én sem 3D-ben láttam.ese írta:azt a 3D-s darabot? jól tippeltél, nem láttam. a promóját láttam 3D-ben a HP előtt, de vhogy nem győzött meg...construx írta:biztos nem nézted meg a filmet.
ez hiba.
számomra az év legpozitívabb meglepetése eddig.
Moderátor: ese
én sem 3D-ben láttam.ese írta:azt a 3D-s darabot? jól tippeltél, nem láttam. a promóját láttam 3D-ben a HP előtt, de vhogy nem győzött meg...construx írta:biztos nem nézted meg a filmet.
ez hiba.
Karesz, most miért szívatsz?! általában teljes megoldásokat szoktunk elfogadni. ha mégsem teljeseket, azokat sem azért, mert a megfejtőnek úri kedve úgy tartja, hogy csak félig fejt, hanem azért, mert tényleg nem tudja.construx írta:na milyen aktákból?ese írta:milyen aktákból?construx írta:Mulder és Scully az Aktákból
de ha azt hiszed, hogy nem tudom, inkább ne adj pontot.
Karesz, hogy ez neked miért jó?! komolyan mondom, ha beledöglök se jövök rá.construx írta:mostmár csakazért se
gondoltam kisegítelek, de ha hülyének nézel, nem tudok segíteni
hű, Dinus, pedig te volt erre a kérdésre az egyik titkos favoritom....aquarius76 írta:Én passzolom. Tök homály nekem ez a sori. A címére emlékszem, meg a fszre,többre nem...
oh, de sajnálom. úgy tűnik, akkor keveseknek volt ez kedvence itt, nem úgy, mint nekem anno. vagy mindenki ennyivel fiatalabb nálam.koani írta:én is passzolok, azt sem tudom melyik sorozat ez....mármint nem ismeremaquarius76 írta:Én passzolom. Tök homály nekem ez a sori. A címére emlékszem, meg a fszre,többre nem...
Kikérem magamnak a fiatalítást !ese írta:...
oh, de sajnálom. úgy tűnik, akkor keveseknek volt ez kedvence itt, nem úgy, mint nekem anno. vagy mindenki ennyivel fiatalabb nálam.
...
nos, a szereplők: Sajó kutya, Megvagy Hadnagy, Szám bácsi, Segíts Elek, Rezesbandi, Füligláb nyúl, Tevemadár, Fonák Tamás
Torna vagy Tv torna volt a pontos címe?ese írta:
no, próbáljunk egy másik nagyon régi klasszikust! hátha...
minek volt ez anno az eleje és végefőcíme?
Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! A karosszékből álljanak most fel! Ez a kis ..... néhány percen át. Ne tessék félni senkinek sem árt!"
"Ez a kis ..... ugye jól esett. Mindenki frissebb, fiatalabb lett. Mozgásra öt perc nem is nagy idő, és minden este ismételhető"