Ja, és még Joey védelmében annyit, hogyha Dawsonnak komolyabb kapcsolata volt azzal a lánnyal, akkor tényleg gáz, hogy csak reggel szakított vele. Ha viszont csak amolyan kavargatós, mint Joeynak azzal a fiúval, akkor nem lehet egy szava sem. Nagyon bosszantó, hogy ez nem derült ki egyértelműen a részekből.
Részek
Moderátor: ese
Ja, és elfelejtettem írni, hogy még mindig nem értem, hogy miért nem hívták egymást nyáron?
Ja, és még Joey védelmében annyit, hogyha Dawsonnak komolyabb kapcsolata volt azzal a lánnyal, akkor tényleg gáz, hogy csak reggel szakított vele. Ha viszont csak amolyan kavargatós, mint Joeynak azzal a fiúval, akkor nem lehet egy szava sem. Nagyon bosszantó, hogy ez nem derült ki egyértelműen a részekből.
Re: Részek
Mary, amióta regisztráltattad magad egyszer sem sikerült bejelentkezni?Anonymous írta:Á-á. Sikerült!![]()
Bár a nevemet nem írta ki, azt írja a gép, ez a felhasználónév már foglalt.
A tagok között nem találok más Maryt. Ezt nem értem...
egyébként:
Mi van veletek?
Hol vagytok?
Ilyenkor máskor már vélemények tömkelegét olvasom az aktuális epizódról...
Kinek hogy tetszett a mai?
Valahogy nem lepődtem meg ezen az "újra csak szakítunk valami apró dolog miatt, nehogy máá' jó legyen nekünk" megoldáson...(D+J)
Bár az a rész végén az a jelenet, h. mindketten az ajtóhoz mentek, az tetszett.
A többiek sztorija egész jó volt.
Audrey a múlt részben nem spontán hívta el Pacey-t a szállóba?
Akkor Pacey-nél mindig van tiszta ing, öltöny, meg két nyakkendő? Vagy hogy van ez?![]()
Mary
Mary
Ha bejelentkezned sikerül (és általában mondjuk otthonról netezel) akkor pipáld ki az automatikus bejelentkezést és akkor ezt később már nem kell megtenned. Velem előfordult ugyanis többször, hogy amikor nem otthon neteztem, akkor hiába jelentkeztem be, a hozzászólásom elküldése közben "kijelentkeztetett" a fórum és csak vendégként ment el a hozzászólásom, vagy olvasás közben dobott ki hirtelen (és jelentkezhettem be újra). De automatikusan bejelentkezni csak otthoni gépről tanácsos.
Ezt azért írtam le, mert hátha hasonló a problémád neked is és talán segített valamit.
Köszi, Kornbabe, a tanácsot!
Mindig bejelentkezem, az sikerül, de ha elküldöm a hozzászólást, kiírja, h. foglalt ez a felhasználónév.
Kipróbálom, amit mondtám, remélem, most OK lesz ez a dolog.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már látták az utsó szériát is.
Úgyhogy aki látta, kérem, jöjjön át a Spoiler topicba.
Köszi: M.
Mindig bejelentkezem, az sikerül, de ha elküldöm a hozzászólást, kiírja, h. foglalt ez a felhasználónév.
Kipróbálom, amit mondtám, remélem, most OK lesz ez a dolog.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már látták az utsó szériát is.
Úgyhogy aki látta, kérem, jöjjön át a Spoiler topicba.
Köszi: M.
Részek
Bocsi az előbbikért!!!
Annyiszor nyomtam meg az elküld gombot, mert mindig hibát írt ki a gép, hogy ez lett belőle...
Hogy lehet törölni?
Kornbabe!
Valóban ledobott eddig, azért nem jelent meg a nevem...
Köszi még egyszer (hatodszor
)
M.
Annyiszor nyomtam meg az elküld gombot, mert mindig hibát írt ki a gép, hogy ez lett belőle...
Hogy lehet törölni?
Kornbabe!
Köszi még egyszer (hatodszor
M.
Re: Részek
Szia!Mary írta:Bocsi az előbbikért!!!
Hogy lehet törölni?
Kornbabe!
Köszi még egyszer (hatodszor)
M.
A legutolsó hozzászólást mindig lehet törölni, akármilyen régen írtad is.
A jobb felső sarokban látsz 3 gombot: idézet, szerkeszt és egy x. Az x gombra kattintva törölheted az utolsó hozzászólásodat.
Ha az üzeneted elküldése után hibaüzenetet ír ki a fórum, azzal ne törődj, attól még az üzeneted megjelenik. Ezzel kapcsolatban olvashatsz a Csevegjünk topic 4. oldalán.
Ha ez az üzenet jelenik meg:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /disk/raid0/d/a/dawsonscreek/forum/includes/emailer.php
Ezzel ne törődj, mert az üzeneted ettől még elment.
-
Vendég
Sziasztok!
Már elég régen írtam, de ezen a részen annyira kiakadtam, hogy muszáj megosztanom Veletek.
Szerintem kicsit eltúlozták a forgatókönyvírók Joey "hozzáállását" ebben a részben, ennek az összeveszésnek semmi értelme nem volt. Szerintem kicsit tovább is maradhattak volna együtt, mert nagyon aranyos volt J+D együtt.
Azért nagy szó ez Tőlem, mert már jó ideje J+P rajongó vagyok, most mégis el tudtam volna képzelni, hogy együtt maradnak. Szóval lényeg a lényeg, nekem kicsit, sőt nem is kicsit erőltetettnek tűnt ez a szakítás.
D.-nek igaza volt abban, hogy mégis mikor szólt volna a másik lányról, hiszen nem tervezte, hogy együtt fogják tölteni az éjszakát.
Egyébként meg szerintem amikor az előző részben a bárban beszélgettek, el akarta mondani, csak pont akkor szólalt meg a zenegép.
Ja, és azerintem reggel is el akarta, csak akkor meg a telefon szólalt meg. Szóval nagyon sajnáltam D-t, és nem is értem, ha valaki ennyire szeret v.kit, mint Joey Dawsont, akkor minek fúj fel egy ilyen kis dolgot ennyire. Szerintem D. ebben a helyzetben nem tehetett volna semmit, max. annyit, hogy nem hánytorgatja fel a múltbéli dolgokat.
Na jó egyenlőre ennyi! Most jól kidühöndtem magam.
Sziasztok!
timus
Már elég régen írtam, de ezen a részen annyira kiakadtam, hogy muszáj megosztanom Veletek.
Szerintem kicsit eltúlozták a forgatókönyvírók Joey "hozzáállását" ebben a részben, ennek az összeveszésnek semmi értelme nem volt. Szerintem kicsit tovább is maradhattak volna együtt, mert nagyon aranyos volt J+D együtt.
Azért nagy szó ez Tőlem, mert már jó ideje J+P rajongó vagyok, most mégis el tudtam volna képzelni, hogy együtt maradnak. Szóval lényeg a lényeg, nekem kicsit, sőt nem is kicsit erőltetettnek tűnt ez a szakítás.
D.-nek igaza volt abban, hogy mégis mikor szólt volna a másik lányról, hiszen nem tervezte, hogy együtt fogják tölteni az éjszakát.
Egyébként meg szerintem amikor az előző részben a bárban beszélgettek, el akarta mondani, csak pont akkor szólalt meg a zenegép.
Ja, és azerintem reggel is el akarta, csak akkor meg a telefon szólalt meg. Szóval nagyon sajnáltam D-t, és nem is értem, ha valaki ennyire szeret v.kit, mint Joey Dawsont, akkor minek fúj fel egy ilyen kis dolgot ennyire. Szerintem D. ebben a helyzetben nem tehetett volna semmit, max. annyit, hogy nem hánytorgatja fel a múltbéli dolgokat.
Na jó egyenlőre ennyi! Most jól kidühöndtem magam.
Sziasztok!
timus
-
john6
- Lelkes újonc

Egy hülye, idióta rész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, lányok, fiuk!
Csatlakoznék az elöttem szolohoz! Ezek a forgatókönyv írók a szombati részt (vonzások és csalódások) amennyire csak lehet elbaltázták! Azthiszem elég finoman fogalmaztam az elöbb! Engem is nagyon felbosszantott a Joey hülyesége, pedig nagyon szertem, bár én leginkább az Őt alakító szinész miatt! Dawson tényleg csak abban volt hibás, h előhozta a régi dolgokat, de másban szerintem nem! Azért is szemét dolog ez az íróktól, mert téves az a gondolat, h ha D+J összejönnek, akkor már nem is lehet fenntartani a sorozat iránti érdeklődést, ugyanis szerintem ezért csinálták ezt! Annyira szemetek! hihetetlen! Egyébként minden más rendben volt ebben a részben is! Talán a nagyi szerepét túlságosan megreformálták már egy ideje, mert egy olyan konzervatív, keresztény felfogású hölgytől azért elütnek azok a cselekedetek, amiket a nagyi tesz mostanság! Na de mindegy!
Sziasztok,J.
Csatlakoznék az elöttem szolohoz! Ezek a forgatókönyv írók a szombati részt (vonzások és csalódások) amennyire csak lehet elbaltázták! Azthiszem elég finoman fogalmaztam az elöbb! Engem is nagyon felbosszantott a Joey hülyesége, pedig nagyon szertem, bár én leginkább az Őt alakító szinész miatt! Dawson tényleg csak abban volt hibás, h előhozta a régi dolgokat, de másban szerintem nem! Azért is szemét dolog ez az íróktól, mert téves az a gondolat, h ha D+J összejönnek, akkor már nem is lehet fenntartani a sorozat iránti érdeklődést, ugyanis szerintem ezért csinálták ezt! Annyira szemetek! hihetetlen! Egyébként minden más rendben volt ebben a részben is! Talán a nagyi szerepét túlságosan megreformálták már egy ideje, mert egy olyan konzervatív, keresztény felfogású hölgytől azért elütnek azok a cselekedetek, amiket a nagyi tesz mostanság! Na de mindegy!
Sziasztok,J.
részek
Sziasztok!
Sajnos a húsvét miatt csak most tudok írni. Ráadásul a D-t is csak kutyafuttában láttam! De szerencsére vége - a húsvétnak!
MIndenesetre egyetértek az előttem szólókkal, hogy ez a D+J szakítás csak egy forgatókönyvírói csavar. Nekem valahogy nem logikus.
Én többek között azt sem értem, hogy ha úgy váltak el nyár elején, hogy szeretik egymást, akkor miért próbálkoznak mással. Köztünk szólva én azt már elfelejtettem, hogy J. is próbálkozott a nyáron. Szerintetek ez érthető? Ha azt mondjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, akkor kivárom a nyarat aztán jöhet a próbálkozás. Vagy nem? Hogy gondolta D. is, hogy eljön végülis J-hoz és közben neki barátnője van LA-ben! Én ezt nem értem! Ha valóban olyan sokat jelent neki ez az éjszaka J-val akkor miért nem úgy jön ide hozzá, hogy egyedül van.
Újra olvasva azt amit írtam, felülbírálom a véleményemet. Saját tapasztalataimból kiindulva most már inkább azt mondom, hogy nem lehet konkrét életvezetési elveket meghatározni! Mert azok mindig felborulnak, aztán az ember maga előtt szégyenkezik. Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenlegi fejemmel nem értem, hogy mi miért történt a szombati részben, ezért gyanús, hogy csak a forgatókönyv írók mesterkednek. De nem tudom kizárni azt, hogy esetleg valaki Pl. D. olyat cselekszik ami nem egyeztethető az elveivel.
Persze J-t sem értettem, de mivel én is lányból vagyok könnyebben át tudom élni, hogy mit érzett.
Egyenlőre ennyi!
Ti mit gondoltok?
Üdv mindenkinek
Sajnos a húsvét miatt csak most tudok írni. Ráadásul a D-t is csak kutyafuttában láttam! De szerencsére vége - a húsvétnak!
MIndenesetre egyetértek az előttem szólókkal, hogy ez a D+J szakítás csak egy forgatókönyvírói csavar. Nekem valahogy nem logikus.
Én többek között azt sem értem, hogy ha úgy váltak el nyár elején, hogy szeretik egymást, akkor miért próbálkoznak mással. Köztünk szólva én azt már elfelejtettem, hogy J. is próbálkozott a nyáron. Szerintetek ez érthető? Ha azt mondjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, akkor kivárom a nyarat aztán jöhet a próbálkozás. Vagy nem? Hogy gondolta D. is, hogy eljön végülis J-hoz és közben neki barátnője van LA-ben! Én ezt nem értem! Ha valóban olyan sokat jelent neki ez az éjszaka J-val akkor miért nem úgy jön ide hozzá, hogy egyedül van.
Újra olvasva azt amit írtam, felülbírálom a véleményemet. Saját tapasztalataimból kiindulva most már inkább azt mondom, hogy nem lehet konkrét életvezetési elveket meghatározni! Mert azok mindig felborulnak, aztán az ember maga előtt szégyenkezik. Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenlegi fejemmel nem értem, hogy mi miért történt a szombati részben, ezért gyanús, hogy csak a forgatókönyv írók mesterkednek. De nem tudom kizárni azt, hogy esetleg valaki Pl. D. olyat cselekszik ami nem egyeztethető az elveivel.
Persze J-t sem értettem, de mivel én is lányból vagyok könnyebben át tudom élni, hogy mit érzett.
Egyenlőre ennyi!
Ti mit gondoltok?
Üdv mindenkinek
Elkiabáltam...
De most már, hála Kornbabe-nek, türelmes vagyok, és nem kattintgatok idegességemben, hiába jelenik meg az failed sending mail felirat...
Kérdés az utóbbi résszel kapcsolatban:
Mire utaltak azzal az 5 (vagy 4?) évvel ezelőtti ki hagyott el kit - kérdéssel?
Én láttam minden részt, és most ezt nem értem...
Mindkettem voltak már flúgosak...
J, mert D rábeszélte, h. juttassa börtönbe az apját, D mert ezen megsértődött (ugye?), aztán meg bejött a képbe P.
Vagy pont erre utaltak? Hogy mindig van valami, ami miatt éppen nem jöhetnek össze?
Üdv: M.
De most már, hála Kornbabe-nek, türelmes vagyok, és nem kattintgatok idegességemben, hiába jelenik meg az failed sending mail felirat...
J, mert D rábeszélte, h. juttassa börtönbe az apját, D mert ezen megsértődött (ugye?), aztán meg bejött a képbe P.
Vagy pont erre utaltak? Hogy mindig van valami, ami miatt éppen nem jöhetnek össze?
Én csak az ötödik szériától nézem rendszeresen, de úgy tudom, hogy egyszer azért szakított Dawson és Joey, mert Joey kavart Jackkel. Aztán Joey később az apja miatt is szakított Dawsonnal. Javítson ki valaki, ha netán tévednék.Mary írta:Elkiabáltam...![]()
Mary! Biztosan látnod kell a legutolsó hozzászólásodnál a három gombot a jobb felső sarokban : idézet szerkeszt x
ebben a sorrendben.
A hozzászólásom sarkában: idézet, szerkesztés. X nicht.
Úgy töröltem, hogy benyomtam a szerkesztést, és beírtam, hogy töröltem.
Lehet, h. vaksi vagyok, de nincs x.
Ha rámegyek erre a szerkesztése, ott ott van, hogy hozzászólás szerkesztése/TÖRLÉSE, DE HA RÁKATTINTOK, CSAK EZ a lehetőség van.
Nem kiabálok, bocs, csak hevességemben benyomtam a Caps lockot.

Ha rámegyek erre a szerkesztése, ott ott van, hogy hozzászólás szerkesztése/TÖRLÉSE, DE HA RÁKATTINTOK, CSAK EZ a lehetőség van.
Ha elküldöd az emailcímed, akkor küldök neked egy print screent az én utolsó hozzászólásomról, hogy lássad.Mary írta:A hozzászólásom sarkában: idézet, szerkesztés. X nicht.
Kornbabe!
Idézni akartam a hozzászólásodat, de csak az enyémmel együtt írta ki (mivel Te is idézétél engem), ha meg kitörlök belőle, akkor nem lesz az az jópofa idézet-ablak.
Még egyszer, légyszi, segíts ki, aha tudsz, aztán ha még több gondom akad, esküszöm visszamegyek csak olvasóba.
Tényleg, az a J+J-sztori, már teljesen el is felejtettem. De nem Jack miatt szakítottak akkor. Az már csak a következménye volt, mivel Joey már nem járt Dawsonnal. Vagy tévedek?
M.
Idézni akartam a hozzászólásodat, de csak az enyémmel együtt írta ki (mivel Te is idézétél engem), ha meg kitörlök belőle, akkor nem lesz az az jópofa idézet-ablak.
Még egyszer, légyszi, segíts ki, aha tudsz, aztán ha még több gondom akad, esküszöm visszamegyek csak olvasóba.
Tényleg, az a J+J-sztori, már teljesen el is felejtettem. De nem Jack miatt szakítottak akkor. Az már csak a következménye volt, mivel Joey már nem járt Dawsonnal. Vagy tévedek?
M.
Elküldtem a címedre a segítséget.Mary írta:Kornbabe!
Még egyszer, légyszi, segíts ki, aha tudsz, aztán ha még több gondom akad, esküszöm visszamegyek csak olvasóba.![]()
M.
A J+J dologgal kapcsolatban: akkor valószínűleg rosszul tudtam. Én csak arra emlékeztem, hogy Dawson nagyon mérges volt.
Amiatt pedig ne aggódj, hogy még nem megy néhány dolog a fórum kezelésével kapcsolatban, én sem értettem sok mindent, nekem a párom mutatta meg, mivel ő már gyakorlott fórumozó.
Egyébként meg szívesen segítek.
-
john6
- Lelkes újonc

Üdv Kornbabe!!!!
Amint kérted megszüntettem a zavaró tényezőt! Lehet, h élek majd az általad felkínált lehetőséggel, de nem biztos!
egyébként Néked mi a valós neved?
Észrevettétek, hogy most a forma-1 mellett lesz Dawson és a haverok is?!
Ne felejtsétek el megnézni!
Jó éjt! Janó
Ne felejtsétek el megnézni!
Jó éjt! Janó
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mary: a Hibabejelentés-topikba leírtam pár dolgot, amik segíthetnek (persze másoknak is
), ha bármi gondod van a továbbiakban, írd le oda nyugodtan, és megoldjuk.
Bocs, hogy nem reagáltam korábban, de csak ma néztem meg a legutóbbi részt, és előtte nem szoktam végigböngészni a Részek-topikot..
Hááát, ez az ep. nem volt semmi!... Egészen a végéig nagyon tetszett, aztán ott elrontották az egészet!
Ilyen marhaságon összeveszni, én sem értem, pedig belegondoltam, de ha ennyire szeretsz valakit, akit ráadásul ősrégóta ismersz, akkor egy jöttment "barát" vagy "barátnő" nem rondíthat bele a képbe! Örülök, hogy nem én vagyok az első, aki nem érti Joey-t, még a végén rámsütnétek, hogy mindig őt szidom...
Apropó, az első kb. 5 percet sajna nem vette fel a videó, elmesélnétek, mi volt az elején? (Onnan láttam, hogy Pacey ül a leendő brókerek közt.. Ja meg pár kockát abból, hogy a Nagyi odahívja a srácot Jenhez.
)
Köszi!
Azért az nem gyenge, hogy egy filmes díszletnek megcsinálják a díszletét!
Hááát, ez az ep. nem volt semmi!... Egészen a végéig nagyon tetszett, aztán ott elrontották az egészet!
Ilyen marhaságon összeveszni, én sem értem, pedig belegondoltam, de ha ennyire szeretsz valakit, akit ráadásul ősrégóta ismersz, akkor egy jöttment "barát" vagy "barátnő" nem rondíthat bele a képbe! Örülök, hogy nem én vagyok az első, aki nem érti Joey-t, még a végén rámsütnétek, hogy mindig őt szidom...
Apropó, az első kb. 5 percet sajna nem vette fel a videó, elmesélnétek, mi volt az elején? (Onnan láttam, hogy Pacey ül a leendő brókerek közt.. Ja meg pár kockát abból, hogy a Nagyi odahívja a srácot Jenhez.
Köszi!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
Re: Üdv Kornbabe!!!!
Szia Janó!john6 írta:Amint kérted megszüntettem a zavaró tényezőt! Lehet, h élek majd az általad felkínált lehetőséggel, de nem biztos!
Ne felejtsétek el megnézni!![]()
Jó éjt! Janó
Először is remélem nem haragudtál meg, nem akartalak megbántani. Szerintem tök jó dolog az avatar és hamar fel lehet ismerni a hozzászólót már a kép alapján. Az avatarokat construx intézi, ha van kedved avatarhoz, neki írj ezügyben, az Avatar topikba.
Üdv:
Adrienn
-
Vendég
Re: részek
Hát igen. Egyet értek veled. Én egyébként már azt sem értettem, hogy miért nem hívták egymást.Útkereső írta:Sziasztok!
Köztünk szólva én azt már elfelejtettem, hogy J. is próbálkozott a nyáron. Szerintetek ez érthető? Ha azt mondjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, akkor kivárom a nyarat aztán jöhet a próbálkozás. Vagy nem? Hogy gondolta D. is, hogy eljön végülis J-hoz és közben neki barátnője van LA-ben! Én ezt nem értem! Ha valóban olyan sokat jelent neki ez az éjszaka J-val akkor miért nem úgy jön ide hozzá, hogy egyedül van.
Nagy érzelmes búcsú a reptéren aztán egyikük sem hívja a másikat??? És akkor még kiderül, hogy mindketten kavartak. Joeynak el kellett volna mennie vele, az lett volna a legjobb.
Kornbabe voltam és már ki tudja hányadszorra dob ki a fórum küldés közben.Anonymous írta:Hát igen. Egyet értek veled. Én egyébként már azt sem értettem, hogy miért nem hívták egymást.Útkereső írta:Sziasztok!
Köztünk szólva én azt már elfelejtettem, hogy J. is próbálkozott a nyáron. Szerintetek ez érthető? Ha azt mondjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, akkor kivárom a nyarat aztán jöhet a próbálkozás. Vagy nem? Hogy gondolta D. is, hogy eljön végülis J-hoz és közben neki barátnője van LA-ben! Én ezt nem értem! Ha valóban olyan sokat jelent neki ez az éjszaka J-val akkor miért nem úgy jön ide hozzá, hogy egyedül van.![]()
Nagy érzelmes búcsú a reptéren aztán egyikük sem hívja a másikat??? És akkor még kiderül, hogy mindketten kavartak. Joeynak el kellett volna mennie vele, az lett volna a legjobb.
-
Vendég
Ne add fel, Kornbabe!Kornbabe írta: Kornbabe voltam és már ki tudja hányadszorra dob ki a fórum küldés közben.Nem írok többet a könyvtárból vagy az egyetemről. Nincs ennek értelme így, hogy tízszer kell bejelentkezem 10 perc alatt és csak másodjára képes elküldeni az üzenetem.
Én is feladtam volna, ha nem segítesz nekem annyit. Hála Neked, most már türelmesen kivárom, h. felkerüljön a hozzászólásom. Egyébként tényleg idegesítő, amikor egymás után nem küldi el amit írtál.
De velem már ez nem fordul elő, mert ahogy mondtad, beállítottam automatikus bejelentkezésre.
Látod, most már idézek is. Hála Neked, most már ez is megy. (legalábbis remélem, h. most OK lesz.)
A díszlet a díszletben tényleg nem rossz. És biztos költségkímélő is(Legalábbis remélem, hogy nem építettek meg még egyszer a díszletet!!!construx írta:Mary: a Hibabejelentés-topikba leírtam pár dolgot, amik segíthetnek (persze másoknak is), ha bármi gondod van a továbbiakban, írd le oda nyugodtan, és megoldjuk.
Bocs, hogy nem reagáltam korábban, de csak ma néztem meg a legutóbbi részt, és előtte nem szoktam végigböngészni a Részek-topikot..
![]()
Hááát, ez az ep. nem volt semmi!... Egészen a végéig nagyon tetszett, aztán ott elrontották az egészet!![]()
Ilyen marhaságon összeveszni, én sem értem, pedig belegondoltam, de ha ennyire szeretsz valakit, akit ráadásul ősrégóta ismersz, akkor egy jöttment "barát" vagy "barátnő" nem rondíthat bele a képbe! Örülök, hogy nem én vagyok az első, aki nem érti Joey-t, még a végén rámsütnétek, hogy mindig őt szidom...![]()
Apropó, az első kb. 5 percet sajna nem vette fel a videó, elmesélnétek, mi volt az elején? (Onnan láttam, hogy Pacey ül a leendő brókerek közt.. Ja meg pár kockát abból, hogy a Nagyi odahívja a srácot Jenhez.)
Köszi!
Ha megvan még a videón megnézem még egyszer az elejét az epizódnak, hogy hitelesen leírhassam Neked a történéseit. Egyébként az első perc nekem is lemaradt, mert az RTL 5 perccel előbb kezdte a vetítést, a szemfüles párom észrevette, és gyorsan benyomta a record gombot.
Vigyázni kell ezzel az előreprogramozással, a kereskedelmi csatornákkal ez van, nagyon gyakran eltérnek a nyomtatásban megjelent időpontoktól. Az előreprogramozással mindig óvatosan; túl kell programozni: 5 perccel előtte és utána szinte kötelező, de nem árt a 15 perc sem!!!
Én már maradtam le a pontatlanság miatt egyszer egy DC-rész végéről,és a végek általában fontosak (ahogy a kezdetek is...!)
üdv: Mary
Itthon nincs is gondom az elküldéssel, csak olyankor, ha könyvtárból, vagy egyetemről netezek, fórumozok. Ott nem állíthatom be az automatikus bejelentkezést, mert ha később más erre az oldalra téved az adott gépről, akkor simán írhat a nevemben és az nem lenne jó.Anonymous írta: De velem már ez nem fordul elő, mert ahogy mondtad, beállítottam automatikus bejelentkezésre.
Látod, most már idézek is. Hála Neked, most már ez is megy. (legalábbis remélem, h. most OK lesz.)
És akkor vissza a témához:
E héten tehát lesz Dawson és a haverok, hála a Forma 1 helyszínének és az időeltolódásnak. Az időpont ezúttal is 14:50.
Én sajnos csak felvételről fogom látni, remélem nem lesz áramkimaradás vagy adásszünet.