Mit tudunk a tévésorozatokról?
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Mit tudunk a tévésorozatokról?
Úgy látom, van igény rá, szóval íme!
Tévésorozatok - másképp! Legyen rajzfilm, vicces vagy teleregény, itt mind szerepelhet! Nincs kötöttség, abból kérdezel, amiből akarsz!
A játékszabályok (1 ember-1 rákérdezés/nap, 10 pont a helyes megfejtőnek, aki a következő kérdést teszi fel, ha elfogadja a választ, frissíti a pontállást stb.) megegyeznek a hagyományos pontozásos kvízjátékainkéval.
Lehetőleg próbáljunk olyasmit kérdezni, amit rajtunk kívül tudhat más is!
Ismert sorozatokba jobban belemehetünk, a kevésbé ismertekről (főleg először, amíg ki nem alakul) inkább csak alapdolgokat kérdezzünk!
Ne elsősorban nevekre kérdezzünk rá, bár ez elkerülhetetlen, de unalmassá teszi a játékot, ha ezek vannak túlsúlyban!
Kezdjük is!
Tévésorozatok - másképp! Legyen rajzfilm, vicces vagy teleregény, itt mind szerepelhet! Nincs kötöttség, abból kérdezel, amiből akarsz!
A játékszabályok (1 ember-1 rákérdezés/nap, 10 pont a helyes megfejtőnek, aki a következő kérdést teszi fel, ha elfogadja a választ, frissíti a pontállást stb.) megegyeznek a hagyományos pontozásos kvízjátékainkéval.
Lehetőleg próbáljunk olyasmit kérdezni, amit rajtunk kívül tudhat más is!
Ismert sorozatokba jobban belemehetünk, a kevésbé ismertekről (főleg először, amíg ki nem alakul) inkább csak alapdolgokat kérdezzünk!
Ne elsősorban nevekre kérdezzünk rá, bár ez elkerülhetetlen, de unalmassá teszi a játékot, ha ezek vannak túlsúlyban!
Kezdjük is!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára construx pén. szept. 22, 2006 9:55 pm-kor.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ja, elfelejtettem, hogy lehetőleg igyekezzünk majd ne leragadni a most futó soriknál /Prison Break, Dr. House, Született feleségek, Lost, Alias, Kés alatt stb./, hanem próbáljunk örökérvényűekből szemezgetni elsősorban. (Nem szeretnék kimaradni a saját kvízemből , viszont ezeket egyiket sem követem..)
Lehet természetesen ezekből is adni, nem azért írtam, mert Nóri is az egyikből kérdezett, csak időben szerettem volna szólni, hogy rengeteg olyan sorozat van, amit biztosan mindenki ismer - ihletnek ott az eredeti soris kvízben a sok-sok cím..
Lehet természetesen ezekből is adni, nem azért írtam, mert Nóri is az egyikből kérdezett, csak időben szerettem volna szólni, hogy rengeteg olyan sorozat van, amit biztosan mindenki ismer - ihletnek ott az eredeti soris kvízben a sok-sok cím..
- Delilah
- Őstag
- Kapcsolat:
persze, logikus, h regebbiekbol is kerdezunk majdconstrux írta:Ja, elfelejtettem, hogy lehetőleg igyekezzünk majd ne leragadni a most futó soriknál /Prison Break, Dr. House, Született feleségek, Lost, Alias, Kés alatt stb./, hanem próbáljunk örökérvényűekből szemezgetni elsősorban. (Nem szeretnék kimaradni a saját kvízemből , viszont ezeket egyiket sem követem..)
mondjuk en nem sok sorit neztem, de tudok olyanokrol is, amiket nem... persze, fogaskerdesekben el fogok verezni azon nyomban... sebaj
Nagyon bírtam én is sorozatot, csak a vezetéknév nem volt már meg. Ha a szerepet játszó színész nevét kérdezted volna, azt kapásból vágtam volna. De hát látod, ez is megvolt.Delilah írta:juuuuuuuuuuuuuuuujese írta:.... hol kell keresni!Delilah írta:Es tudja!
pedig már örültem hogy valaki más is szereti
Keine Panik auf der Titanic!
Igen, a válasz tökéletes. Én max 3-4 részt láttam belőle. Nekem túl elvont volt ez a sorozat, és ezt még felnőttfejjel sem bírtam végignézni. Csak Mulder ügynök érdekelt női ruciban!Delilah írta:Laura Palmer-tese írta: Kit gyilkoltak meg a Twin Peaksben, ami miatt az FBI ügynök a kisvárosba érkezett? [/b]
ezt is láttam vagy 4x...
Keine Panik auf der Titanic!