Gondol... gondol...Kornbabe írta:Mary! Új sorozatfeladványt kérünk!
De már a legtöbbet, amit láttam, már feladtátok... (Ált. ezeket fejtettem meg...
Moderátor: ese
Akkor várom a magyarázatot!ese írta:Valamiért a Született feleségek ugrott be, de csak akkor magyarázom meg, ha igazam lesz.Mary írta:Szóval, itt gondolkodom már egy ideje, és egyre csak ez a szó ugrik be: alma.
És nem tudom elhessegetni. Aztán:.
Szóval a feladvány:
alma
Szép sötétpiros.
HAJRÁ:
M.
Valamiért a Született feleségek ugrott be, de csak akkor magyarázom meg, ha igazam lesz.ese írta:Mary írta:Szóval, itt gondolkodom már egy ideje, és egyre csak ez a szó ugrik be: alma.
Szóval a feladvány:
alma
Szép sötétpiros.
HAJRÁ:
M.
Igen, igaza van Kornbabe-nek, ez a kép ugrott be, de azért kerestem volna egy képet róla. MIvel azonban nem találtam, inkább gyorsan válaszoltam, hátha bejön.Kornbabe írta:ese írta:Valamiért a Született feleségek ugrott be, de csak akkor magyarázom meg, ha igazam lesz.Mary írta:Szóval, itt gondolkodom már egy ideje, és egyre csak ez a szó ugrik be: alma.
Szóval a feladvány:
alma
Szép sötétpiros.
HAJRÁ:
M.[/quote
Tudom, miért arra tippelsz...Az van a főcím elején...
Abszolúte.ese írta:Kornbabe írta:ese írta: Valamiért a Született feleségek ugrott be, de csak akkor magyarázom meg, ha igazam lesz.[/quote
Tudom, miért arra tippelsz...Az van a főcím elején...
Igen, igaza van Kornbabe-nek, ez a kép ugrott be, de azért kerestem volna egy képet róla. MIvel azonban nem találtam, inkább gyorsan válaszoltam, hátha bejön.
Bejött?
A válasz tökéletes! Az állás a következőképpen alakul:Mary írta:Adtam 1 nap előnyt, h. hátha kitalálja más, de ha nem, tovább nem várok...
Alias?
Lehet többet próbálkozni?Kornbabe írta:Nem. Így túl könnyű lett volna.ese írta:Ez jó feladvány, többesélyes! De tegyünk egy próbát!Kornbabe írta:Új feladvány
50 pontért: New York
Szex és New York