Ronibaba írta:Hmmm...megmondom őszintén, hogy egy picikét untam a mai részt, de azért nem volt rossz se!
Valahogy én is hasonlóan éreztem.. A cselekményvonal szerintem elég erőltetett volt - de azért bizonyos részeken nagyon jól szórakoztam.
Ronibaba írta:Hiányzott Dawson + Pacey, de mivel Josh rendezte, ezért gondoltam, hogy nem lesz most benne.
Hát.. a sorozat címét bizony már rég át lehetett volna keresztelni..
A tengerentúlon vajon erre vágytak a nézők?
Egyébként mókás, mint kiderült, a kis kép, amit beszúrtam, minden bizonnyal Pacey-t mint rendezőt mutatja be, mivel ebben az epizódban tényleg meg sem jelent..
Ronibaba írta:Tök örültem, hogy újra láthattam Jacket és igazából az se volt baj, hogy szakítottak Daviddel, mert vhogy nem éreztem, hogy annyira összeillenének.

Jacknak egy karizmatikusabb pasi kell!
Hát én nem tudom, Jacknek ki kéne (szerintem ő maga se), de tényleg jó volt újra látni - a vitájuk viszont elég nevetséges volt..
Ronibaba írta:Ez az egész Joey - Eddie huza-vona problémázgatás viszont borzasztóan uncsi már! Túl sok! Jó lenne, ha vmi újjal is foglalkoznának már, mint hogy mi van a kapcsolatukkkal.
Ezzel nagyon egyetértek!!!
Unom Joey kapcsolatait!
Unom Joey stílusát!
Unom, hogy állandóan Joey a főszereplő!
Unom, hogy Joey 3 részt nem bír ki valaki mellett!
Joey eszméletlenül túl van sztárolva.
Hatodik éve ugyanúgy néz ki! Az elején még bejövős volt ez a kislányos stílus, de azóta szinte semmi változás! Még a haja is szinte mindig ugyanolyan hosszú! (Hihetetlen a kontraszt, ha Jenhez mérjük, aki rengeteget és folyamatosan változik, és már csak ezért sem lehet megunni..)
Joey-nál jobb csajok ezrével mászkálnak Pesten! Míg ilyen Eddie-kaliberű srácot nem egyszerű találni (gondolom a lányok ezt nálam sokkal jobban tudják), és akkor valószínűleg még finoman fogalmaztam...
Mintha rossz lenne a szereposztás, komolyan mondom, és Eddie szerepét elfelejtették volna egy átlagosan kinéző fickónak adni...
Ronibaba írta:De az az egy pozitív volt, hogy bár Jen is örök problémázgató, de végülis happy end lett és C.J-vel ennyire jól megoldották a dolgot! Azt hiszem ők összeillenek, és remélem, hogy a hátralévő részekben nem lesz belőle semmi szakítás dolog!
Jaja, az a telefonálós jelenet a végén nekem is tetszett!
Arra viszont kíváncsi lennék, ki kérte fel Jent műsorvezetőnek - eléggé alkalmatlannak tűnt rá!
Ronibaba írta:Annak nagyon örültem, hogy visszatért Audrey és úgy hogy a régi belevaló csaj!
Audrey jól nyomta!
Ja, egyébként a sztárvendég-páros tényleg létezik a valóságban is. Ők tehát magukat alakították.
Mivel mi nem ismerjük őket, gondolom az ottani nézőknek már csak emiatt is nagyobb eufóriát okozott ez a rész..