Válaszát várom még:
Mary
Bizsu
Delilah
Timus
Moderátor: ese
Annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy mivel hamarosan találkozom vele, kikérdezem a miértekről és megpróbálom rábeszélni, hogy jöjjön el, mert élő szóban hátha érdekesebbek vagyunk.Kornbabe írta:Jó kérdés, nem tudom.temesed írta:nehanyan emlitettetek, hogy egyes 7vegek tutira nem jo...ezeket kellene megirni, h mikor nem jo, es hatha marad egy 7vege, amikor mindenki el tud jonni!
Kornbabe, szerinted Daw is jon a talira?
Én már szóltam neki, lehetséges, hogy jön, majd "vesd be" te is magad.ese írta: Annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy mivel hamarosan találkozom vele, kikérdezem a miértekről és megpróbálom rábeszélni, hogy jöjjön el, mert élő szóban hátha érdekesebbek vagyunk.
Még nem szóltam a húgomnak, majd pénteken jön haza, és szólok neki.ese írta:Jut eszembe Kornbabe! Chi nem akar jönni a találkozóra? Múltkor nem volt, és amikor megjelöltük egymást az iwiw-en, akkor kaptam tőle egy ígéretet, hogy a köv. talin bepótoljuk a személyes bemutatkozást.
Rendben. Rajtam nem fog múlni! Rajta vagyok az ügyön!Kornbabe írta:Én már szóltam neki, lehetséges, hogy jön, majd "vesd be" te is magad.ese írta: Annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy mivel hamarosan találkozom vele, kikérdezem a miértekről és megpróbálom rábeszélni, hogy jöjjön el, mert élő szóban hátha érdekesebbek vagyunk.
Nagyon helyes! Bízom a pozitív válaszban.ese írta:Még nem szóltam a húgomnak, majd pénteken jön haza, és szólok neki.Kornbabe írta:Jut eszembe Kornbabe! Chi nem akar jönni a találkozóra? Múltkor nem volt, és amikor megjelöltük egymást az iwiw-en, akkor kaptam tőle egy ígéretet, hogy a köv. talin bepótoljuk a személyes bemutatkozást.
akkor én folytatom. előreláthatólag mostanság csupán a fél4-ig tartó suli az állandó szombati elfoglaltság, amiről tudok. azért voksolnék az Uránia mozis kávézóra, mint találkahely, mert ha előbb kezdődik a banzáj, akkor viszonylag gyorsan oda tudok érni hozzátok!temesed írta:akkor kezdem en: jovo 7vege nem jo, de ugy nez ki, hogy az utana levo szombatjaim szabadok...es ti hogy vagytok az idovel es foglalt 7vegekkel?

ese írta:akkor én folytatom. előreláthatólag mostanság csupán a fél4-ig tartó suli az állandó szombati elfoglaltság, amiről tudok. azért voksolnék az Uránia mozis kávézóra, mint találkahely, mert ha előbb kezdődik a banzáj, akkor viszonylag gyorsan oda tudok érni hozzátok!temesed írta:akkor kezdem en: jovo 7vege nem jo, de ugy nez ki, hogy az utana levo szombatjaim szabadok...es ti hogy vagytok az idovel es foglalt 7vegekkel?
gondolom ez a mostani szombat nem jön számításba senkinél - nekem amúgy sem lenne jó, meg ha egyes csúnya bácsik robbantgatni akarnak, akkor pláne nem célszerű az uccán kószálni.

en nem is hallottam arrol, h robbangatni akarnak a valasztas elott.....Delilah írta:a választás első fordulója előtt szerintem ne talizzunk... a robbantások miatt, ami mondjuk szerintem pánikkeltés, de mi van ha nem?
nekem eddig csak a 30-a nem jó, de az úgyis vasárnap![]()
15-e ugye húsvét körüli... mit szólnátok a 22-hoz?
Bizony! Pár napja felröppentek olyan hírek, hogy a most hétvégi két nagygyűlést egyesek "fel akarják dobni" egy kis robbantgatással. Én is remélem, hogy nem lesz semmi, de azért tényleg nem árt óvatosnak lenni.temesed írta:csunya emberek robbangatni akarnak??????ese, mire gondolsz????
Majdnem azt írtam, h. Ok, de sajna muszáj a múzeumba mennem, kiállítást bontunk, másnap, vasárnap építünk, hétfőn nyitjuk. Pénteken délután nem lehet elkezdeni bontani, mert még csoport jön oda...Delilah írta:a választás első fordulója előtt szerintem ne talizzunk... a robbantások miatt, ami mondjuk szerintem pánikkeltés, de mi van ha nem?
nekem eddig csak a 30-a nem jó, de az úgyis vasárnap![]()
15-e ugye húsvét körüli... mit szólnátok a 22-hoz?

Ronibaba írta:Hát a május nagyon necces, nekem a 13. tutira kiesik. De nem tom még hogy lesz. Inkább máj. eleje legyen, mint a vége.
Május már necces nekem is. Egyre közeledik a vizsgám, és minél később lesz, annál inkább fogom bevackolni magam otthon és próbálni felkészülni. Legkésőbb május eleje lenne nekem jó.temesed írta:akkor majus??? nekem az utana levo het nem jo....nem tudom, ti hogy vagytok ezzel....Kornbabe írta:Viszont Marynek nem jó. Jó lenne olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó.
Elnézést, hogy régen nem jelentkeztem, de történt egy kis nézeteltérésünk t-onlájnnal, de most már minden rendben, újra itt vagyok!ese írta:Május már necces nekem is. Egyre közeledik a vizsgám, és minél később lesz, annál inkább fogom bevackolni magam otthon és próbálni felkészülni. Legkésőbb május eleje lenne nekem jó.temesed írta:akkor majus??? nekem az utana levo het nem jo....nem tudom, ti hogy vagytok ezzel....Kornbabe írta:Viszont Marynek nem jó. Jó lenne olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó.
Mostanság hallottam a suliban olyan ötleteket, hogy a húsvét előtti szombatot több szombati napra bontjuk szét és tovább maradunk. Remélem nem így lesz, mert az nagyon keresztbe tenne.