Heheheheheheheese írta:nana! ezzel nem ér fedezni magad, hogy ha nem jössz el....julica írta:Az ilyen dolgok sose rajtam múlnakese írta:szóval a konklúzió. jövőre neked kötelező a részvétel!![]()
![]()
1. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
őőő... én csak egy címedet ismerem. arra indult. mondjuk zip fájlban ment, és azzal elég sokat tökölt. lehet, hogy végül nem ment el. utánanézek-construx írta:na jó. még mindig nem jöttek meg.
szabad a gazda! melyik címemre küldted??
![]()
priviben írd meg lécci!
.
.
.
utána néztem. még mindig küldeni akarja.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mary írta:zavarba hozni.construx írta:
csak próbáltalak elpirul... elpirí...
hogy van ennek a szónak a műveltető alakja?!
asszem ez minden galériára külön adható, szóval az akkori galériá(ka)t elvileg meg tudod nézni most is.C, kérek szépen én is jogosultságot megtekinteni a képeket.
Már egyszer régen volt ilyenem, de most egyszerűen megtagadta tőlem...
mindjárt küldöm a jogosultságot az itt regisztrált címedre!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
köszconstrux írta:Mary írta:zavarba hozni.construx írta:
csak próbáltalak elpirul... elpirí...
hogy van ennek a szónak a műveltető alakja?!mindig át akarok törni a zárt ajtókon, sosem jut eszembe kopogtatni..
asszem ez minden galériára külön adható, szóval az akkori galériá(ka)t elvileg meg tudod nézni most is.C, kérek szépen én is jogosultságot megtekinteni a képeket.
Már egyszer régen volt ilyenem, de most egyszerűen megtagadta tőlem...
mindjárt küldöm a jogosultságot az itt regisztrált címedre!
M.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
hát gyereee!Mary írta:nya megnéztem a képeket, nagyon jók!
legköelebb én is akarooooooooooooooooook menni!!!
én lennék a legboldogabb, ha lenne legközelebbi.
utánanéztem, a korábbi talis képekhez a citromailes címeden keresztül voltál hozzárendelve.Meg akartam nézni a korábbi taliképeket, erre azoknál is megtagadta a hozzáférést.
ejnye!
M.
most felraktam mellé a freemailest is, remélhetőleg így nem lesz már gond ezekkel se.
B.D.
B.D.
kösziköszikösziconstrux írta:hát gyereee!Mary írta:nya megnéztem a képeket, nagyon jók!
legköelebb én is akarooooooooooooooooook menni!!!![]()
én lennék a legboldogabb, ha lenne legközelebbi.
utánanéztem, a korábbi talis képekhez a citromailes címeden keresztül voltál hozzárendelve.Meg akartam nézni a korábbi taliképeket, erre azoknál is megtagadta a hozzáférést.
ejnye!
M.
most felraktam mellé a freemailest is, remélhetőleg így nem lesz már gond ezekkel se.
M.
bocsi a duplázásért. legalább jó kép?construx írta:009-ből kétszer küldtél, 010 viszont nincs.. és 015 és 016 se..
héé, és hol a kedvenc képem??
szerintem minden képet átküldtem. nem én számoztam a képeket, hanem a gép. ha vmi hiátust csinált benne, az az ő hibája.
minden képet átküldtem, több nincs.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
15 képed van összesen?ese írta:bocsi a duplázásért. legalább jó kép?construx írta:009-ből kétszer küldtél, 010 viszont nincs.. és 015 és 016 se..
héé, és hol a kedvenc képem??![]()
szerintem minden képet átküldtem. nem én számoztam a képeket, hanem a gép. ha vmi hiátust csinált benne, az az ő hibája.
minden képet átküldtem, több nincs.
tudod, melyiket hiányolom, ugye?
vagy mondjam el?
B.D.
B.D.
hát tudod, hogy én csak nagyon keveset kattingattam a 3 nap alatt. mindig a te gépedet vittük a partra stb.construx írta:15 képed van összesen?
tudod, melyiket hiányolom, ugye?![]()
vagy mondjam el?
tudom, hogy mit hiányolsz, de az sajnos rejtélyes módon eltűnt. én sem értem az egészet.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!ese írta:hát tudod, hogy én csak nagyon keveset kattingattam a 3 nap alatt. mindig a te gépedet vittük a partra stb.
tudom, hogy mit hiányolsz, de az sajnos rejtélyes módon eltűnt. én sem értem az egészet.![]()
![]()
ez van. Sprite! (ja! vagy ez nem a reklám helye????
![]()
![]()
)
nézd már meg a gépben!!
vagy letörölted??
B.D.
B.D.
persze, természetesen feltöltheted.construx írta:erről egyelőre nem született koalíciós egyezség..julica írta:Az Ese képeit hol lehet megnézni? Mert én megnéztem most reggel a képtáron, de ott nincsenek(még?)
feltölthetem őket, Évi?
nem töröltem a kérdéses képeket, nincs meg. sorry. lehet, hogy a gép is érezte, hogy ez nem publikus. hmm. (okos darab, megtartjuk
de azért azt erős túlzásnak érzem, hogy reklámarc vagy hasonló lennék. megtisztelő, de túlzás.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hangosan neveeeeet!:D:D:D:D (persze vizualisan megjelent elottem a kep, ahogy igazitalak titeket egymashoz-mert h en fenykepeztem-C, a kezed kicsit jobbra, kozelebb...uuuuuugy):D:D:Dconstrux írta:hmm. kénytelenek leszünk újravenni őket. nem látok más megoldást.ese írta:nem töröltem a kérdéses képeket, nincs meg. sorry. lehet, hogy a gép is érezte, hogy ez nem publikus. hmm.
![]()
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
irtó kíváncsi lennék, hogy milyen vizuális kép jelent meg most azoknak, akik nem tudják, miről van szó...temesed írta:hangosan neveeeeet!:D:D:D:D (persze vizualisan megjelent elottem a kep, ahogy igazitalak titeket egymashoz-mert h en fenykepeztem-C, a kezed kicsit jobbra, kozelebb...uuuuuugy):D:D:D
B.D.
B.D.