Corrman írta:NEM TUDTAM, HOVA ÍRJAM LE.... NEKEM ZÚDÍTHATOD AZT A VIRÁGESŐT, CONSTRUX
ÍME, A 100. HOZZÁSZÓLÁSOM, EZENNEL TÖRZSTAG LETTEM!!!
( Bár, ha kitörlöd az általam nem kedvelt Hell topic-jait, akkor az odaírt szidalmaim is elvesznek?- mert akkor ...bár, inkább törölnéd...ez tipikusan az az öröm-üröm feeling-igaz, most már a 200-ra hajtok!)
Hát majdnem így jártál!...
A virágesőt viszont hagyjuk meg a lányoknak, oké?
Corrman írta:
Ezzel kapcsolatban fel is vetnék egy problémát, amit már Kornbabe-nek ecseteltem!
Nem tudom, észrevetted-e, hogy rengeteg regisztrált tagunk van 0 hozzászólással. Ez persze nem lenne baj, de számos furcsaság van a taglistán: több helyen is 5 percen belül regisztráltak vagy 10-en, ez pedig józan emberi ésszel felfoghatatlan, mert ekkora véletlen nincs, úgyhogy szerintem egy valaki többször is több néven regisztrált!
Igen, ez már nekem is feltűnt, de egyelőre várakozó állásponton vagyok. Elvégre nem törölhetem valakik regisztrációját csak azért, mert nem szólnak hozzá... (Amúgy előfordulhat, hogy pl. baráti társaságokról van szó, vagy ki tudja.)
Ha azonban sokáig nem érkezik egyetlen hozzászólás sem, vissza fogok térni a témára, és ezesetben valószínűleg törlöm majd a felesleges regisztrációkat - hogy a fórum valós képet mutasson magáról.
(Ez a fura regisztrálgatás volt a legfőbb oka annak is, hogy nem jelentettem be külön, hogy elértük a 100 regisztrált tagot.. Kár, hogy így alakult, elvégre ez egy szép jubileum lett volna - illetve lesz is, ha egyszer rendet teszek.)