Segítség
Moderátor: ese
- aquarius76
- Őstag

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
a fenti menüből válaszd ki a Profilt. az aláírást ide lehet beilleszteni. (utána a profilod el kell menteni!)aquarius76 írta:Ezer bocs, ez én voltam !Anonymous írta:![]()
Képet próbáltam volna felrakni aláírásnak, de ezek szerint először a képfeltöltős oldalra kellene feltenni?vagy rosszul gondolom? Segítsen valaki ! Előre is köszi !
a megfelelő megjelenítéshez azonban szükséges, hogy a távoli hely (jelen esetben imdb) engedje linkelni az adott fotót.
ha nem engedi (beillesztés után az aláírásodban nem jelenik meg a kép), akkor mentsd le a képet, majd küldd el nekem emailben, és én felteszem az itteni szerverre, hogy mindig elérhető legyen.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag

Karesz, szeretnék segítséget kérni ! Szeretném az aláírásomat lecserélni.Nem tudom, hogy ahol láttam az adott képet, az az oldal mit engedne vagy sem másolni, meg nem is a teljes kép kellene, hanem csak egy részlete.Ezt kivágtam, méretét változtattam, így 54 kb-os lett. Kérdezném, hogy elküldhetném-e neked, s ha lesz rá időd, megcsinálnád-e nekem? Illetve, hogy jó-e ez a méret? Előre is ezer kösz !

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Te is meg tudod csinálni, a lényeg, hogy az aláírásként csatolandó kép magassága maximum 150 pont legyen. (a szélessége akár az oldal szélességéig terjedhet.)aquarius76 írta:Karesz, szeretnék segítséget kérni ! Szeretném az aláírásomat lecserélni.Nem tudom, hogy ahol láttam az adott képet, az az oldal mit engedne vagy sem másolni, meg nem is a teljes kép kellene, hanem csak egy részlete.Ezt kivágtam, méretét változtattam, így 54 kb-os lett. Kérdezném, hogy elküldhetném-e neked, s ha lesz rá időd, megcsinálnád-e nekem? Illetve, hogy jó-e ez a méret? Előre is ezer kösz !
ha elküldöd, feltehetem ide, hogy biztosan mindig elérhető legyen.
B.D.
B.D.
-
Vendég
- aquarius76
- Őstag

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
sajnos nem is a freeweb lenne, ha jól működne..Anonymous írta:Köszi ! Átméreteztem és elküldtem neked.Előre is köszi, ha elérhetővé teszed !
majd még próbálkozom, addig is, ha gondolod, bármely ingyenesen feltölthető távoli webhelyre felrakhatod és onnan is belinkelheted.
egyébként remek előregyártott aláírásképek vannak a neten, speciálisan az alacsony-széles tematikában, feliratokkal meg mindennel, érdemes utánanézni!
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag

Mármint mire gondolsz? Mondjuk Picasa-félére? Aztán ha már ide került, ott is maradnia kell?construx írta:sajnos nem is a freeweb lenne, ha jól működne..Anonymous írta:Köszi ! Átméreteztem és elküldtem neked.Előre is köszi, ha elérhetővé teszed !
majd még próbálkozom, addig is, ha gondolod, bármely ingyenesen feltölthető távoli webhelyre felrakhatod és onnan is belinkelheted.
Ezt már írtad is, csak sajnos konkrétan nem igen tudom, hogy hol?construx írta:egyébként remek előregyártott aláírásképek vannak a neten, speciálisan az alacsony-széles tematikában, feliratokkal meg mindennel, érdemes utánanézni!

- aquarius76
- Őstag

- aquarius76
- Őstag

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ha képre linkelsz, annak .jpg-nek kéne lenni a végének.aquarius76 írta:Nem.Nekem se. Nem sikerül.C próbálja az itteni szerverről feltenni.Én feltettem picasara, onnan linkeltem, de nem megy.temesed írta:Dinus, nekem nem jon be az alairas keped....csak nalam van a bibi????
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag

-
Vendég
-
Vendég
Kaspar Capparoni. Olasz, ő játszik a Rex felügyelő legutóbbi szériájában, meg előtte a tv2-n ment (meg most is megy) capri c. soriban.ja, meg az Elisa de Rivombosaban is.(Az az mtv-n ment valamikor.)temesed írta:es ki ez a szepfiu? tisztara ugy nez ki mint a batyjamaquarius76 írta:Jaj de hülye vagyok !![]()
Viszont most már tudom
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
nem akarok szemtkedni de engem zavar egy az uj kep az alairasod alatt...nem toom miert, a korabbi rendben voltAnonymous írta:Kaspar Capparoni. Olasz, ő játszik a Rex felügyelő legutóbbi szériájában, meg előtte a tv2-n ment (meg most is megy) capri c. soriban.ja, meg az Elisa de Rivombosaban is.(Az az mtv-n ment valamikor.)temesed írta:es ki ez a szepfiu? tisztara ugy nez ki mint a batyjamaquarius76 írta:Jaj de hülye vagyok !![]()
Viszont most már tudom
a balanced diet is a cookie - in each hand
- aquarius76
- Őstag