Én lecsapok rá: esőemberese írta:no jó, most egy könnyűt, mert sok dolgom van még az üzleti tervvel és nincs agyam, hogy gondolkodjak.
"Naná, hogy 5 perc múlva Perpatvar!"
Filmidézet-kitalálós játék
Moderátor: ese
naná, hogy az Esőember!koani írta:Én lecsapok rá: esőemberese írta:no jó, most egy könnyűt, mert sok dolgom van még az üzleti tervvel és nincs agyam, hogy gondolkodjak.
"Naná, hogy 5 perc múlva Perpatvar!"
Koani 310 pont
Ronibaba 280 pont
Construx 270 pont
Muncika 260 pont
Julica 110 pont
Aquarius76 110 pont
Ese 110 pont
Bizsu 80 pont
Keine Panik auf der Titanic!
- koani
- Őstag
Az otthona is egy doboz. A kocsija egy kerekeken guruló doboz. Munkába hajt vele, hazahajt vele. Az otthonában ülve is egy dobozt bámul. Addig rombolja lelkét, míg a doboz, ami a teste, végleg elfonnyad. Pusztán meghal. Amikor is belehelyezik egy utolsó dobozba, ahol lassan bomlani kezd.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
én is hozzak valami karácsonyi filmet?
meglátjuk.
Kölyök: A szakállad nem igazi.
Willie: Az volt, de beteg lettem és kihullott.
Kölyök: Hogyan?
Willie: Olyan nőt... szerettem, aki nem volt tiszta.
Kölyök: Mrs. Claust?
Willie: Igazából a húgát.
meglátjuk.
Kölyök: A szakállad nem igazi.
Willie: Az volt, de beteg lettem és kihullott.
Kölyök: Hogyan?
Willie: Olyan nőt... szerettem, aki nem volt tiszta.
Kölyök: Mrs. Claust?
Willie: Igazából a húgát.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- aquarius76
- Őstag
-Tehát nem szereted a macskákat?
-Nem nem szeretem a macskákat, csak valahogy jobban kedvelem a kutyákat.Tudod, hazamész, csóválja a farkát, örül, hogy lát...
-Bizalomra van szükséged, igaz? Jobban kedvelsz egy érzelmileg sekélyes állatot?
-Én...
-Nézd Greg, ha rákiáltasz egy kutyára, fülét-farkát behúzza. A kutyákat könnyű megtörni. De a macskák szeretetéért meg kell küzdened.Ők nem adják oda olyan könnyen magukat, mint a kutyák.
-De a helyzet az Greg, hogy a tudás, amit megszereztél,beléptetett oda, amit én a Byrnes család bizalmi körének nevezek. Mindent tudok rólad és te mindent rólam.. és ez így megy körbe-körbe.
-Nem nem szeretem a macskákat, csak valahogy jobban kedvelem a kutyákat.Tudod, hazamész, csóválja a farkát, örül, hogy lát...
-Bizalomra van szükséged, igaz? Jobban kedvelsz egy érzelmileg sekélyes állatot?
-Én...
-Nézd Greg, ha rákiáltasz egy kutyára, fülét-farkát behúzza. A kutyákat könnyű megtörni. De a macskák szeretetéért meg kell küzdened.Ők nem adják oda olyan könnyen magukat, mint a kutyák.
-De a helyzet az Greg, hogy a tudás, amit megszereztél,beléptetett oda, amit én a Byrnes család bizalmi körének nevezek. Mindent tudok rólad és te mindent rólam.. és ez így megy körbe-körbe.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Apádra ütök?Muncika írta:-Tehát nem szereted a macskákat?
-Én...
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- aquarius76
- Őstag
- koani
- Őstag
Akkor adok egy újat, a megfejtés Kaszakő lett volna, és aki még nem látta nézze meg feltétlenül, mert nagyon vicces, jó film
Nem tudok most túl kreatív lenni, ezért egy nagy igazságot tartalmazó idézet legyen
"Igaz, hogy egy családban a férj a fej, de a feleség a nyak. Arra forgathatja a fejet, amerre csak akarja."
Nem tudok most túl kreatív lenni, ezért egy nagy igazságot tartalmazó idézet legyen
"Igaz, hogy egy családban a férj a fej, de a feleség a nyak. Arra forgathatja a fejet, amerre csak akarja."
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
Egy percre emlékezzünk meg a példaértékű egy frászt, szinte hösies erőfeszítésről, melyet Neil Armstrong történelmi holdsétájának tartalék legénysége, és persze legénysége kifejtett!
Tapsoljuk meg Jim Lovellt, Ken Mattinglyt és Fred Haise-t!
Itt van! Csönd legyen már!
Hé! Gyerekek!
Jó lett a kép, ugye?
Ellenőrizhetjük a nyílás helyzetét, a kamerának mutatnia kell.
Hé! Gyerekek!
Jó lett a kép, ugye?
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Bár ez ciki, de nem láttam a filmet. Esetleg az Apollo13?ese írta:Egy percre emlékezzünk meg a példaértékű egy frászt, szinte hösies erőfeszítésről, melyet Neil Armstrong történelmi holdsétájának tartalék legénysége, és persze legénysége kifejtett!
Hé! Gyerekek!
Jó lett a kép, ugye?
(Majdnem Apollo23-at írtam! )
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
már melyiket nem láttad?Ronibaba írta:Bár ez ciki, de nem láttam a filmet. Esetleg az Apollo13?ese írta:Egy percre emlékezzünk meg a példaértékű egy frászt, szinte hösies erőfeszítésről, melyet Neil Armstrong történelmi holdsétájának tartalék legénysége, és persze legénysége kifejtett!
Hé! Gyerekek!
Jó lett a kép, ugye?
(Majdnem Apollo23-at írtam! )
Apollo 440 megoldás lett volna igazán érdekes. Vagy azzal a 23-mal x-faktoros poén lenne? azokat nem ismerem.
De a megoldás ettől függetlenül tökéletes!
Koani 320 pont
Ronibaba 300 pont
Construx 280 pont
Muncika 270 pont
Ese 120 pont
Julica 110 pont
Aquarius76 110 pont
Bizsu 80 pont