IgenRonibaba írta:Üvegtigris
Koani 300 pont
Construx 270 pont
Ronibaba 270 pont
Muncika 260 pont
Julica 110 pont
Aquarius76 110 pont
Ese 90 pont
Bizsu 80 pont
Moderátor: ese
semmi, csak az, hogy nem válaszolok a kérdéseidre, mert szeretek a válaszokban poénkodni, te meg nem érted / nem veszed a lapot, két külön világ vagyunk, ez van, no para, csak a kvízekben mindenkinek jobb így, régebben is ezt csináltam, aztán azt gondoltam, most majd másképp lesz, naív voltam, de tanultam belőle, szóval píszese írta:baj, ha ezt nem értem?construx írta:én tudom, de nem követem el mégegyszer azt a hibát, mint a múltkor
ok. más, aki tudja és meg is meri fejteni?construx írta:semmi, csak az, hogy nem válaszolok a kérdéseidre, mert szeretek a válaszokban poénkodni, te meg nem érted / nem veszed a lapot, két külön világ vagyunk, ez van, no para, csak a kvízekben mindenkinek jobb így, régebben is ezt csináltam, aztán azt gondoltam, most majd másképp lesz, naív voltam, de tanultam belőle, szóval píszese írta:baj, ha ezt nem értem?construx írta:én tudom, de nem követem el mégegyszer azt a hibát, mint a múltkor
tökéletes!Ronibaba írta:Ja, látom!ese írta:nem akarja. fentebb részletezte a miértjét. de ha te tudod, kérlek, fejts!Ronibaba írta:És Karesz nem akarja megfejteni? Vagy mi van?
Ugyan nem láttam, de a tippem: Paul?
Túl a barátságon?Ronibaba írta:"Minden vagyonom elfér a nyeregtáskában. És ez jól is van így. (...) A legtöbb ember tulajdont akar. Földet, bőröndöket, kinek mi kell. Az ad nekik biztonságot. Pedig azt könnyű elveszteni. És a végén úgyse marad más az embernek, csak egy történet. Az legyen minél jobb!"
akkor most már szinte biztos vagyok benne, hogy ez az Ausztrália leszRonibaba írta:Na, adok még belőle idézetet:
"Én, sem nem fekete és én sem nem fehér. Fehérek azt mondja rám, keverék. Félvér. Tejeskávé.Sehova se tartoz."
"El kell hajtanunk a sok mihaszna, komisz jószágot a nagy vashajóhoz."
Őszinte leszek. A Western az a műfaj, amit legkevésbé kedvelek..utána következnek a háborús filmek.construx írta:sajnos nem tudom, pedig biztos valami jó kis western
(az első idézet nagyon tetszett belőle)
És igen!ese írta:akkor most már szinte biztos vagyok benne, hogy ez az Ausztrália lesz
már az előbbinél is agyaltam, hogy melyiket tippeljem.
filmes topikban reagálokRonibaba írta:Őszinte leszek. A Western az a műfaj, amit legkevésbé kedvelek..utána következnek a háborús filmek.construx írta:sajnos nem tudom, pedig biztos valami jó kis western
(az első idézet nagyon tetszett belőle)
Persze vannak olyan filmek, amik ezeken belül kivételek.