, hanem azokat akik ebből a rendszerből élnek, hisz tudvalevő, hogy az emberi lény igen befolyásolható, alapvetően ebben nincs is semmi rossz, csak nem szabadna rosszra használni!
Szép hétvégét mindenkinek, J.

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.11.28. 11:11

ma reggel hallottam a Slager radioban, h igaz, Katie-nek nem szabad megszolalnia, sikoltania, kiabalnia a szulsekor, es az orvosnak sem szabad egy hangot sem kiadni.....BorosBOcskor jol elpoenkodtak azzal, h vajon hogyan lehet elmutogatni, ha a baba farfekveses lesz es csaszarral kell vilagra hozni (bemegy az orovos koronaval a fejen?)....vagy hogyan mutogatjak majd el, h fiu vagy lany lett.... :D

egyebkent Tom vett egy ultrahang berendezest, h barmikor megnezhesse a babat a pociban. Sztem ez mar badarsag, es sugy tudom, a tul sok ultrahangozas art is a picinek!!!! :evil:
a balanced diet is a cookie - in each hand

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.11.28. 13:11

Annyira biztos nem, mintha az anya megszólal a szülés közben... :roll:

Különben az új TVR7-ben van egy cikk kettőjükről.
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2005.12.02. 15:28

"Katie Holmes és Tom Cruise kisfiút várnak. Az örömhírt még ugyan nem jelentették be, de a Sun értesülései szerint a minap többen is látták, amint Katie világoskék babaholmikat vásárolgatott.

A szemtanúk szerint Katie nagyon biztos lehet a dolgában, mivel ügyet se vetett a kislányoknak szánt rucikra és játékokra, pedig több bababoltba is betért bevásárló körútja során.

Lehet, hogy Tom kamuzott, mikor azt állította, hogy még nem tudja, fiú vagy lány lesz-e a kicsi, aki - ha minden - igaz három hónap múlva fog a világra jönni"

forrás: Mellesleg

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 14:28

Íme a hírhedt video, amikor Tom Cruise Oprah showjában teljesen bedilizik, ugrál a kanapén és semmi értelmeset nem tud kinyögni, a végén megjelenik Katie is:
Elég rákattintani a linkre és azonnal bejön a video

http://video.google.com/videoplay?docid ... Tom+Cruise

Nagyon gááááááááááááááááááz! :P :P :P :P :P

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 19:50

Várom a véleményetek Tomról. :D

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.12.03. 20:02

Kornbabe írta:Várom a véleményetek Tomról. :D
Hát tényleg ultra gáz volt. Már majdnem sítram a röhögéstől!

Ez a pasi tiszta hülye! :lol: :lol:
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 20:48

Én is megnéztem, tényleg nem normális! :lol: Hát, istenem, boldog...
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 20:50

daw írta:Én is megnéztem, tényleg nem normális! :lol: Hát, istenem, boldog...
Hát...szerintem ez már túlzás... :P

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 20:54

Na igen, főleg a világ előtt... persze összevágott videó volt, lehet, hogy mindez mondjuk egy óra alatt ment le, akkor úgy annyira már nem gáz. Vagy de? :D
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 21:09

daw írta:Na igen, főleg a világ előtt... persze összevágott videó volt, lehet, hogy mindez mondjuk egy óra alatt ment le, akkor úgy annyira már nem gáz. Vagy de? :D
De. :P

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 21:18

Rendben. :D
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 21:21

daw írta:Rendben. :D
Nem akartam rád erőltetni a véleményem. :lol:

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 21:31

Kornbabe írta:Nem akartam rád erőltetni a véleményem. :lol:
Biztos túl meggyőző vagy! :lol:
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.03. 22:05

Én is belenéztem, de nekem folyamatosan akadozik a lejátszás, így már duplán idegesített. Ennyi elég is volt belőle.
Pedig én anno nagyon bírtam Tom Cruise-t. Sőt, továbbmegyek, igazi nagy rajongója voltam. De az utóbbi néhány évben már egyre inkább csökken a lelkesedésem iránta. Igaz, akadnak más jó pasik is színész vonalon. (pl: James Van Der Beek, Michael Vartan hogy csak a legjobbakat említsem :lol: )
Én is nagyon meglepődtem, amikor hallottam kettőjükről, de szerintem is túlzás az, amit művelnek. Mind a ketten!
Pár hónapja az MTV Movie Awards-on Tom is kapott valami életmű díjat, amit nem más adott át, mint Katie. :!: Kb ugyanezt adta elő, mint az Oprah-nál Tom. Legalábbis az a földre leborulás ott is befigyelt.
Oké, hogy tombol a szerelem, meg minden, de ezt lehetne kevésbé ripacs módon is. [-(
Keine Panik auf der Titanic!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 22:09

ese írta:Én is belenéztem, de nekem folyamatosan akadozik a lejátszás, így már duplán idegesített. Ennyi elég is volt belőle.
Pedig én anno nagyon bírtam Tom Cruise-t. Sőt, továbbmegyek, igazi nagy rajongója voltam. De az utóbbi néhány évben már egyre inkább csökken a lelkesedésem iránta. Igaz, akadnak más jó pasik is színész vonalon. (pl: James Van Der Beek, Michael Vartan hogy csak a legjobbakat említsem :lol: )
Én is nagyon meglepődtem, amikor hallottam kettőjükről, de szerintem is túlzás az, amit művelnek. Mind a ketten!
Pár hónapja az MTV Movie Awards-on Tom is kapott valami életmű díjat, amit nem más adott át, mint Katie. :!: Kb ugyanezt adta elő, mint az Oprah-nál Tom. Legalábbis az a földre leborulás ott is befigyelt.
Oké, hogy tombol a szerelem, meg minden, de ezt lehetne kevésbé ripacs módon is. [-(
Meg kell várni, amíg kicsit betöltődik, utána már nem akad. :wink:

Különben nekem is eszembe jutott Katie akciója. Pont ilyen volt! :shock:
Melyikük csinálta először? :P

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 22:12

Ha már betöltötte, utána végigmegy simán.

Lehet, hogy az a leborulás valami rituálé a Scientiológiában, vagy miben. :D
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.03. 22:16

daw írta:Ha már betöltötte, utána végigmegy simán.

:smt043 :smt044 :smt044

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.12.03. 22:19

daw írta:Ha már betöltötte, utána végigmegy simán.

Hát ez haláli! :lol: :lol: :lol:
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.03. 22:37

Még most is akad, de a mai napra hanyagolom a technikai kérdéseket! Majd talán holnap.
Voltaképpen sok botor dolgot olvastam már a szcientológiával kapcsolatban, ezen sem lepődnék meg. De akkor ez már korábban is meg kellett volna, hogy jelenjen Tomnál, hiszen Nicole Kidman is elég nagy szerelme volt - legalábbis ezt állította.

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 22:40

Lehet, hogy akkor még nem volt egyház-tag. Biztos nem így született ő se. :wink:
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.03. 22:45

Az igaz, de az is igaz, hogy nem születése után röviddel lett Nicole férje. :lol:
És ha jól emlékszem, már Nicole idején is olvastam, hogy ennek a vallásnak a tagja - John Travoltáékkal együtt - csak ez mostanában csapott nagyobb viszhangot. Lehet, hogy Katie-t jobban tudja befolyásolni, mint a többi szerelmét. Bár ez nem szép dolog lenne tőle. :evil:

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.03. 22:46

ese írta:Lehet, hogy Katie-t jobban tudja befolyásolni, mint a többi szerelmét.
Könnyen lehet, hisz Katie jóval fiatalabb nála. Nicole biztos határozottabb volt.
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.04. 14:12

Kornbabe írta:Íme a hírhedt video, amikor Tom Cruise Oprah showjában teljesen bedilizik, ugrál a kanapén és semmi értelmeset nem tud kinyögni, a végén megjelenik Katie is:
Elég rákattintani a linkre és azonnal bejön a video

http://video.google.com/videoplay?docid ... Tom+Cruise

Nagyon gááááááááááááááááááz! :P :P :P :P :P
Na, ma már sikerült végignéznem ezt a videót. MOst nem az akadozással volt gond, sokkal inkább a szereplőkkel... Ez már tragikomédia, amit műveltek - inkább csak Tom, bár Katie-t sem értettem, hogy miért rohant el, amikor hívták?
Kezdtem a közepe táján azt hinni, hogy Tom talán beszívott, és azért volt ilyen őrült (ez egy kulturált szó - először csúnyább kifejezés jutott eszembe :) )

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.04. 20:32

Most olvastam az rtl klub-on a köv.cikket:

Veszélyben a Holmes-baba? - Tom Cruise gyermeke életével játszik.

Egy szakemberekből álló bizottság szerint nem volt túl jó ötlet a színész részéről az otthoni ultrahangos készülék megvásárlása. Bár Tom csak figyelemmel szerette volna kísérni gyermeke fejlődését, az orvosok úgy vélik, az indokolatlan használat nem tesz jót sem kedvesének, sem a kicsinek.

- Van egy törvény, ami a páciensek védelmében készült. Hozzánemértő emberek, még ha anyagi lehetőségeik meg is engedik, nem vehetnek és nem működtethetnek, illetve használhatnak ilyen berendezést. Az ultrahangos készülékek tulajdonképpen orvosi műszerek. Ha a páciens egészségügyi állapota nem indokolja, nem szabad kitenni ilyen vizsgálatnak, hiszen ez egy plusz veszélyforrás a magzatra nézve. A méhről készült felvételekre azért van szükség, hogy még a szülés előtt észrevegyenek bizonyos rendellenességeket, melyeket kezelni kell. A bizottság szerint Tom Cruise-t nem tájékoztatták kellőképpen – nyilatkozta a bizottság egyik tagja.

Ejnye-bejnye Tommy Boy!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.04. 21:02

ese írta:Most olvastam az rtl klub-on a köv.cikket:

Veszélyben a Holmes-baba? - Tom Cruise gyermeke életével játszik.

Egy szakemberekből álló bizottság szerint nem volt túl jó ötlet a színész részéről az otthoni ultrahangos készülék megvásárlása. Bár Tom csak figyelemmel szerette volna kísérni gyermeke fejlődését, az orvosok úgy vélik, az indokolatlan használat nem tesz jót sem kedvesének, sem a kicsinek.

- Van egy törvény, ami a páciensek védelmében készült. Hozzánemértő emberek, még ha anyagi lehetőségeik meg is engedik, nem vehetnek és nem működtethetnek, illetve használhatnak ilyen berendezést. Az ultrahangos készülékek tulajdonképpen orvosi műszerek. Ha a páciens egészségügyi állapota nem indokolja, nem szabad kitenni ilyen vizsgálatnak, hiszen ez egy plusz veszélyforrás a magzatra nézve. A méhről készült felvételekre azért van szükség, hogy még a szülés előtt észrevegyenek bizonyos rendellenességeket, melyeket kezelni kell. A bizottság szerint Tom Cruise-t nem tájékoztatták kellőképpen – nyilatkozta a bizottság egyik tagja.

Ejnye-bejnye Tommy Boy!
Erről én is hallottam. Nem tudom, mi történt ezzel az emberrel, de szerintem nem normális. És én még sajnáltam Nicole-t, mikor elváltak. Hát, ezek után azt mondom, Nicole járt jól. Nem irigylem Katie-t. :( :cry:

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.12.06. 09:18

Kép
Kép

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.12.06. 09:33

Kép
Kép

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2005.12.07. 15:25

"Tom Cruise nem a hagyományok embere. A színész ugyanis még a ceremónia előtt látni akarja menyasszonya esküvői ruháját. Sőt, Katie Holmes csak azt a ruhát veheti meg, amit Tom jóváhagy. A házasságkötést egyébként Tomék nyárra halasztották, mert azt szeretnék, ha gyermekük megszületése után Katie már lefogyva állhatna az oltár elé." (The Sun)

Hát ez szerintem nevetséges.... 1. kiválasztja a ruháját, 2. csak ha lefogyott akkor veszi el :?

Válasz küldése