akkor bizsu ad!timus írta:Teljesen jó a megoldás!
Dawson és a haverok: Kérdezz-felelek
Moderátor: ese
Nehezen, de megértettem!!!!bizsu írta:Akkor nézzük az újat:
Mi volt az a regisztrációs baki, ami kapcsán Joey és A.J. megismerkedtek![]()
Remélem érthető volt a kérdés, és mégjobban remélem, hogy fogjátok tudni a választ!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS Tudom a választ (remélmem, jó):
Joey- nevét elírták, és fiúnak nézték (Joseph hihi).
Fiúszobába tették. Joey is azt hitte, h. A.J. lány...
M.
Helyes!!!Mary írta:Nehezen, de megértettem!!!!bizsu írta:Akkor nézzük az újat:
Remélem érthető volt a kérdés, és mégjobban remélem, hogy fogjátok tudni a választ!
M.
Örülök, hogy akkor mégiscsak érthető volt a kérdésem!
Sajna várnatok kell holnapig az új feladványra, mert megyek tentikélni...bizsu írta:Helyes!!!Mary írta:Nehezen, de megértettem!!!!bizsu írta:Akkor nézzük az újat:
M.![]()
![]()
![]()
Örülök, hogy akkor mégiscsak érthető volt a kérdésem!![]()
OFF Holnap reggel 8-kor én is tartok órát a múzeumban...
Gondolok Rád, Kornbabe! OFF
Jó éjt!
M.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
na, ezt most neztem meg....a kocsi beraagadt egy katyuba, ezert dawsoneknal szulte meg a picit, mikozben Jen nagyija es Jen segedkezett a szulesben....Dawson meg filmezett.....egy ideig.....szep volt, amikor egyutt elkezdtek mondani a MIatyánkot..Mary írta:Kitaláltam vmit, deaztán mégis mást adok:
Emlékeztek még, milyen körülmények között jött világra Bessie gyermeke?
M.
a balanced diet is a cookie - in each hand
zseniális!temesed írta:na, ezt most neztem meg....a kocsi beraagadt egy katyuba, ezert dawsoneknal szulte meg a picit, mikozben Jen nagyija es Jen segedkezett a szulesben....Dawson meg filmezett.....egy ideig.....szep volt, amikor egyutt elkezdtek mondani a MIatyánkot..Mary írta:Kitaláltam vmit, deaztán mégis mást adok:
Emlékeztek még, milyen körülmények között jött világra Bessie gyermeke?
M.
Én nem emlékeztem ilyen részletesen, csak arra, h. Nagyi segítette világra, bár nagyon elvei ellen való volt, h Bessie meg Bodie, házasság nélkül stb.
Te jössz, Klári!
M.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
a forgatason, ahol a rendezonek kuldott egyik kosarbol felbontottak egy pezsgot...es Dawson karacsonyi egokkel diszitette fel a teraszt, vagyis a haz hatso reszet....Kornbabe írta:júú, elfelejtettem adni. Na, nézzük csak:
A kérdés a hatodik szériára vonatkozik:
Hol ünnepelte meg Dawson és Joey Joey születésnapját?
jo a valasz?
Bingo!temesed írta:a forgatason, ahol a rendezonek kuldott egyik kosarbol felbontottak egy pezsgot...es Dawson karacsonyi egokkel diszitette fel a teraszt, vagyis a haz hatso reszet....Kornbabe írta:júú, elfelejtettem adni. Na, nézzük csak:
jo a valasz?
Te jössz.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
ok!Kornbabe írta:Bingo!temesed írta:a forgatason, ahol a rendezonek kuldott egyik kosarbol felbontottak egy pezsgot...es Dawson karacsonyi egokkel diszitette fel a teraszt, vagyis a haz hatso reszet....Kornbabe írta:júú, elfelejtettem adni. Na, nézzük csak:
jo a valasz?![]()
Te jössz.
akkor a kovetkezo:
meg a gimiben: kivel kell egyutt dolgoznia Joey-nak egy tarsadalomismeret prezentacio elkesziteseben? milyen eletstilust kapnak feladatul?
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ha egyszer az volt a legemlékezetesebb...Kornbabe írta:Csak az 1. szériából adsz kérdéseket?temesed írta:
ok!
akkor a kovetkezo:
meg a gimiben: kivel kell egyutt dolgoznia Joey-nak egy tarsadalomismeret prezentacio elkesziteseben? milyen eletstilust kapnak feladatul?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Pedig ez olyan viccesen jött ki, hadd nevessek, naaaa!Kornbabe írta:Én nem láttam azt sem.construx írta:...egyébként ez szerintem a másodikból van.
![]()
Csak tippeltem, hogy onnan lehet, mivel most látta. Szóval nincs min nevetni.
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
igen, a masodik soribol van, es igen, azert mert nemreg lattam! az utana valo sorikat kihagyasokkal lattam, mert a gimiben nem engedtek mindig tv-t nezni.construx írta:Pedig ez olyan viccesen jött ki, hadd nevessek, naaaa!Kornbabe írta:Én nem láttam azt sem.construx írta:...egyébként ez szerintem a másodikból van.
![]()
Csak tippeltem, hogy onnan lehet, mivel most látta. Szóval nincs min nevetni.
![]()
tudja vki a kerdesre a valaszt????
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
wow!!!! helyes!!!!!PaGa írta:ha jól emlékszem nem kellett senkivel együtt dolgoznia. Egy egyedülálló nőt kellett alakítania, és az ő pénzügyi dolgait intézni.
akkor most te adsz!!!!
csak egy kis info: Joey ekkor keres fel egy hires, egyeduallo tervezo not, hogy infokat gyujtson. Ezutan elmegy egy muveszeti eloadasara, majd kepzomuveszeti osztalyaba. Itt kezd eloszor rajzolni, es ez a no felfigyel tehetsegere, batoritani kezdi. Amit Dawson nem ert meg, es kezdodik a problema.....
Ez még első évados, nem? A könyvtári katalógus-kártyákat kellet sorbatenniük?roberto írta:Lehet kicsit nehéz lesz: még a középsuliban büntetésre ítélték a srácokat Dawson-t, Paceyt, Joey-t, Jen-t és Abbie-t. A suliba kellett bemenniük és mivel ott is rosszak voltak a felügyelő tanárnő adott nekik egy kis feladatot mi volt az?