Azért ez mázli, egy részt se láttam belőle...Kornbabe írta:Igeeeeeeeeeen.construx írta:Az elnök emberei?Kornbabe írta:ÚJ FELADVÁNY:
1. info: politika![]()
![]()
Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
Úgy látom, tök jól eljátszottatok így ketten, amíg én írogattam más topicba!construx írta:1. infó 50 pontért:
Fehér köpenyesek
Nem, most beszállok! Tippelek: Grace klinika
Ha nem jönne be, sebaj! Ma már úgysem adhatsz új infót, és holnap újra tippelhetek!
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Igazad van! ...ami a tippelést és az infót illeti.ese írta:Tippelek: Grace klinika
Ha nem jönne be, sebaj! Ma már úgysem adhatsz új infót, és holnap újra tippelhetek!Már ha addig valaki bele nem trafál.
A megoldást viszont sajnos nem találtad el.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Angyali erintesdaw írta:Hú, köszi szépen!construx írta:A mindenit! Igen!daw írta:Legyen a Klinika.
Ez igen!Pedig sokat filóztam, hogy a Kórház a város szélén legyen-e...
Sikerült felzárkóznom az utolsó helyre!
![]()
Na akkor az új:
50 pontért:
"Bízzon bennem!"
a balanced diet is a cookie - in each hand
Akkor hát:
0 pontért: Időösvény.
A nem túl távoli jövőben egy tudós felfedez egy időugrást, amivel haladni lehet az időben. De az ember szervezete legfeljebb kettő ugrást bír elviselni. A bűnözők használták ki a lehetőséget, hogy a nagy zsével visszaugrottak a 90-es évekbe és ott bújtak el. Egy rendőr azt a feladatot kapja, hogy menjen vissza utánuk és küldje őket vissza a saját idejükbe. 200 bűnözőről tudnak, aki elszökött és a jövő tudásával él a 90-es években. Dale Midkiff (ő volt a főszereplő a Kedvencek Temetőjében) a rendőr, egy segítséget kap: olyan, mint egy bankkártya, de számítógép. Holografikusan kivetít egy idősebb nőt, aki segít neki. Az első rész egy dupla, aztán jött a sorozat. Nekem nagyon tetszett annak idején. Főleg az első, bevezető rész.
Most akkor megint én adok?
Ha igen itt van. Ha nem, akkor hagyjátok figyelmen kívül.
50 pontért: idegen rendőr érkezik Amerikába segíteni a helyieknek
0 pontért: Időösvény.
A nem túl távoli jövőben egy tudós felfedez egy időugrást, amivel haladni lehet az időben. De az ember szervezete legfeljebb kettő ugrást bír elviselni. A bűnözők használták ki a lehetőséget, hogy a nagy zsével visszaugrottak a 90-es évekbe és ott bújtak el. Egy rendőr azt a feladatot kapja, hogy menjen vissza utánuk és küldje őket vissza a saját idejükbe. 200 bűnözőről tudnak, aki elszökött és a jövő tudásával él a 90-es években. Dale Midkiff (ő volt a főszereplő a Kedvencek Temetőjében) a rendőr, egy segítséget kap: olyan, mint egy bankkártya, de számítógép. Holografikusan kivetít egy idősebb nőt, aki segít neki. Az első rész egy dupla, aztán jött a sorozat. Nekem nagyon tetszett annak idején. Főleg az első, bevezető rész.
Most akkor megint én adok?
Ha igen itt van. Ha nem, akkor hagyjátok figyelmen kívül.
50 pontért: idegen rendőr érkezik Amerikába segíteni a helyieknek
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.