Kvízek eredményhirdetése
Moderátor: ese
- koani
- Őstag
jaj ne már, ne kezdődjön már ilyen rosszul az új év, én épp most néztem, hogy tavaly milyen jó volt, hogy leírtátok az összes topic eredményeit, és tökre vártam, hogy idén is lesz ilyen, és hogy én is benne leszek, annak ellenére, hogy sehol sem vagyok nagy helyen, de mégis tök jó volt játszani, és élveztem, és olyan jó volt visszaolvasni, hogy tavaly olyan szépen zajlott a dolog! Nem tudom előtte, hogy volt, de én sajnálom/sajnálnám, ha idén nem lenne...
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
Évi, én mindigis örültem, hogy ennyire a szíveden viselted a kvízek sorsát, nekem tuti nem lett volna energiám ezt csinálni. Szerintem ne hagyd, hogy egy vélemény eltántorítson ettől!ese írta:jó, akkor hagyjuk a francba az egészet. több utólagos ellenőrzés nem lesz. mindenki figyel majd arra, hogy lehetőleg a helyes pontot írja és év végén szárazon lezárjuk a pontokat, és új évet kezdünk. ennyit az ünnepélyességről.

Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
köszönöm a példát!bizsu írta:(Kinek is a kedvenc sportja az amerikai foci, ahol már minden a videobíróról szól?)construx írta: (én a sport világából jövök, ami hasonlít ehhez a versenyhez, és ott sehol nincs utólagos módosítgatás meg pontlevonás.)
az amerikaifociban a videobíró bármilyen, pályán zajlott döntést megváltoztathat a következő játék kezdetéig.
vagyis ha volt egy vitatott helyzet, kérhetik a bevetését, de ha elindítják a következő játékot (jelen példánál maradva felteszik a következő kérdést), akkor erre többé nincs lehetőség.
pontosan ugyanerről beszéltem én is. hogy mindenki figyelheti a (saját, vagy akár mások) pontjait.
(a sima fociról már nem is akarok beszélni, ahol mindennaposak a szabálytalan gólok, mégsem lehet óvni vagy utólag megváltoztatni mérkőzések kimenetelét. de ez minden, általam ismert sportágban így van.)
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ne aggódj, idén is be lesz másolva minden kvíz eredménye!koani írta:jaj ne már, ne kezdődjön már ilyen rosszul az új év, én épp most néztem, hogy tavaly milyen jó volt, hogy leírtátok az összes topic eredményeit, és tökre vártam, hogy idén is lesz ilyen, és hogy én is benne leszek, annak ellenére, hogy sehol sem vagyok nagy helyen, de mégis tök jó volt játszani, és élveztem, és olyan jó volt visszaolvasni, hogy tavaly olyan szépen zajlott a dolog! Nem tudom előtte, hogy volt, de én sajnálom/sajnálnám, ha idén nem lenne...

B.D.
B.D.
Most ebbe a dologba tényleg azért kötöttél bele, mert Évi nem tudta egy nap alatt átnézni az összes kvíz eredményét? Nem értem, mért kell elvenni valami olyantól az ember kedvét, amit szívesen megcsinál...construx írta:köszönöm a példát!bizsu írta:(Kinek is a kedvenc sportja az amerikai foci, ahol már minden a videobíróról szól?)construx írta: (én a sport világából jövök, ami hasonlít ehhez a versenyhez, és ott sehol nincs utólagos módosítgatás meg pontlevonás.)
az amerikaifociban a videobíró bármilyen, pályán zajlott döntést megváltoztathat a következő játék kezdetéig.
vagyis ha volt egy vitatott helyzet, kérhetik a bevetését, de ha elindítják a következő játékot (jelen példánál maradva felteszik a következő kérdést), akkor erre többé nincs lehetőség.
pontosan ugyanerről beszéltem én is. hogy mindenki figyelheti a (saját, vagy akár mások) pontjait.
(a sima fociról már nem is akarok beszélni, ahol mindennaposak a szabálytalan gólok, mégsem lehet óvni vagy utólag megváltoztatni mérkőzések kimenetelét. de ez minden, általam ismert sportágban így van.)

Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
nem tudtam, hogy egyáltalán el akarja kezdeni, amikor megtudtam, szóltam neki, hogy nem szükséges.
ha az előző hsz-aim után még mindig nem érted, miért, akkor feleslegesen tépem az ujjaim vagy nem fogalmazok érthetően. mindkét eshetőség sajnálatos.
ha az előző hsz-aim után még mindig nem érted, miért, akkor feleslegesen tépem az ujjaim vagy nem fogalmazok érthetően. mindkét eshetőség sajnálatos.
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag
Sajnálom az itt kialakult vitát. Meg Évit. Szerintem nagyon kedves tőled, hogy átnézed az eredményeket. Sajnálom, ha Karesz kedvedet akarta szegni. Szerintem ha már elkezdted és persze ha van energiád, fejezd be. Idén meg egyezzünk meg abban, hogy mindenki figyelje a saját pontjait és ha nem kapott/többet kapott, mihamarabb szóljon az adott kvízben. Talán ha mindenki odafigyel saját magára, nem lesz szükséges az idei év végén ellenőrizni. Ez persze csak a saját véleményem. Ja, meg tudom/gondolom, hogy egy könyvelő mindig (ön)ellenőriz, mint ahogy nekünk is mindig azt mondták, hogy egy mérés, nem mérés...tehát mindig ellenőrizni kell. 

- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
MELYIK FILMRE GONDOLOK? - EREDMÉNYHIRDETÉS 2010
Construx 880 pont
Aquarius76 540 pont
Ese 460 pont
Ronibaba 450 pont
Koani 430 pont
Muncika 360 pont
Julica 260 pont
Joss 110 pont
Bizsu 70 pont
Sztike 20 pont
Construx 880 pont
Aquarius76 540 pont
Ese 460 pont
Ronibaba 450 pont
Koani 430 pont
Muncika 360 pont
Julica 260 pont
Joss 110 pont
Bizsu 70 pont
Sztike 20 pont
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára construx szer. feb. 02, 2011 6:01 pm-kor.
B.D.
B.D.
Hihetetlen sebességgel telt el egy új év!
Itt is Mindenkinek Boldog Fórum Kvízekben Gazdag Új Évet kívánok!
És íme az eredményhirdetés. Idén nem számoltam újra a pontokat. Egyrészt nem volt időm rá, másrészt inkább elkerülöm, hogy idén is egy hülye vitába keveredjünk.... De minden más megvan/lesz.
Ahogy minden kvízben írtam, a pontok a mai nappal nullázódnak, a mai nappal szerzett pontok már a 2012-es év eredményét gazdagítják. Tehát idén is pontgyűjtésre fel!
Itt is Mindenkinek Boldog Fórum Kvízekben Gazdag Új Évet kívánok!

És íme az eredményhirdetés. Idén nem számoltam újra a pontokat. Egyrészt nem volt időm rá, másrészt inkább elkerülöm, hogy idén is egy hülye vitába keveredjünk.... De minden más megvan/lesz.
Ahogy minden kvízben írtam, a pontok a mai nappal nullázódnak, a mai nappal szerzett pontok már a 2012-es év eredményét gazdagítják. Tehát idén is pontgyűjtésre fel!

Keine Panik auf der Titanic!
Zenei kvíz játék
I. Muncika 318 pont
II-III. Construx 310 pont
II-III. Aquarius76 310 pont
IV. Bizsu 210 pont
V. Julica 200 pont
VI. Ese 180 pont
VII. Koani 60 pont
Szoros eredmény született a dobogó 2-3. helyén. Dinus és Karesz nem bírtak egymással, de ők is jócskán elhúztak Mónival együtt a többiektől! Gratula ezért!
I. Muncika 318 pont
II-III. Construx 310 pont
II-III. Aquarius76 310 pont
IV. Bizsu 210 pont
V. Julica 200 pont
VI. Ese 180 pont
VII. Koani 60 pont
Szoros eredmény született a dobogó 2-3. helyén. Dinus és Karesz nem bírtak egymással, de ők is jócskán elhúztak Mónival együtt a többiektől! Gratula ezért!

Dawson és a haverok – kérdezz-felelek játék
I-II. Ese 370 pont
I-II. Aquarius 76 370 pont
III. Koani 340 pont
IV. Muncika 320 pont
A játékosok száma itt ugyan nem volt túl sok 2011-ben sem, de annál szorosabb meccselés folyt itt is. Sok-sok előzést és visszaelőzést láthattunk tavaly. Csak így tovább 2012-ben is!

I-II. Ese 370 pont
I-II. Aquarius 76 370 pont
III. Koani 340 pont
IV. Muncika 320 pont
A játékosok száma itt ugyan nem volt túl sok 2011-ben sem, de annál szorosabb meccselés folyt itt is. Sok-sok előzést és visszaelőzést láthattunk tavaly. Csak így tovább 2012-ben is!

Melyik filmre gondolok? játék
I. Koani 570 pont
II. Ronibaba 510 pont
III. Construx 460 pont
IV-V. Aquarius76 380 pont
IV-V. Muncika 380 pont
VI. Julica 210 pont
VII. Ese 150 pont
VIII. Sztike 50 pont
Érdekes módon a holtversenyt itt sem kerültük el; ezúttal a 4-5.helyen! Koani elsőségét emelném még ki. A 2010-es évi, középmezőnybeli, 5.helyhez képest idén sikerült megkaparintania az 1. helyet, sikeresen megelőzve a két "filmszakértőnket", Ronit és Kareszt.

I. Koani 570 pont
II. Ronibaba 510 pont
III. Construx 460 pont
IV-V. Aquarius76 380 pont
IV-V. Muncika 380 pont
VI. Julica 210 pont
VII. Ese 150 pont
VIII. Sztike 50 pont
Érdekes módon a holtversenyt itt sem kerültük el; ezúttal a 4-5.helyen! Koani elsőségét emelném még ki. A 2010-es évi, középmezőnybeli, 5.helyhez képest idén sikerült megkaparintania az 1. helyet, sikeresen megelőzve a két "filmszakértőnket", Ronit és Kareszt.

Filmidézet-kitalálós játék
I. Koani 320 pont
II. Ronibaba 310 pont
III. Construx 290 pont
IV. Muncika 280 pont
V. Ese 140 pont
VI-VII. Julica 110 pont
VI-VII. Aquarius76 110 pont
VIII. Bizsu 80 pont
A változatosság kedvéért, holtversenyt itt is "nyertünk".
Ezúttal a 6-7.helyen.
Koani pedig itt is sikeresen az első helyen végzett, mondhatni lemásolva a Filmes kvíz topic eredményét.

I. Koani 320 pont
II. Ronibaba 310 pont
III. Construx 290 pont
IV. Muncika 280 pont
V. Ese 140 pont
VI-VII. Julica 110 pont
VI-VII. Aquarius76 110 pont
VIII. Bizsu 80 pont
A változatosság kedvéért, holtversenyt itt is "nyertünk".

Koani pedig itt is sikeresen az első helyen végzett, mondhatni lemásolva a Filmes kvíz topic eredményét.