A mai rész jó pörgős volt.
A Pacey-Joey-szál számomra lassan végletesen kezd elszakadni a valóságtól. (Lásd még: ilyen nincs!)
Joey valami hihetetlenül ellenszenves mostmár. Én nem is tudom, mit mondanak az ilyenre, de akinek saját bevallása szerint sincs egy vasa se, és valami elképesztő szerencse folytán ölébe hullik egy állás, amit végezhet abban a 2 hétben, amikor épp ráér, és ami álomfizetéssel jár... Hát szóval heti 600 dollárért (azaz 120.000 Ft-ért) lejjebb vehetne az arcából, és minimum szó nélkül megcsinálhatna egy kávét..
Ehhez képest leginkább a száját jártatja, direkt elront mindent, a féltékenykedésével veszélyezteti Pacey állását - és a végén még neki áll feljebb! DUH!
A csattanó viszont állat volt a végén! Heló, Eddie!

(Ebből mi lesz?...)
P-ék párosán túl a többi rész viszont tetszett, Dawson morális választása csak később fog eldőlni, helyes volt-e (vagy inkább megérte-e), mindenesetre érdekes emberek ülnek kulcspozíciókban arrafelé is, sajnos. Ettől mondjuk még elfogadhatta volna, ahogy a Sátán is javasolta. (Jajj de jó volt őt megint látni! A dumája a csajról eszméletlen!

)
Jenék problémája az elején (más szemszögből) nagyon ismerősnek tűnt, a megoldás viszont fura volt. Eleve az állam leesett, hogy ilyen nyíltan beszéltek szexről a Nagyi előtt.. Ő meg meg se lepődött.. Ejha.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem természetes, ha az emberek hetente többször is szeretnének összebújni. Ha a lányok ezt nem nagyon forszírozzák, akkor általában vagy velük, vagy a kettejük párosával van valami gond. Jen viszont azt mondta, senkivel nem volt olyan jó, mint CJ-vel. Nekem ez így nem jön össze... Azért, mert tartós kapcsolatot szeretne? Ugyan már. Annak ehhez semmi köze. Lehet, hogy inkább nem mondott igazat - vagy még senkivel se volt neki
igazán jó.. Remélem, a hátralevő részekben ki fog derülni a válasz.
(Egyébként szerintem ők Dawsonnal voltak a legjobbak - de ez csak szubjektív vélemény.)