1-3. Dawson - találkozó
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Én még mozizni nem voltam az Urániában, de persze az épületben már soxor. De majd egyszer azért ott fogok vmit megnézni!temesed írta:sztem moziba erdemesebb oda menni, mint a multikba, mert nagyon szep. erdekes, mert az egesz belso indiai stilusu, hiaba ez a magyar filmszinhaz, nincs magyaros jellege!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- Delilah
- Őstag

- Kapcsolat:
én a Donnie Darko-t néztem meg először az Urániában, két barátnőmet beszéltem rá, hogy lássanak már egy jó filmet is 
a multik semmit sem érnek... mindenki zajos, bunkón viselkedik, és folyton rugdalják a székem hátát amitől falra mászom!!!!!!! és nem is kényelmesek pedig úgy vannak meghirdetve
maradok a Puskin, Uránia, Művész moziknál...
a multik semmit sem érnek... mindenki zajos, bunkón viselkedik, és folyton rugdalják a székem hátát amitől falra mászom!!!!!!! és nem is kényelmesek pedig úgy vannak meghirdetve
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hála Istennek, meg ilyen kellemetlen elmenyem nem volt a multikkal kapcsolatban, nincs ellene kifogasom. de az Urania hangulatos hely, plusz a muveszmozik olcsobbak. nekem ez is szempont. mert ugyanazt adjak, nem sok kenyelmi kulonbseggel, es fele aron....igy tobb chipset vagy turorudit vehetek...Delilah írta:én a Donnie Darko-t néztem meg először az Urániában, két barátnőmet beszéltem rá, hogy lássanak már egy jó filmet is
a balanced diet is a cookie - in each hand
Én nem tapasztaltam ilyesmiket.Delilah írta:én a Donnie Darko-t néztem meg először az Urániában, két barátnőmet beszéltem rá, hogy lássanak már egy jó filmet is
Tehát akkor maradunk ennél az indiai teázónál?
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Én még nem voltam ott (de gondolom ezzel még leszünk egy páranKornbabe írta:Én nem tapasztaltam ilyesmiket.![]()
Tehát akkor maradunk ennél az indiai teázónál?

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
A Bosnyák tér felé menő 7-es busz Vas utcai megállója. Leszállsz, és már szinte a moziban vagy. (Gy.k: ha a Bornemissza tér felé mész, át kell jönni az út másik oldaláraconstrux írta:Azért a megközelíthetőséget írjuk csak ki nyugodtan (már én is elfelejtettem..).
Dehát én mindig ott szállok le, ha megyek a PPK-ra!bizsu írta:A Bosnyák tér felé menő 7-es busz Vas utcai megállója. Leszállsz, és már szinte a moziban vagy. (Gy.k: ha a Bornemissza tér felé mész, át kell jönni az út másik oldaláraconstrux írta:Azért a megközelíthetőséget írjuk csak ki nyugodtan (már én is elfelejtettem..).
) Hogy a mozin belül hol van a kávézó azt sajna nem tudom, de gondolom, nem nehéz azt se megtalálni.
Oda az Astoriáról is el lehet sétálni.
Akkor ez nincs messze az Elte -PPK Kazinczy utcai épületétől sem?!Kornbabe írta:Dehát én mindig ott szállok le, ha megyek a PPK-ra!bizsu írta:A Bosnyák tér felé menő 7-es busz Vas utcai megállója. Leszállsz, és már szinte a moziban vagy. (Gy.k: ha a Bornemissza tér felé mész, át kell jönni az út másik oldaláraconstrux írta:Azért a megközelíthetőséget írjuk csak ki nyugodtan (már én is elfelejtettem..).
) Hogy a mozin belül hol van a kávézó azt sajna nem tudom, de gondolom, nem nehéz azt se megtalálni.
![]()
![]()
![]()
Oda az Astoriáról is el lehet sétálni.
Én meg ott leszek 12-én...
M.
Azon gondolkozom, h. milyen lesz majd ez a találka.
É mondjuk valszeg később csatlakozom, úgyhogy majd látom, h. egy nagyobb társaság ül vhol, de azért lehet, h. nem ártana megmondani a pincérnek, h. majd útba tudjon igazítani...
Én meg majd odaállítok, tök ismeretlenül, majd néztek rám...
De lehet, h. beszerzek egy Mary Poppins-esernyőt, és akkor rögtön felismertek...
M.
É mondjuk valszeg később csatlakozom, úgyhogy majd látom, h. egy nagyobb társaság ül vhol, de azért lehet, h. nem ártana megmondani a pincérnek, h. majd útba tudjon igazítani...
Én meg majd odaállítok, tök ismeretlenül, majd néztek rám...
De lehet, h. beszerzek egy Mary Poppins-esernyőt, és akkor rögtön felismertek...
M.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szerintem úgysem ártana előre lefoglalni (ezt tudja intézni valaki?), akkor pedig minden érkezőt útba fognak tudni igazítani.Mary írta:Azon gondolkozom, h. milyen lesz majd ez a találka.
Én meg majd odaállítok, tök ismeretlenül, majd néztek rám...![]()
De lehet, h. beszerzek egy Mary Poppins-esernyőt, és akkor rögtön felismertek...![]()
M.
Persze azért majd törekedjünk mindenkit, aki igényli, összeszedni vmi találkahelyen (pl. vidékieket a Keletinél, ilyesmi).
Akkor hányan is leszünk?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
Ronibaba, Mary, bizsu, daw, temesed, Delilah, én, te, rigano, Nóry(?), Chi(?), timus, eseconstrux írta:
Szerintem úgysem ártana előre lefoglalni (ezt tudja intézni valaki?), akkor pedig minden érkezőt útba fognak tudni igazítani.
Persze azért majd törekedjünk mindenkit, aki igényli, összeszedni vmi találkahelyen (pl. vidékieket a Keletinél, ilyesmi).
Akkor hányan is leszünk?
Maximális létszám esetén 13. De minimum 11.
Arra vedd meg a jegyet szerintem, amelyik neked jobb. Ha a 7 óra már későn van (a több órás út miatt), akkor korábbra tesszük a talit pl.Mary írta:Nekem van vonatom 5-kor és 7-kor...Kornbabe írta:A 2-3 óra jó, vagy legyen korábban?
Vonatosoknak hány órakor kell indulni haza?
Ti mondjátok meg, melyikre vegyek jegyet.
M.