1-3. Dawson - találkozó
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát, majd meglátjuk, mennyien leszünk.temesed írta:az Uraniaban az alagsorban van egy szuper indiai teazo. olyan jo a berendezes, es nagyon hangulatos. nem hinnem h kidobnanak onnan minket!?....
Egyébként hol van az Urania, és hogy lehet megközelíteni?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Sztem ez ne legyen probléma, mert ha gondoljátok, akkor megbeszélhetünk egy központi helyet, ahova mindenki odatalál és akkor velem átjöttök a kiszemelt beülős helyre, amit majd kitalálunk. És vissza is kísérhetlek benneteket!construx írta:Hát, majd meglátjuk, mennyien leszünk.temesed írta:az Uraniaban az alagsorban van egy szuper indiai teazo. olyan jo a berendezes, es nagyon hangulatos. nem hinnem h kidobnanak onnan minket!?....

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Az Uranis a Balahan van..vagyis onnan 5 perc séta. Már maga az épület is különleges, és modnom, a teázó meg nagyon hangulatos! olyan jók a székek, az asztalok...vannak puffok is...bár attól függ hogy körülbelül mennyien leszünk?...ezt lehet körülbelül tudni?construx írta:Hát, majd meglátjuk, mennyien leszünk.temesed írta:az Uraniaban az alagsorban van egy szuper indiai teazo. olyan jo a berendezes, es nagyon hangulatos. nem hinnem h kidobnanak onnan minket!?....
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Robi nekem még régebben azt mondta, hogy nem valószínű, hogy jön, de én megpróbálom megfűzni!Kornbabe írta:Elvileg mindenkinek jó az időpont:
Ronibaba, construx, daw, timus, Delilah, bizsu, Chi, én, temesed és Nóry gondolom nektek is, Mary. Roberto nem írta meg, hogy neki jó-e.
Szerintem akinek van még hely javaslata, nyugodtan írja meg és majd választunk.

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Az péntek, nem, nov. 5. szombat!Nóry írta:november 4 igaz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronibaba 2005.10.08. 11:50-kor.

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én is erre gondolok, mint elsődleges szempont.Ronibaba írta:Jó, persze mindenképpen olyan helyet kell nézni, hogy azért ne kelljen végiutazni a várost, amivel ráadásul csomó idő is elmegy!
És hát tényleg ne okozzon problémát az odatalálás azoknak, akik egyáltalán nem ismerősek Bp-en.
A Blahától 5 perc szerintem kiválóan központi helynek számít. (Keletitől 1 metrómegálló, de a Nyugatitól is elég hozzá egy szakaszátszállójegy.)
Jártak már itt a többiek? Vélemény?
Mennyi férőhelye lehet?
Mondjuk asszem ha ennyien leszünk, mindenképp előre kell majd foglaltatni - ha kitaláltuk, melyik helyre.
Kérek mindenkit, hogy aki szeretne jönni, minél előbb jelezze itt (vagy akár e-mailben)!
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
szerdan a balaha fele jarok, beugrom az Uraniaba megkerdezni, hogy 10-12 fot beulhet e teazni, meddig vannak nyitva, ilyesmi!daw írta:És akkor 5.-e, de délután, igaz? Ha igen, akkor én már jelentkeztem is.
Az Uránia mozi tényleg kellemes hely.
addig meg lehet meg javaslatokat tenni!
altalaban meddig tart egy ilyen RENDEZVENY?..es a tobbseg meddig tud maradni?....nekem is programom lenne, minden honap elso szombatjan tarsasjatek van a Szabo Ervin konyvtarban, ahol mar torzsresztvevok vagyunk, de egy idore mindenkepp szeretnek beugrani a talalkozora!
Hát sajnos van, azért mert megkapjuk október 31-ét pihenőnapnak, ( nov. 1, ugye adott) és hát ugye nem lehet ennyi sok móka, be kell hozni a lemaradást...... nov. 5 =tanítás.daw írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szombaton is van tanítás? Nem hiányozhatsz véletlenül...?
Eljönnék én, de sajnos van egy 3 órás angol gyakorlatom, amiről nem túl tanácsos hiányoznom.
De hátha nem tartják meg a jogi alaptant 2-től, és akkor csak 4-re kell visszamennem...... akkor, ha délelőtt lenne a tali, el tudnék menni.....
Dehát erről nem én döntök. Majd meglátjuk mi lesz......
De tök jól esik, hogy így szeretnéd, ha ott lennék.
Téged ismerlek a legjobban erről a fórumról Chi és mindig jó volt dumálni veled.Chi írta:Hát sajnos van, azért mert megkapjuk október 31-ét pihenőnapnak, ( nov. 1, ugye adott) és hát ugye nem lehet ennyi sok móka, be kell hozni a lemaradást...... nov. 5 =tanítás.
Eljönnék én, de sajnos van egy 3 órás angol gyakorlatom, amiről nem túl tanácsos hiányoznom.![]()
De hátha nem tartják meg a jogi alaptant 2-től, és akkor csak 4-re kell visszamennem...... akkor, ha délelőtt lenne a tali, el tudnék menni.....
De tök jól esik, hogy így szeretnéd, ha ott lennék.![]()
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Sajnos nem csak tanítás, munkanap is van, ami annyit jelent, hogy dolgoznom kell, tehát 5 körül végzek a munkával, de nekem még utána másfél óra lenne, mire eljutnék Pestre. (Attól függ, hogy indul a vonat.)Chi írta:Hát sajnos van, azért mert megkapjuk október 31-ét pihenőnapnak, ( nov. 1, ugye adott) és hát ugye nem lehet ennyi sok móka, be kell hozni a lemaradást...... nov. 5 =tanítás.daw írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szombaton is van tanítás? Nem hiányozhatsz véletlenül...?
Eljönnék én, de sajnos van egy 3 órás angol gyakorlatom, amiről nem túl tanácsos hiányoznom.![]()
De tök jól esik, hogy így szeretnéd, ha ott lennék.![]()
Így aztán valószínűleg nem tudok elmenni a talira, hacsak nem tudom elcserélni a szobmatot.
timus
Hmm, ezzel nem számoltam.timus írta: Sajnos nem csak tanítás, munkanap is van, ami annyit jelent, hogy dolgoznom kell, tehát 5 körül végzek a munkával, de nekem még utána másfél óra lenne, mire eljutnék Pestre. (Attól függ, hogy indul a vonat.)
Így aztán valószínűleg nem tudok elmenni a talira, hacsak nem tudom elcserélni a szobmatot.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hm, az nekem is jobb lenne. mert akkor így nyugodtan maradhatnék, nem kellene elmennem a feléről a "kötelező" társas miatt a szabó ervinben....Kornbabe írta:Hmm, ezzel nem számoltam.timus írta: Sajnos nem csak tanítás, munkanap is van, ami annyit jelent, hogy dolgoznom kell, tehát 5 körül végzek a munkával, de nekem még utána másfél óra lenne, mire eljutnék Pestre. (Attól függ, hogy indul a vonat.)
Így aztán valószínűleg nem tudok elmenni a talira, hacsak nem tudom elcserélni a szobmatot.Szerintem eltolhatjuk egy héttel.
November 12. eddig jó:
Ronibaba
daw
én
temesed
Ronibaba
daw
én
temesed
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ameline 2005.10.10. 18:01-kor.