Joey pihenőszéke, amit Rachel elrontott, mert odébb akarta tenni. Chandler meg azt hitte, hogy ő rontotta el, így Rosita helyett lett két másik fotel, mert Chandler is és Joeyék is vettek újat.construx írta:Ki volt Rosita?
Jóbarátok-kvíz
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igen, végülis Joey a saját maga által okozott problémát hozta helyre így.Muncika írta:Mert a pasas kiborította, és megríkatta Rachelt, amikor ő a pizzásdobozt próbálta beletuszkolni a szemétledobóba, majd kiderült hogy Monica és Rachel illegálisan bérlik a lakást. Vagy valami ilyesmi. És, hogy Joey ezt megvédje, segít megtanulni táncolni a házfelügyelőnek.
Construx 860 pont
Muncika 820 pont
Bizsu 400 pont
Koani 360 pont
Ese 250 pont
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- koani
- Őstag
Nekem az rémlik, hogy Ross tényleg be akarja dobni a Joeytól hallott sztorit, de Rachel megelőzi őt, és ő kezdi el mesélni borozgatás közben. Ross belemegy a játékba, majd Monicáék esküvői meghívóin egymáséi lesznekMuncika írta:Valami ilyesmi, de nem teljesen jó.ese írta:Nekem vmi olyasmi rémlik, hogy Ross bedobott Rachel-nél egy sztorit vmi hátizsákos kirándulásról, ami Joey szerint tuti csajozós sztori. És ezt fel is veszik videóra.Muncika írta:Akkor az év első kérdése:
Mikor, milyen körülmények között fogant Emma?
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
Itt a helyes válasz.koani írta:Nekem az rémlik, hogy Ross tényleg be akarja dobni a Joeytól hallott sztorit, de Rachel megelőzi őt, és ő kezdi el mesélni borozgatás közben. Ross belemegy a játékba, majd Monicáék esküvői meghívóin egymáséi lesznekMuncika írta:Valami ilyesmi, de nem teljesen jó.ese írta: Nekem vmi olyasmi rémlik, hogy Ross bedobott Rachel-nél egy sztorit vmi hátizsákos kirándulásról, ami Joey szerint tuti csajozós sztori. És ezt fel is veszik videóra.
Koani 10 pont
- koani
- Őstag
PontosanMuncika írta:Mindkettejükkel gond van az orvosi vizsgálat szerint. (valami ilyesmi: Chandler spermái nem életképesek, Monica méhe meg kinyírja azokat, amelyek mégis)koani írta:Melyikük az oka, hogy Chandlernek és Monicának nem születethetett közös babája természetes úton?
Koani 10 pont
Muncika 10 pont
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
tökéletes!Muncika írta:Szerettek volna gyereket, de értelemszerűen ez nem igazán jött volna össze, ezért megkérték Phoebet, hogy hordja ki a babát- amit Phoebe 3szorosan is megtettese írta:maradjunk ennél a témánál.
mire kérték meg Phoebe-t ők ketten?
Muncika 20 pont
Koani 10 pont
Ese 10 pont
Keine Panik auf der Titanic!