A szereplők filmjei
Moderátor: ese
Viszont imádják Ang Lee-t miután elvitte az Oscart.Ronibaba írta:Sajnos az a baj, hogy ez nem ennyire vicces.construx írta:hű, még a végén intőt kap szegény...
vagy behívatják a szüleit...!Értékelem a poént, de azért veszem ennyire komolyan a dolgot, mert vszeg a szakdolgozatomat az esélyegyenlőségből fogom írni és fontosnak tartok minden ennyire bántó dolgot.
Most szegényt Mich-t bántják azért, mert jó színésznőként eljátszott egy olyan szerepet, aminek a teljesítményét ennyire elismerték???
Mi van a világgal?
Tegnap meg hallottam, hogy Kínában pl. betíltották au egész Brokeback-et!
Az utóbbi időben csak ilyen "érzékeny", különleges szerepekkel lehet az Oscar jelölés közelébe jutni. De ez ugyanolyan szerep, mint más. Nem érzem, hogy ezzel rossz példát mutatna.
Miért? A Dawson-beli szerepével nem mutatott rossz példát? 15 évesen a szülei száműzik otthonról, ahol már egy csomó fiúval volt dolga, kipróbálta a drogkat, alkoholt, és a sori végére egyedülálló anya lett. Az nem bökte a csőrüket?!
Keine Panik auf der Titanic!
NA ja.ese írta: Viszont imádják Ang Lee-t miután elvitte az Oscart.
Az utóbbi időben csak ilyen "érzékeny", különleges szerepekkel lehet az Oscar jelölés közelébe jutni. De ez ugyanolyan szerep, mint más. Nem érzem, hogy ezzel rossz példát mutatna.
Miért? A Dawson-beli szerepével nem mutatott rossz példát? 15 évesen a szülei száműzik otthonról, ahol már egy csomó fiúval volt dolga, kipróbálta a drogkat, alkoholt, és a sori végére egyedülálló anya lett. Az nem bökte a csőrüket?!
De a közszereplés már csak ilyen. (És a showbusiness-t is ideértem,)
A filmművészet is még csak itt tart. Elviekben rohadt toleránsak vagyunk, már sok mindent elfogadunk, de még mindig vannak tabutémák.
Már hellyel-közzel elfogadjuk a homoszexualitást (tudtommal az Órák is nyert Oscart, de javítsatok ki, ha tévedek), most ezzel mi baj van?
Nem láttam a filmet, úgyhogy csak tippelek: a férfiak biszexualitása?!
Gondolom, ez lehet a tabutéma, amit még mindig nem vesz be az amerikai közízlés gyomra (és ha ők sem, akkor a többi ország esetében sem lehet csodálkozni...
- Delilah
- Őstag

- Kapcsolat:
szerintem az egész Oscarosdi elég idétlen... tiszta politika az egész, és az amerikaiak különben sem mérvadóak mindig, amit ők nem szeretnek, arra méginkább rá szoktam kattanni 
a Brokeback szerintem filmileg nem túl jó, ennek ellenére Oscart kapott, viszont a téma akasztott ki mindenkit, aminél láttam már durvább őszintébb alkotást is... szóval nem lehet kiindulni rajtuk.
a Brokeback szerintem filmileg nem túl jó, ennek ellenére Oscart kapott, viszont a téma akasztott ki mindenkit, aminél láttam már durvább őszintébb alkotást is... szóval nem lehet kiindulni rajtuk.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Katie lesz benne. Az nem Go, hanem Góóóól vagy vmi ilyesmi.temesed írta:ebben melyik dawson-szereplo szerepel??asdf írta:április 11. kedd 22:00, m2
Go /Nyomás!/ugy emelkszem, h a go vmi angol focista film, de javitsatok ki, ha tevedek....

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Ronibaba írta:Katie lesz benne. Az nem Go, hanem Góóóól vagy vmi ilyesmi.temesed írta:ebben melyik dawson-szereplo szerepel??asdf írta:április 11. kedd 22:00, m2
Go /Nyomás!/ugy emelkszem, h a go vmi angol focista film, de javitsatok ki, ha tevedek....
hat, a focis filmnek is ez a cime, legfelejbb a vegen van egy !-jel...
de erre a filmre kivancsi vagyok....jol latom, h Sarah Polley is szerepel benne?
a balanced diet is a cookie - in each hand
Go! és Goal! nagyon nem ugyanaz.temesed írta:
hat, a focis filmnek is ez a cime, legfelejbb a vegen van egy !-jel...
de erre a filmre kivancsi vagyok....jol latom, h Sarah Polley is szerepel benne?
http://www.imdb.com/title/tt0380389/
Igen, Sarah is szerepel benne.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Tegnap volt az M2-n a Birtokviszony. Hosszú évek után most végre elcsíptem. Annyira furi, mert nem ismertema történet hátterét és vmi vígjátékra számítottam. Hát nem az volt, de.....szerintem fantasztikus film. Csodálatos a történetet, a különböző családok sorsai és ahogy összefonódnak.
És Josh...hát aki látta filmet tudja mi van vele, de amúgy néhány részben iszonyú szexi. Főleg az elején, mikor gitárral a kezében énekel!
Szóval lenyűgözött a film teljesen!
És Josh...hát aki látta filmet tudja mi van vele, de amúgy néhány részben iszonyú szexi. Főleg az elején, mikor gitárral a kezében énekel!
Szóval lenyűgözött a film teljesen!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
A Kerge Kacsák 1,2,3!!!
Sose felejtem el, amikor először láttam még kis tökmag voltam. Csak úgy mint Joshua Jackson. Szóval Pacey rajongóknak kötelező darab!
Mellesleg ezek a filmek már elég ritkák... Sokat keresgéltem értük és mára már dvd rip-ben van minden.
Sose felejtem el, amikor először láttam még kis tökmag voltam. Csak úgy mint Joshua Jackson. Szóval Pacey rajongóknak kötelező darab!
Mellesleg ezek a filmek már elég ritkák... Sokat keresgéltem értük és mára már dvd rip-ben van minden.
"I don't know if We each have a destiny, or if We're all just floating around accidental-like on a breeze, but I, I think maybe it's both."
Most kerül Amerikában bemutatásra Joshua Jackson filmje, az Aurora Borealis, remélem elérkezik Magyarországra is:
http://www.apple.com/trailers/independe ... aborealis/
Megnéztem a trailert. Josh nem nézett ki benne olyan rosszul.Kornbabe írta:Most kerül Amerikában bemutatásra Joshua Jackson filmje, az Aurora Borealis, remélem elérkezik Magyarországra is:
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
júj, azt de rossz filmnek tartottam, amikor moziban láttam! (ebben van Katie félmeztelenül, ugye?bizsu írta:Most látom, hogy holnap este lesz, 22.55-től Keanu Reevsszel és Cate Blanchettel, és nem utolsó sorban Katie Holmesszal a Rossz álmok!
bár nem hiszem, hogy újra szánnék rá másfél órát az életemből, de ha mégis, kíváncsi vagyok, hogy tetszene másodszorra..