Kornbabe írta:Jól körbejártuk a témát.![]()
Én csak abban tudok reménykedni, hogy Katie és csemetéje rendben lesznek .
csak mar erkezne meg....akkor minden kiderul!!!
Moderátor: ese

Sziasztok!daw írta:Ez a legkevesebb, ha ennyire barom dologba belerángatta.
Különben nincs valami törvény, ami ellenkezne azzal, hogy egy hétig nem lehet vizsgálni a kisbabát? Mert itt ugye az is törvényellenes, ha nem adatod be neki az oltásokat, de hogy egy hétig ne lássák orvosok...![]()
Ja és hozzá: mennyi a hülye ember, aki beszáll mindenféle baromságnak!

Meg kell várni, amíg kicsit betöltődik, utána már nem akad.ese írta:Én is belenéztem, de nekem folyamatosan akadozik a lejátszás, így már duplán idegesített. Ennyi elég is volt belőle.
Pedig én anno nagyon bírtam Tom Cruise-t. Sőt, továbbmegyek, igazi nagy rajongója voltam. De az utóbbi néhány évben már egyre inkább csökken a lelkesedésem iránta. Igaz, akadnak más jó pasik is színész vonalon. (pl: James Van Der Beek, Michael Vartan hogy csak a legjobbakat említsem)
Én is nagyon meglepődtem, amikor hallottam kettőjükről, de szerintem is túlzás az, amit művelnek. Mind a ketten!
Pár hónapja az MTV Movie Awards-on Tom is kapott valami életmű díjat, amit nem más adott át, mint Katie.Kb ugyanezt adta elő, mint az Oprah-nál Tom. Legalábbis az a földre leborulás ott is befigyelt.
Oké, hogy tombol a szerelem, meg minden, de ezt lehetne kevésbé ripacs módon is.
Na, ma már sikerült végignéznem ezt a videót. MOst nem az akadozással volt gond, sokkal inkább a szereplőkkel... Ez már tragikomédia, amit műveltek - inkább csak Tom, bár Katie-t sem értettem, hogy miért rohant el, amikor hívták?Kornbabe írta:Íme a hírhedt video, amikor Tom Cruise Oprah showjában teljesen bedilizik, ugrál a kanapén és semmi értelmeset nem tud kinyögni, a végén megjelenik Katie is:
Elég rákattintani a linkre és azonnal bejön a video
http://video.google.com/videoplay?docid ... Tom+Cruise
Nagyon gááááááááááááááááááz!![]()
![]()
![]()
![]()
Erről én is hallottam. Nem tudom, mi történt ezzel az emberrel, de szerintem nem normális. És én még sajnáltam Nicole-t, mikor elváltak. Hát, ezek után azt mondom, Nicole járt jól. Nem irigylem Katie-t.ese írta:Most olvastam az rtl klub-on a köv.cikket:
Veszélyben a Holmes-baba? - Tom Cruise gyermeke életével játszik.
Egy szakemberekből álló bizottság szerint nem volt túl jó ötlet a színész részéről az otthoni ultrahangos készülék megvásárlása. Bár Tom csak figyelemmel szerette volna kísérni gyermeke fejlődését, az orvosok úgy vélik, az indokolatlan használat nem tesz jót sem kedvesének, sem a kicsinek.
- Van egy törvény, ami a páciensek védelmében készült. Hozzánemértő emberek, még ha anyagi lehetőségeik meg is engedik, nem vehetnek és nem működtethetnek, illetve használhatnak ilyen berendezést. Az ultrahangos készülékek tulajdonképpen orvosi műszerek. Ha a páciens egészségügyi állapota nem indokolja, nem szabad kitenni ilyen vizsgálatnak, hiszen ez egy plusz veszélyforrás a magzatra nézve. A méhről készült felvételekre azért van szükség, hogy még a szülés előtt észrevegyenek bizonyos rendellenességeket, melyeket kezelni kell. A bizottság szerint Tom Cruise-t nem tájékoztatták kellőképpen – nyilatkozta a bizottság egyik tagja.
Ejnye-bejnye Tommy Boy!