Akkor én nagyon kilógok a sorból, mert nekem igenis tetszettek a bostoni részek.daw írta:Azért voltak rosszabbak a bostoni részek, mert Capesideban mindig ott volt mindenki, ráadásul együtt, míg Bostonban külön kellett választani a szereplőket.
Részek
Moderátor: ese
Köszönöm! Csak arra nem emlékeztem, hogy ugyanarról a karakterről volt-e szó, de ezek szerint igen. Azért maradt meg bennem, mert Ali Lartert jól ismerem, talán minden filmjét láttam és nagy meglepi volt a Dawsonban találkozni vele annak idején.Kornbabe írta:Utánanéztem az imdb.com-on most nem Ali Larter játszotta Kristyt, hanem Nicole Steinwedell.
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Ő szerepelt Kerr Smith-szel a Végső állomásban.daw írta:Köszönöm! Csak arra nem emlékeztem, hogy ugyanarról a karakterről volt-e szó, de ezek szerint igen. Azért maradt meg bennem, mert Ali Lartert jól ismerem, talán minden filmjét láttam és nagy meglepi volt a Dawsonban találkozni vele annak idején.Kornbabe írta:Utánanéztem az imdb.com-on most nem Ali Larter játszotta Kristyt, hanem Nicole Steinwedell.
Igen, de te nem láttad a régi capeside-iakat, nem? Nekem is tetszettek a bostoniak, csak nem annyira, mint a capeside-iak. De persze ez általánosítás, igazából nem tudnám azt mondani, hogy minden régi rész jobb volt minden újnál. Kifejezetten emlékszem, hogy Blair Witch Project-féle rész kifejezetten nem tetszett a régiek közül például.Kornbabe írta:Akkor én nagyon kilógok a sorból, mert nekem igenis tetszettek a bostoni részek.daw írta:Azért voltak rosszabbak a bostoni részek, mert Capesideban mindig ott volt mindenki, ráadásul együtt, míg Bostonban külön kellett választani a szereplőket.
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Igen, pontosan.Kornbabe írta:Ő szerepelt Kerr Smith-szel a Végső állomásban.daw írta:Köszönöm! Csak arra nem emlékeztem, hogy ugyanarról a karakterről volt-e szó, de ezek szerint igen. Azért maradt meg bennem, mert Ali Lartert jól ismerem, talán minden filmjét láttam és nagy meglepi volt a Dawsonban találkozni vele annak idején.Kornbabe írta:Utánanéztem az imdb.com-on most nem Ali Larter játszotta Kristyt, hanem Nicole Steinwedell.
Továbbá: Végső állomás 2, Ház a Kísértet-hegyen, Jay és Néma Bob visszavág, Prérifarkas blues (Dawsonnal)...
Három nagyon kedvenc horrorfilmemben benne van és ez nagy rekord!
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
A capeside-iakból csak néhányat. Akkor lettem fan, amikor megláttam, milyen egyetemre jár Joey.daw írta: Igen, de te nem láttad a régi capeside-iakat, nem? Nekem is tetszettek a bostoniak, csak nem annyira, mint a capeside-iak. De persze ez általánosítás, igazából nem tudnám azt mondani, hogy minden régi rész jobb volt minden újnál. Kifejezetten emlékszem, hogy Blair Witch Project-féle rész kifejezetten nem tetszett a régiek közül például.
Még csak tegnap tudtam megnézni az urtolsó két részt, ezért itt a topicban is vissza kellett kicsit lapoznom augusztus végéig.
Csatlakozom Maryhez és a többiekhez, akiknek azért tetszettek ezek a részek, mert visszatérhettünk az eredeti helyszínekre, az eredeti szereplőkhöz. Az utolsó rész nekem is nagyon tetszett, de szomorú is lettem tőle és ez a fura hangulatom mág most is tart.
Szóval nagyon fognak hiányozni, mind a szereplők, mind a történet, bár azért egy picit kárpótolnak a rögzített részek.
Egy Dawsonos maratonon én is szívesen részt vennék.
Csatlakozom Maryhez és a többiekhez, akiknek azért tetszettek ezek a részek, mert visszatérhettünk az eredeti helyszínekre, az eredeti szereplőkhöz. Az utolsó rész nekem is nagyon tetszett, de szomorú is lettem tőle és ez a fura hangulatom mág most is tart.
Szóval nagyon fognak hiányozni, mind a szereplők, mind a történet, bár azért egy picit kárpótolnak a rögzített részek.
Egy Dawsonos maratonon én is szívesen részt vennék.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Elérkeztünk hát az utolsó dupla-részhez...
14:45-től az RTL Klubon a #623-as első felvonás látható.
Címe: Azért vannak a jó barátok... (All Good Things...)
Írta: a sorozat atyja, Kevin Williamson és Maggie Friedman.
Rendezte: James Whitmore, Jr.
Ízelítő:

Jó szórakozást!
14:45-től az RTL Klubon a #623-as első felvonás látható.
Címe: Azért vannak a jó barátok... (All Good Things...)
Írta: a sorozat atyja, Kevin Williamson és Maggie Friedman.
Rendezte: James Whitmore, Jr.
Ízelítő:

Jó szórakozást!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Hát most lehet, hogy egy értelmes mondatom sem lesz, anniyra mélyen érintett ez az egész! Pedig már vagy 600X áttam angolul a duplarészt!
Ráadásul ez még csak az 1. fele volt...de annyira...totál kikészültem!
Annyi gondolat kavarog a fejemben és ezek az érzések!
Most jöttem csak rá arra, amit már múlkor beszéltünk, hogy ezen a sorin nőttünk fől és most már csak 1 rész és vége az álmodozásnak!
És ez az igazságtalanság..jajjjjj...drága Jen! Nem bírok beletörődni! És azt hiszem most folytatni sem bírom az írást...

Ráadásul ez még csak az 1. fele volt...de annyira...totál kikészültem!
Annyi gondolat kavarog a fejemben és ezek az érzések!
Most jöttem csak rá arra, amit már múlkor beszéltünk, hogy ezen a sorin nőttünk fől és most már csak 1 rész és vége az álmodozásnak!
És ez az igazságtalanság..jajjjjj...drága Jen! Nem bírok beletörődni! És azt hiszem most folytatni sem bírom az írást...

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Gyönyörű de ugyanakkor tragikus rész volt ez, nem tudnám egyiket sem a másik elé helyezni. Bár én nem láttam az összes részt, de egy részét már pótoltam, de amióta rendszeresen nézem a sorit, nem tudtam kihagyni soha. Nehéz lesz nélküle.....Ronibaba írta:Hát most lehet, hogy egy értelmes mondatom sem lesz, anniyra mélyen érintett ez az egész! Pedig már vagy 600X áttam angolul a duplarészt!
Ráadásul ez még csak az 1. fele volt...de annyira...totál kikészültem!![]()
![]()
![]()
Annyi gondolat kavarog a fejemben és ezek az érzések!![]()
És ez az igazságtalanság..jajjjjj...drága Jen! Nem bírok beletörődni! És azt hiszem most folytatni sem bírom az írást...![]()
![]()
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hú, durva volt ez a rész és mégis gyönyörű...
Rettentő ambivalens érzések keringenek bennem. Az elején, amikor megláttam az időbeli ugrást és a változásokat, azt gondoltam, nem feltétlen akarom, hogy így legyen a jövőben, bemutathatják ugyan, de attól én még elképzelhetem azt a verziót, ami a fejemben van, ahelyett, amit itt bemutatnak.
Aztán ahogy összejött a csapat ismét, már jobban tetszett a dolog. Nem éreztem ilyen mesterkélt távolságtartást, amit egy korábbi részben (akkor fiktív lehetőségként) ábrázoltak. És újraéledtek (századszor, ezredszer) a régi érzések... örültem neki.
Jack és Doug első jelenete kifejezetten mókás volt. (Lám, Pacey-nek igaza volt annyi éven át...)
Először tökéletesnek tűnt szinte mindenki élete - túl tökéletesnek. Azután előjöttek a problémák, és ez szerintem így van rendjén.
Jen esete pedig borította az asztalt... én... megkönnyeztem...
És itt megint azt gondoltam, szép, megható dráma - de én inkább talán mégis olyan jövőt képzelek el a srácoknak, ami a saját agyam szüleménye...
Nem tudom, mi lesz a legutolsó részben, de most már látni, hogy a folyamatosság megszűnt az előző epizóddal - ezt pedig szerintem lehet amolyan dupla-bónusz-részként felfogni.
Vagy ki ahogy akarja.
Rettentő ambivalens érzések keringenek bennem. Az elején, amikor megláttam az időbeli ugrást és a változásokat, azt gondoltam, nem feltétlen akarom, hogy így legyen a jövőben, bemutathatják ugyan, de attól én még elképzelhetem azt a verziót, ami a fejemben van, ahelyett, amit itt bemutatnak.
Aztán ahogy összejött a csapat ismét, már jobban tetszett a dolog. Nem éreztem ilyen mesterkélt távolságtartást, amit egy korábbi részben (akkor fiktív lehetőségként) ábrázoltak. És újraéledtek (századszor, ezredszer) a régi érzések... örültem neki.
Jack és Doug első jelenete kifejezetten mókás volt. (Lám, Pacey-nek igaza volt annyi éven át...)
Először tökéletesnek tűnt szinte mindenki élete - túl tökéletesnek. Azután előjöttek a problémák, és ez szerintem így van rendjén.
Jen esete pedig borította az asztalt... én... megkönnyeztem...
És itt megint azt gondoltam, szép, megható dráma - de én inkább talán mégis olyan jövőt képzelek el a srácoknak, ami a saját agyam szüleménye...
Nem tudom, mi lesz a legutolsó részben, de most már látni, hogy a folyamatosság megszűnt az előző epizóddal - ezt pedig szerintem lehet amolyan dupla-bónusz-részként felfogni.
Vagy ki ahogy akarja.
B.D.
B.D.
Bevallom őszintén nekem nem tetszett ez a rész annyira, amennyire számítottam rá. Ami érzést elő akartak csalni a nosztalgiával belőlünk, azt megtették az előző résszel és sokkal jobban. Kicsit hihetetlen az is, hogy 5 év és mindenki élete sínre került... kivéve Jen-é. Őt én is sajnáltam, bár tudtam, hogy ez lesz... de még ez is hihetetlen kicsit. Pacey élete rendbe jött, étterme van, de azért még mindig nincs egy rendes barátnője. Joey-t lekapja, holott Dawsonnal sokkal jobb volt Joey kapcsolata 5 év után... Olyan volt, mintha ebben a részben nem történt volna semmi igazából (leszámítva Jen betegségét persze), gondolom eredetileg ezt a két befejező részt egyben vetítették le...
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Így van, construx, ez egy dupla-bónusz. Még a párom is megnézte, kíváncsi volt rá, pedig ő nem szokta nézni...construx írta:
Vagy ki ahogy akarja.
Az elejét kétszer néztem meg, nagyon kellett figyelni az apró részletekre.
Igen, Jen tényleg tragikus, nem tudom, miért kell még egy ilyen szál.
A forgatókönyvíró így is egy csomó halált ír bele:
az osztálytársnő, az öreg filmrendező, Mitch, most meg ez... (Ja, volt a rabló is...)
de azért voltak mókás részek is: Jack és Doug... cukik...
És ez a duma: "A MEleg és a Maca..."
Tetszett Pacey is:
"Visszatérhetünk önző kis szerelmi háromszögünkhöz.. " (vagy vmi ilyesmi...)
Már a Dawson filmjében is Samnek hívták a főszereplőt?
NAggyon jó... És Petie-t v. Cosbyt (jól értettem?) választja?
Tetszik...
M.
Na, a héten engem is elkapott a t-online hálózati bénáskodása, úgyhogy csak ma sikerült végre csatlakoznom. Jó sok hozzászólást be kellett pótolnom...
lényeg, hogy most újra itt vagyok.
Ami a részt illeti, hiehetetlen, hogy már csak 45 perc és vége ennek a szuper sorozatnak...
Igazából nem is tudom mit mondjak, nagyjából ugyan azok az érzések kavarognak bennem is, mint bennetek, úh. a lényeget már elmondtátok előttem. Én nekem egyedül a Doug-Jack szál nem annyira tetszik, szerintem elég gagyi poén. Ami Jent illeti, hát tényleg elég hihetetlen, hogy valakinek ennyira ne jöjjön össze semmi az életben. Dawson-Joey-Pacey, majd meglátjuk...(nem minthe nem tudnám mi lesz a vége
))
Valaki már az előző résszel kapcsolatban írta, hogy érdekes lenne tudni, hogy mennyi történt meg a valóságban abból, amit a sorozatban láthattunk, és mennyire fedi a valóságot az, amit ezekben az utolsó részekben látunk...
Ami a részt illeti, hiehetetlen, hogy már csak 45 perc és vége ennek a szuper sorozatnak...
Igazából nem is tudom mit mondjak, nagyjából ugyan azok az érzések kavarognak bennem is, mint bennetek, úh. a lényeget már elmondtátok előttem. Én nekem egyedül a Doug-Jack szál nem annyira tetszik, szerintem elég gagyi poén. Ami Jent illeti, hát tényleg elég hihetetlen, hogy valakinek ennyira ne jöjjön össze semmi az életben. Dawson-Joey-Pacey, majd meglátjuk...(nem minthe nem tudnám mi lesz a vége
Valaki már az előző résszel kapcsolatban írta, hogy érdekes lenne tudni, hogy mennyi történt meg a valóságban abból, amit a sorozatban láthattunk, és mennyire fedi a valóságot az, amit ezekben az utolsó részekben látunk...
Én sem akarom ismételni a többieket... Viszont nem igazán értem, hogy miért kellett Jennel ezt művelnie az íróknak. Oké, meghalhat egy főszereplő, hiszen az élet ilyen (is), de miért pont a záróepizód(ok)ban??? A nézőnek ez jusson az eszébe, amikor a sorozatra gondol? Mi volt ezzel a cél? (És mit gondolhatnak azok, akiknek pl. Jen volt a kedvenc szereplőjük?)
Én nem láttam az utolsó epizódot korábban, ezért csak remélni tudom, hogy valamilyen "happy end-féleség" csak lesz a végén, bár nem tudom hogyan lehetne... (Milyen egy sorozatot temetéssel befejezni??? Jen gyereke pedig árva lesz? Nagyon vidám dolog...)
Az viszont pozitív, hogy Kevin Williamson visszatért gyermekéhez, és besegített a zárás megírásába (bár lehet, hogy megártott neki a sok horror/thriller írás időközben, és ezért lett Jen sorsa az, ami). Ez nem minden sorozatnál van így.
Én nem láttam az utolsó epizódot korábban, ezért csak remélni tudom, hogy valamilyen "happy end-féleség" csak lesz a végén, bár nem tudom hogyan lehetne... (Milyen egy sorozatot temetéssel befejezni??? Jen gyereke pedig árva lesz? Nagyon vidám dolog...)
Az viszont pozitív, hogy Kevin Williamson visszatért gyermekéhez, és besegített a zárás megírásába (bár lehet, hogy megártott neki a sok horror/thriller írás időközben, és ezért lett Jen sorsa az, ami). Ez nem minden sorozatnál van így.
Hát nekem kicsit fura volt a mai rész... olyan távolinak tűnt. Valahogy érezni lehetett, hogy eltelt több év. Joeynak extrán unszimpatikus barátja van, fúúj. Jen betegségét én sem értem, miért kellett így alakulnia, sosem volt könnyű az élete.
A gyermeke vajon CJ-től van, vagy valaki mástól? Gondolom ez már nem fog kiderülni. Doug és Jack szerintem igazán szép pár, már ha lehet ilyet mondani.
Két jóképű pasi, cukik együtt!
Dawson húga nagyon bájos
! Aztán amit észrevettem még, hogy szerintem Dawson sokkal jobban illik Joeyhoz. Láttátok hogy nézett Dawson Joeyra?
Nagyon jó színész, szinte elhittem neki, hogy még mindig oda van érte. Pacey csókos jelenete...hát szerintem tök felesleges volt.
A kórházas jelenetről az jut eszembe, hogy milyen jó lenne, ha Jack nem a saját neméhez vonzódna. Jennel gyönyörű párt alkothatnának.
Az esküvői jelenet nagyon szép volt.
(Dawson+Joey)
Van még egy megfigyelésem a mai résszel kapcsolatban, de mivel az a következő részre vonatkozik, ezért ezt majd legközelebb írom le.
Amúgy a Joeyt alakító "színésznő" elég béna volt...
Dawson húga nagyon bájos
A kórházas jelenetről az jut eszembe, hogy milyen jó lenne, ha Jack nem a saját neméhez vonzódna. Jennel gyönyörű párt alkothatnának.
Az esküvői jelenet nagyon szép volt.
Van még egy megfigyelésem a mai résszel kapcsolatban, de mivel az a következő részre vonatkozik, ezért ezt majd legközelebb írom le.
Amúgy a Joeyt alakító "színésznő" elég béna volt...
Ez tényleg érdekes kérdés, bár szerintem egy totál ismeretlentől, hisz öt év telt el, ha jól tudom, a kisgyerek meg nem lehet egynél több...Kornbabe írta:A gyermeke vajon CJ-től van, vagy valaki mástól? Gondolom ez már nem fog kiderülni.
A sorozat felétől mindig eszembe jutott, hogy hogyhogy ezek még sosem találtak egymásra? Gondolom túl nyilvánvaló lett volna, így a végén meg már mindegy...Doug és Jack szerintem igazán szép pár, már ha lehet ilyet mondani.![]()
Szerintem is! Kis aranyos volt!Dawson húga nagyon bájos!
Mondtam én!Aztán amit észrevettem még, hogy szerintem Dawson sokkal jobban illik Joeyhoz. Láttátok hogy nézett Dawson Joeyra? :
Talán csak azért volt, mert...Pacey csókos jelenete...hát szerintem tök felesleges volt.![]()
Igen, szép megkoronázása lett volna a sorozatnak. (sóhaj)Az esküvői jelenet nagyon szép volt.![]()
(Dawson+Joey)
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Sziasztok!
Én egy új tag vagyok aki már (relatív) régen nézi a sorozatot, persze, csak ha teheti! Nagyon szeretem a sorozotatot és bánom, h nem lehet megszerezni sehonnan a részeket (Bár lehet így nem is lenne érdekes a sorozat).
Az aktuális rész:
Ahogy kezdődött kicsit meglepődtem, hogy mi is történt a szereplőkkel azaz megijedtem, h mindenki a saját életét éli távol a többiektől. "És hol marad a sorozat lényege?" - Kérdem én.
De aztán összehozta a sors őket.
Jen betegsége....hát hmm....érdekes
Úgymondd egymásra találtak szegény nagyival. Jó lehet Jacknek
Az utolsó pár képkocka is nagyon megható volt
Hát ennyi. Kíváncsian várom a folytatást....
Én egy új tag vagyok aki már (relatív) régen nézi a sorozatot, persze, csak ha teheti! Nagyon szeretem a sorozotatot és bánom, h nem lehet megszerezni sehonnan a részeket (Bár lehet így nem is lenne érdekes a sorozat).
Az aktuális rész:
Ahogy kezdődött kicsit meglepődtem, hogy mi is történt a szereplőkkel azaz megijedtem, h mindenki a saját életét éli távol a többiektől. "És hol marad a sorozat lényege?" - Kérdem én.
De aztán összehozta a sors őket.
Jen betegsége....hát hmm....érdekes
Úgymondd egymásra találtak szegény nagyival. Jó lehet Jacknek
Az utolsó pár képkocka is nagyon megható volt
Hát ennyi. Kíváncsian várom a folytatást....
-
john6
- Lelkes újonc

A Tegnapi rész
Hát sziasztok, ti a sorit kedvelő testvéreim az Úrban!
Lehet, hogy megint olyat fogok Neketek írni, ami majd nem tetszik Nektek, de szerintem ez a rész hihetetlen szar volt! Bocsánat, rossz volt!
Annnyira nem volt köze mág a valóság szagához sem, mint általában egy jó kalandfilmnek! Kicsit vicces volt, hogy moindenki sikeres lett!(Jent kivéve!) Azért ezt mindenki tudja, hogy az életben ritka az ilyen! Kíváncsi lennék pl. arra is, hogy "Miért csináltak tanárt Jackből, hisz ha jól tudom még csak most végezhetne a tanárképzőn, hisz még eddig nem tanult ilyet? Talán azért, mert írt egyszer egy verset, amit nem szívesen olvasott fel az osztály elött?
A másik hűlyesége ez a "sorozatban a sorozat"(Tv saját szotiukat nézik! Nem vicces ez egy kissé?
Nem tudom hogy vagytok vele de Ez a rész Még azt a kevés kis érzést is elvette belőlem amit ebben az utolsó szériában még éreztem!
Hol van a régi sorozat?!
Talán két személy karrierje lett jó! Joeyé és Paceyé! Bár kissé sokkoló volt számomra mikor Joey pasis jelenetével indítottak!
Na mára ennyit!
Azthiszem most elég sok mindent kiírtam magamból, mert kicsit dühös voltam a készítőkre!
Sziasztok,Janó
Lehet, hogy megint olyat fogok Neketek írni, ami majd nem tetszik Nektek, de szerintem ez a rész hihetetlen szar volt! Bocsánat, rossz volt!
Annnyira nem volt köze mág a valóság szagához sem, mint általában egy jó kalandfilmnek! Kicsit vicces volt, hogy moindenki sikeres lett!(Jent kivéve!) Azért ezt mindenki tudja, hogy az életben ritka az ilyen! Kíváncsi lennék pl. arra is, hogy "Miért csináltak tanárt Jackből, hisz ha jól tudom még csak most végezhetne a tanárképzőn, hisz még eddig nem tanult ilyet? Talán azért, mert írt egyszer egy verset, amit nem szívesen olvasott fel az osztály elött?
A másik hűlyesége ez a "sorozatban a sorozat"(Tv saját szotiukat nézik! Nem vicces ez egy kissé?
Nem tudom hogy vagytok vele de Ez a rész Még azt a kevés kis érzést is elvette belőlem amit ebben az utolsó szériában még éreztem!
Hol van a régi sorozat?!
Talán két személy karrierje lett jó! Joeyé és Paceyé! Bár kissé sokkoló volt számomra mikor Joey pasis jelenetével indítottak!
Na mára ennyit!
Azthiszem most elég sok mindent kiírtam magamból, mert kicsit dühös voltam a készítőkre!
Sziasztok,Janó
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Egyetlen epizód van hátra, ennek mostaninak a második fele. (Ez duplarész.)Fidooo írta:Örülök neki![]()
![]()
És kb hány rész van és honnan tudod?![]()
Köszi szépen
Ezzel vége lesz.
A http://www.dawsonscreek.com oldalon tájékozódhatsz (angolul), ez a sorozat hivatalos weboldala.
B.D.
B.D.