Ma van a 2009-es év utolsó napja, így tegnap Marcsival elkezdtük az előkészületeket.

Aki ma szeretne játszani, természetesen nem akadályozom meg, de ha valaki a többnapos lemaradását

Szóval hamarosan eredményhirdetés.
Moderátor: ese
igen, ez nekem is feltűnt, hogy újoncok ellenére olyan sebességgel és lendülettel jutottatok el a 2. helyekre, hogy csak pislogtam. és ezek a legszembetűnőbbek a pontszám ellenőrzésekkor jönnek ki.aquarius76 írta:Neki azért így is, mert mi vagyunk a legújabb játékosok és mindketten II. helyzést értünk el egy-egy kvízben.
Köszi, de nem ezért írtam.ese írta:igen, ez nekem is feltűnt, hogy újoncok ellenére olyan sebességgel és lendülettel jutottatok el a 2. helyekre, hogy csak pislogtam. és ezek a legszembetűnőbbek a pontszám ellenőrzésekkor jönnek ki.aquarius76 írta:Neki azért így is, mert mi vagyunk a legújabb játékosok és mindketten II. helyzést értünk el egy-egy kvízben.szóval igazad van Dinus, ügyik voltatok Ti is!
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!!!aquarius76 írta:Évi, ezerszer is köszi !!!
Meg Marcsi, neked is !!!
Nagyon köszi a meglepit !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezúton gratulálok mindenkinek !
Ha nem haragszotok, Móninak külön is ! Móni, gartula !
Neki azért így is, mert mi vagyunk a legújabb játékosok és mindketten II. helyzést értünk el egy-egy kvízben.
Ha pontszámban több pontot szerez vki, mint amennyi az előtte levőknek, akkor természetesen, ahogy eddig is, előzni kell.bizsu írta:Kicsit elbizonytalanodtam, hogy most előrébb kell-e pakolnom Móni nevét, mert nem igazán értettem meg Évi okfejtését a pontok dokumentálásáról, bár ez közel sem az ő hibája...Szóval, Évi légyszi szerkessz, ha mégis előrébb kellett volna tennem Móni nevét.
én nem szeretnék beleszólni, főleg, hogy már eltelt pár nap a hsz-ed óta, lehet már döntöttél is, hogy mi legyen, de szerintem ha te jónak látod csináld, mert nyilván előfordulhatnak menet közben hibák, és nem feltétlenül nézi meg az ember, hogy előtte hány pontja volt. A kedved semmiképp ne menjen el, mert ha megcsinálod ezt a nagy munkát az mindenképpen nagy köszönetet érdemel szerintem!! De ha inkább kihagyod az sem gondese írta:más is ennyire feleslegesnek érzi az utólagos ellenőrzést?
mert akkor tényleg nem tökölök tovább vele. C eléggé elvette az egésztől a kedvem...
pedig ennek tavaly is megvolt a feelingje. az egész procedura, de ez most nagyon nem esett jól...
na mindegy. ha azt mondjátok, hagyjam, hagyom.