Részek
Moderátor: ese
Megnéztem az első két részt!!!
De jó volt, hogy két rész volt egymás után, és a másodikat még reklám sem szakította meg.
Ezt a szériát most látom először, nem is gondoltam volna, hogy a capeside-i részek is ennyire fognak tetszeni. Pacey annyira aranyos volt, mikor bevallotta, hogy bajban van. Holnap újabb két rész, tök jó, hogy nem kell várni egy egész hetet a folytatásra!

Örülök, hogy tetszettek ezek a részek is! Mi megmondtuk, hogy nagyon jó kis sori volt ez már az elején.Kornbabe írta:Megnéztem az első két részt!!!![]()
![]()
De jó volt, hogy két rész volt egymás után, és a másodikat még reklám sem szakította meg.
Ezt a szériát most látom először, nem is gondoltam volna, hogy a capeside-i részek is ennyire fognak tetszeni. Pacey annyira aranyos volt, mikor bevallotta, hogy bajban van. Holnap újabb két rész, tök jó, hogy nem kell várni egy egész hetet a folytatásra!
![]()
![]()
Nálam sajna esélytelen, hogy nézzem ilyen időben, de mivel már németül és magyarul is megvan örökítve, így nem okoz ez különösebb lelki zavart nálam.
Jó szórakozást a többi részhez is!
És úgy kicsit belemélyedve jobban a részekbe, mi hogy tetszett?
Dawson frizujától én anno dobtam egy hátast, de idővel jobb lesz.
Joey és Pacey édesek voltak az 1.rész végén a hajón. Bár én D+J párti vagyok, de elismerem, itt helyesek voltak.
Keine Panik auf der Titanic!
Ronibaba írta:Én felvetettem anyu-val, aztán szerintem ez lesz az esti programom, hogy megnézem, csak most még tanulnom kell!
Talán furán hangzik, de valahogy látva ezeket a részeket, igazolva láttam azt, hogy Joey miért Paceyt választotta, azt hiszem ez így volt rendjén.ese írta: És úgy kicsit belemélyedve jobban a részekbe, mi hogy tetszett?
.
Andy és a két srác nagyon aranyosak voltak, meg Jen és Jack is. Jaj, ilyenkor mindig eszembe jut, milyen jó lenne, ha Jack nem a saját neméhez vonzódna, olyan szép párt alkotnának Jennel.
Ajánlom majd figyelmedbe A sítúra c. részt. Hogy miért, majd megtudod.Kornbabe írta:Talán furán hangzik, de valahogy látva ezeket a részeket, igazolva láttam azt, hogy Joey miért Paceyt választotta, azt hiszem ez így volt rendjén.![]()
Andy és a két srác nagyon aranyosak voltak, meg Jen és Jack is. Jaj, ilyenkor mindig eszembe jut, milyen jó lenne, ha Jack nem a saját neméhez vonzódna, olyan szép párt alkotnának Jennel.
Azért ez nem semmi. Alapesetben, mi több hónapon keresztül vártuk a folytatást, mire ismétlésben lenyomják alig pár hét alatt.Kornbabe írta:Ma volt a szalagavatós rész, szomorú volt. Jaj, Dru mennyire fog hiányozni a következő két évadban, nagyon megkedveltem.Ebből a szériából még két rész van hátra, kíváncsi vagyok rá.
Én is teljesen ledöbbentem, hogy már itt tartanak.ese írta:Azért ez nem semmi. Alapesetben, mi több hónapon keresztül vártuk a folytatást, mire ismétlésben lenyomják alig pár hét alatt.Kornbabe írta:Ma volt a szalagavatós rész, szomorú volt. Jaj, Dru mennyire fog hiányozni a következő két évadban, nagyon megkedveltem.Ebből a szériából még két rész van hátra, kíváncsi vagyok rá.
Eszem a kefét!
Nagyon helyes! Ezentúl még jobban tudod majd a kvízkérdésekre a válaszokat!Kornbabe írta:Én is teljesen ledöbbentem, hogy már itt tartanak.ese írta:Azért ez nem semmi. Alapesetben, mi több hónapon keresztül vártuk a folytatást, mire ismétlésben lenyomják alig pár hét alatt.Kornbabe írta:Ma volt a szalagavatós rész, szomorú volt. Jaj, Dru mennyire fog hiányozni a következő két évadban, nagyon megkedveltem.Ebből a szériából még két rész van hátra, kíváncsi vagyok rá.
Eszem a kefét!
De én örülök neki, hogy naponta két részt adnak és csak a két rész között van reklám, rossz volt mindig olyan sokat várni egy részre, türelmetlen voltam.
Egyébként videokazira veszem fel a részeket.
Egyébként ha gondolod, kidumcsizhatjuk az egyes részeket jobban is - ahogy pl az Aliast szoktuk 1-2 odatévedt emberkével. Én igyekszem válaszolni, csak néha győzd kivárni.
Ja, nem egyfolytában, hanem egymásra. Valamilyen oknál fogva reménykedem továbbra is a DVD megjelenésében. Viszont az 5. évadot lehet, hogy fel fogom venni végig, csak kellene kazikat vennem.ese írta: Nagyon helyes! Ezentúl még jobban tudod majd a kvízkérdésekre a válaszokat!![]()
Egyébként ha gondolod, kidumcsizhatjuk az egyes részeket jobban is - ahogy pl az Aliast szoktuk 1-2 odatévedt emberkével. Én igyekszem válaszolni, csak néha győzd kivárni.
- cinderella
- Visszatérő vendég

- Kapcsolat:
Tegnap nem jöttél az élménybeszámolóval.Kornbabe írta:Ese, akkor majd holnap jövök a következő két rész élménybeszámolójával. Egyébként az elmúlt részek közül nagyon tetszett az, amelyikben Jennifer és Joey elutaztak New Yorkba.