Én lecsapok rá: esőemberese írta:no jó, most egy könnyűt, mert sok dolgom van még az üzleti tervvel és nincs agyam, hogy gondolkodjak.
"Naná, hogy 5 perc múlva Perpatvar!"

Moderátor: ese
naná, hogy az Esőember!koani írta:Én lecsapok rá: esőemberese írta:no jó, most egy könnyűt, mert sok dolgom van még az üzleti tervvel és nincs agyam, hogy gondolkodjak.
"Naná, hogy 5 perc múlva Perpatvar!"
Apádra ütök?Muncika írta:-Tehát nem szereted a macskákat?
-Nem nem szeretem a macskákat, csak valahogy jobban kedvelem a kutyákat.Tudod, hazamész, csóválja a farkát, örül, hogy lát...
-Bizalomra van szükséged, igaz? Jobban kedvelsz egy érzelmileg sekélyes állatot?
-Én...
-Nézd Greg, ha rákiáltasz egy kutyára, fülét-farkát behúzza. A kutyákat könnyű megtörni. De a macskák szeretetéért meg kell küzdened.Ők nem adják oda olyan könnyen magukat, mint a kutyák.
-De a helyzet az Greg, hogy a tudás, amit megszereztél,beléptetett oda, amit én a Byrnes család bizalmi körének nevezek. Mindent tudok rólad és te mindent rólam.. és ez így megy körbe-körbe.
Bár ez ciki, de nem láttam a filmet. Esetleg az Apollo13?ese írta:Egy percre emlékezzünk meg a példaértékű egy frászt, szinte hösies erőfeszítésről, melyet Neil Armstrong történelmi holdsétájának tartalék legénysége, és persze legénysége kifejtett!
Tapsoljuk meg Jim Lovellt, Ken Mattinglyt és Fred Haise-t!
Itt van! Csönd legyen már!
Hé! Gyerekek!
Jó lett a kép, ugye?
Ellenőrizhetjük a nyílás helyzetét, a kamerának mutatnia kell.
már melyiket nem láttad?Ronibaba írta:Bár ez ciki, de nem láttam a filmet. Esetleg az Apollo13?ese írta:Egy percre emlékezzünk meg a példaértékű egy frászt, szinte hösies erőfeszítésről, melyet Neil Armstrong történelmi holdsétájának tartalék legénysége, és persze legénysége kifejtett!
Tapsoljuk meg Jim Lovellt, Ken Mattinglyt és Fred Haise-t!
Itt van! Csönd legyen már!
Hé! Gyerekek!
Jó lett a kép, ugye?
Ellenőrizhetjük a nyílás helyzetét, a kamerának mutatnia kell.
(Majdnem Apollo23-at írtam!)