én igen.aquarius76 írta:Nem is értem D. miért emésztette meg ennyire nehezen, hogy a legjobb barátja és barátnője összejöttek?!
Részek
Moderátor: ese
- aquarius76
- Őstag

Volt egy srác.A legjobb barátnőm meg én egyszerre kezdtünk epekedni utána.Az első csókomat is tőle kaptam.Mégis a barátnőmet választotta.Tartott vagy 3 hónapig.construx írta:én igen.aquarius76 írta:Nem is értem D. miért emésztette meg ennyire nehezen, hogy a legjobb barátja és barátnője összejöttek?!
Aztán 1 év múlva összejöttem a sráccal, pedig megfogadtam, hogy vele soha.Végül 3 évig tartott.
Lehet, hogy ezért vagyok ilyen toleráns.
Aztán később folytatása is volt a dolognak...
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
ez a 3 pont nagyon sejtetos, netan o lett a ferjed?aquarius76 írta:Volt egy srác.A legjobb barátnőm meg én egyszerre kezdtünk epekedni utána.Az első csókomat is tőle kaptam.Mégis a barátnőmet választotta.Tartott vagy 3 hónapig.construx írta:én igen.aquarius76 írta:Nem is értem D. miért emésztette meg ennyire nehezen, hogy a legjobb barátja és barátnője összejöttek?!
Aztán 1 év múlva összejöttem a sráccal, pedig megfogadtam, hogy vele soha.Végül 3 évig tartott.
Lehet, hogy ezért vagyok ilyen toleráns.
Aztán később folytatása is volt a dolognak...
C, te meg vmi nagyon elhallgatsz, mert ez az "en tudom" nagyon melyrol jott, de nem firtatom
a balanced diet is a cookie - in each hand
- aquarius76
- Őstag

semmi extrát. kb annyi, h Ne pánikolj a Titanicon. ennek inkább a hangzása tetszik.temesed írta:lehet, bar en meg mindig nem ertem h mit jelentconstrux írta:és még mindig tetszik?ese írta:jaj, tényleg Eve! tőle származik az aláírásom is.ezt először anno vmelyik német csatornán láttam, és hallottam, és nagyon megtetszett.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
csak nehany kerdes ami kicsit szemet szurt:
1. az teljesen ok h Jackl-re rahajt egy 10 evvel idosebb no, Molly nagyobbik testvere es raadasul sehogy nem tudja lekoptatni, de amikor a 3 evvel idosebb Gretchen elkezd jarni Dawsonnal, akkor mindneki kiakad
2. amikor megerkezik Joey a 3 honapos hajokazasrol, akkor a novere kivancsian kerdezi, h mit csinaltak ejszakankent,aztan meg kiakad amikor ovszert talal a fiokjaban
3. es amikor megerkezik joey, a B&B tokjol halad, erre megis munkat vallal a Jacht klubban...
ezek csak szamomra feltunoek?
1. az teljesen ok h Jackl-re rahajt egy 10 evvel idosebb no, Molly nagyobbik testvere es raadasul sehogy nem tudja lekoptatni, de amikor a 3 evvel idosebb Gretchen elkezd jarni Dawsonnal, akkor mindneki kiakad
2. amikor megerkezik Joey a 3 honapos hajokazasrol, akkor a novere kivancsian kerdezi, h mit csinaltak ejszakankent,aztan meg kiakad amikor ovszert talal a fiokjaban
3. es amikor megerkezik joey, a B&B tokjol halad, erre megis munkat vallal a Jacht klubban...
ezek csak szamomra feltunoek?
- aquarius76
- Őstag

Mindkettőtöknek igaza van.
Én is inkább Jackre hajtanék így 33 évesen, mint Dawsonra.
Bár pont a mai részben (Joey tanul, Dawson lefekszik a filmkritikus csajjal) néztem meg D.-t jobban félmeztelenül.
Belőle és Paceyból össze lehetne gyúrni egy pasit aki tetszene nekem
Vegyük kettejük testalkatát, átlagoljuk.Legyen olyan szőrős a felsőteste mint D.-nek de a feje inkább Paceyjé
Mindjárt rohanok, keresek is valami tuti képszerk. progit és megcsinálom magamnak
Szóval Gretchenen és dawsonon azért akadtak ki, mert MINDKETTEJÜKET ismeri az egész társaság...Ismeretlenként "belefutni" egy idősebb nőbe, pasiba az más.
A munka a Yacht klubban erőltetett, de valahogy bele kellett vinni Drue Valentinet (én szerettem a karakterét).
A hajókázás 3 hónapig " érintetlenül" hát én bizti nem bírtam volna 17 évesen.
Én is inkább Jackre hajtanék így 33 évesen, mint Dawsonra.
Bár pont a mai részben (Joey tanul, Dawson lefekszik a filmkritikus csajjal) néztem meg D.-t jobban félmeztelenül.
Belőle és Paceyból össze lehetne gyúrni egy pasit aki tetszene nekem
Vegyük kettejük testalkatát, átlagoljuk.Legyen olyan szőrős a felsőteste mint D.-nek de a feje inkább Paceyjé
Mindjárt rohanok, keresek is valami tuti képszerk. progit és megcsinálom magamnak
Szóval Gretchenen és dawsonon azért akadtak ki, mert MINDKETTEJÜKET ismeri az egész társaság...Ismeretlenként "belefutni" egy idősebb nőbe, pasiba az más.
A munka a Yacht klubban erőltetett, de valahogy bele kellett vinni Drue Valentinet (én szerettem a karakterét).
A hajókázás 3 hónapig " érintetlenül" hát én bizti nem bírtam volna 17 évesen.
- aquarius76
- Őstag

De nem az volt, hogy a sérülés miatt nem folytathatta a versenyszerű sportolást? Én így emlékszem.temesed írta:egy ujabb kerdes - Jack, miutan felepul, megsem megy vissza focizni, hanem gyerekeket korepetal. ez is furcsa, nem? hiszen szerette a focit es en orultem neki, h ilyen szalat is belevittek a sorozatba, aztan meg csak ugy ott hagyjak
Én is.bizsu írta:De nem az volt, hogy a sérülés miatt nem folytathatta a versenyszerű sportolást? Én így emlékszem.temesed írta:egy ujabb kerdes - Jack, miutan felepul, megsem megy vissza focizni, hanem gyerekeket korepetal. ez is furcsa, nem? hiszen szerette a focit es en orultem neki, h ilyen szalat is belevittek a sorozatba, aztan meg csak ugy ott hagyjak
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
annyira megserult volna, h csupan 2 resz utan lekerul rola a kotes??
meg ezek a munkaviszonyok..Jen egy ideig dolgozott Dawsonek ettermeben, aztan mar nemis.
Jack is ugy kezdte, h Joey-eknal dolgozott, pedig ok gazdagok voltak....dehogy en minek kotekedem?
egyebkent most az Andie elbucsuztato reszt nezem, ami szinten jol sikerult!
meg ezek a munkaviszonyok..Jen egy ideig dolgozott Dawsonek ettermeben, aztan mar nemis.
Jack is ugy kezdte, h Joey-eknal dolgozott, pedig ok gazdagok voltak....dehogy en minek kotekedem?
egyebkent most az Andie elbucsuztato reszt nezem, ami szinten jol sikerult!
- aquarius76
- Őstag

- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
tetszenek a dialogusok. jok. szepen megirtak. es most Gretchen sem olyan ellenszenves mint elso alkalommal....najo, akkor sem volt ellenszenves, csak mittomen
viszont szeretem Jack-et. azota, miota a 2ik evadban szerencsesen megvaltoztattak a frizujat es kihangsulyoztak h milyen jokepu....es a karaktere is szep, meg baratsaga Jen-el....foleg amikor naluk lakott, azok a reszek nagy kedvenceim. emlekszem akkortajt kezdtem el kedvelni Jen-t is, a lanyt, aki sohasem gyozhet, barmit is tesz
es persze, Pacey karakteret is olyan szepe domboritjak...nem erheti utol a 3as evadot, de meg mindig egesz jo evad, na!
viszont szeretem Jack-et. azota, miota a 2ik evadban szerencsesen megvaltoztattak a frizujat es kihangsulyoztak h milyen jokepu....es a karaktere is szep, meg baratsaga Jen-el....foleg amikor naluk lakott, azok a reszek nagy kedvenceim. emlekszem akkortajt kezdtem el kedvelni Jen-t is, a lanyt, aki sohasem gyozhet, barmit is tesz
es persze, Pacey karakteret is olyan szepe domboritjak...nem erheti utol a 3as evadot, de meg mindig egesz jo evad, na!
- aquarius76
- Őstag

- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
en azert megkoszonnem
bar pacey most elgondolkodtatott
lehet h tenyleg azert volt olyan bator es harcias Joey szerelmeert, mert tudta h nem nyerhet...es csak addig vagyunk batrak, mig tudjuk, h nincs tetje a dolognak....de mikor mienk a dij, tudunk e vele kezdeni vmit? felkeszultunk e ra?
bar pacey most elgondolkodtatott
lehet h tenyleg azert volt olyan bator es harcias Joey szerelmeert, mert tudta h nem nyerhet...es csak addig vagyunk batrak, mig tudjuk, h nincs tetje a dolognak....de mikor mienk a dij, tudunk e vele kezdeni vmit? felkeszultunk e ra?
Most kezdtem el az 5. évadot.. sok idő óta újra. már alig emlékeztem rá.
szép volt a Dawson apját búcsúztató rész. az elején a főcím is más volt, olyan megható.
tetszett a Jen Charlie páros, meg ahogy elbántak vele. olyan rég láttam már ezeket a részeket, jó újra nézni. olyan mintha most látnám először, és mégsem, mert menet közben előjönnek az emlékek.
Joey és a tanár között lesz vmi ugye? jól emlékszem?
tetszett a Jen Charlie páros, meg ahogy elbántak vele. olyan rég láttam már ezeket a részeket, jó újra nézni. olyan mintha most látnám először, és mégsem, mert menet közben előjönnek az emlékek.
- aquarius76
- Őstag

Sajna nem elégMuncika írta:Most kezdtem el az 5. évadot.. sok idő óta újra. már alig emlékeztem rá.szép volt a Dawson apját búcsúztató rész. az elején a főcím is más volt, olyan megható.
Nem úgy értem, hogy sokkal komolyabbat akarnék, de alig volt valami.
Bár, most hogy így belegondolok, azért volt.
És tök jól "csinálták meg" köztük a végét.Szerintem
na ilyen részletesen már nem rémlik..aquarius76 írta:Sajna nem elégMuncika írta:Most kezdtem el az 5. évadot.. sok idő óta újra. már alig emlékeztem rá.szép volt a Dawson apját búcsúztató rész. az elején a főcím is más volt, olyan megható.
Joey és a tanár között lesz vmi ugye? jól emlékszem?![]()
És tök jól "csinálták meg" köztük a végét.Szerintem
- aquarius76
- Őstag

Én is csak azért tudom, mert most nézem a Coolon.Most lesz vége az 5. sorinak.Muncika írta:na ilyen részletesen már nem rémlik..aquarius76 írta:Sajna nem elég![]()
És tök jól "csinálták meg" köztük a végét.Szerintem![]()
Kíváncsi leszek a 6.-ra, mert itt valaki szerint az 5. volt szenvedős, valaki szerint meg a 6.
De legjobban a legvége érdekel
Nem emlékszem már annyira rájuk. nekem eddig az 5. nem szenvedős, bár még az elején vagyok.aquarius76 írta:Én is csak azért tudom, mert most nézem a Coolon.Most lesz vége az 5. sorinak.Muncika írta:na ilyen részletesen már nem rémlik..aquarius76 írta:Sajna nem elég![]()
És tök jól "csinálták meg" köztük a végét.Szerintem![]()
Kíváncsi leszek a 6.-ra, mert itt valaki szerint az 5. volt szenvedős, valaki szerint meg a 6.
De legjobban a legvége érdekel