Bocs, csak most vettem észreese írta:Dinus? mi a véleményed?bizsu írta:Quimby?
Zsuzsié a pont
Muncika 318 pont
Aquarius76 300 pont
Construx 290 pont
Julica 200 pont
Bizsu 200 pont
Ese 170 pont
Koani 50 pont
Moderátor: ese
Bocs, de azthiszem itt még én jövök.aquarius76 írta:Ma találtam egy oldalt, ahol magyar szerelmes dalok vannak (178db, azt hiszem).Ez ihlette a feladványomat.
Kérnék legalább 2 szerelmes EDDA dalcímet !
íme az élő példa, milyen káoszt okoz, ha az ember nem ad azonnal feladványt.bizsu írta:Bocs, de azthiszem itt még én jövök.aquarius76 írta:Ma találtam egy oldalt, ahol magyar szerelmes dalok vannak (178db, azt hiszem).Ez ihlette a feladványomat.
káosz a köbön!construx írta:íme az élő példa, milyen káoszt okoz, ha az ember nem ad azonnal feladványt.bizsu írta:Bocs, de azthiszem itt még én jövök.aquarius76 írta:Ma találtam egy oldalt, ahol magyar szerelmes dalok vannak (178db, azt hiszem).Ez ihlette a feladványomat.
Milyen értelemben veszélyes? Én az utóbbi időben nagyon megszerettem...construx írta:Simon & Garfunkel bácsik - Sound of Silence
nem tudom, ki hogy van vele, rám veszélyes ez a dal..
van olyan szeretett filmem, ahol kulcspillanatban felhangzik.bizsu írta:Milyen értelemben veszélyes? Én az utóbbi időben nagyon megszerettem...
Nekem ez TELJESEN homály. Nem is tudtam, hogy van ilyen című dal, nemhogy dúdolni magambanconstrux írta:új feladvány, Best of Elfeledett Magyar Popszakma rovatunkból:
Annak idején nagy sláger volt a 'Belehalok, ha te nem szeretsz' című és kezdetű. Talán még most is el tudnánk dúdolni.
Emlékszünk-e azonban az előadó nevére?
Dettó!aquarius76 írta:Nekem ez TELJESEN homály. Nem is tudtam, hogy van ilyen című dal, nemhogy dúdolni magambanconstrux írta:új feladvány, Best of Elfeledett Magyar Popszakma rovatunkból:
Annak idején nagy sláger volt a 'Belehalok, ha te nem szeretsz' című és kezdetű. Talán még most is el tudnánk dúdolni.
Nálam is passz.bizsu írta:Dettó!aquarius76 írta:Nekem ez TELJESEN homály. Nem is tudtam, hogy van ilyen című dal, nemhogy dúdolni magambanconstrux írta:új feladvány, Best of Elfeledett Magyar Popszakma rovatunkból:
nekem nem ismeretlen a szám címe, de nem tudom hova tenni, így az előadóról sem ugrik be semmi. szóval itt is egy passz.construx írta:új feladvány, Best of Elfeledett Magyar Popszakma rovatunkból:
Most már csakazértis rákerestem. Hát, a zenekarról hallottam, de ez a szám egyáltalán nem rémlik. Mindenestre megnyugtató, hogy végülis a popszakma nem sokat romlott az utóbbi 10-12 évben, pedig néhány számról azt hittük a mostaniak közül, hogy ennél már nincs lejjebb, de ez felveszi velük a versenyt.ese írta:nekem nem ismeretlen a szám címe, de nem tudom hova tenni, így az előadóról sem ugrik be semmi. szóval itt is egy passz.construx írta:új feladvány, Best of Elfeledett Magyar Popszakma rovatunkból: