Jóbarátok-kvíz
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ordítozott, hogy kiégnek a szemeibizsu írta:Akkor, ha már ezt nem tudtátok, azt meséljétek el, hogy mit tett Phoebe, miután megtutta, hogy Monica és Chandler összejöttek?
aztán úgy döntött a többiekkel, akik már tudták, hogy kiszedik Chandlerből az igazságot, és Phoebe úgy tesz, mint ha el akarná csábítani, hogy aztán bevallja
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Így van!construx írta:ordítozott, hogy kiégnek a szemeibizsu írta:Akkor, ha már ezt nem tudtátok, azt meséljétek el, hogy mit tett Phoebe, miután megtutta, hogy Monica és Chandler összejöttek?
aztán úgy döntött a többiekkel, akik már tudták, hogy kiszedik Chandlerből az igazságot, és Phoebe úgy tesz, mint ha el akarná csábítani, hogy aztán bevallja
Construx 810 pont
Muncika 750 pont
Bizsu 360 pont
Koani 340 pont
Ese 240 pont
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
bizsu írta:Phoebe is ugyanúgy tudja meg, mint Ross, meglátja őket a lakásból.
http://www.youtube.com/watch?v=97EjshzVKpY
Gondolkozom új kérdésen.
Az egyik részben kiderül, hogy Rachel még a gimiben csókolózott egy lánnyal (Winona Ryder), aki először tagadta, majd bevallotta, hogy az volt élete legjobb csókja, és azóta is szerelmes Rachelbe. Phoebe pedig kíváncsiságból megcsókolja Rachelt, hogy tényleg olyan jó-e.construx írta:Miért csókolja meg Phoebe Rachelt?
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ahaMuncika írta:Az egyik részben kiderül, hogy Rachel még a gimiben csókolózott egy lánnyal (Winona Ryder), aki először tagadta, majd bevallotta, hogy az volt élete legjobb csókja, és azóta is szerelmes Rachelbe. Phoebe pedig kíváncsiságból megcsókolja Rachelt, hogy tényleg olyan jó-e.construx írta:Miért csókolja meg Phoebe Rachelt?
(ugyanez a jelenet pasikkal mennyivel kisebb tetszést váltana ki...)
Construx 810 pont
Muncika 760 pont
Bizsu 360 pont
Koani 340 pont
Ese 240 pont
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
egy Susie Moss nevű karaktert, aki Chandler iskolatársaként csúnya megaláztatást volt kénytelen elviselni sok társa szeme láttára, amikor a fiú közreműködésének köszönhetően mindenki meglátta az alsóját, ami miatt állítólag 18 éves koráig ezzel csúfolták szegényt.
de amikor újra találkoztak, nemes bosszút állt az ilyen szintű haragtartásra nem számító Chandleren.
de amikor újra találkoztak, nemes bosszút állt az ilyen szintű haragtartásra nem számító Chandleren.
B.D.
B.D.
Helyes.construx írta:egy Susie Moss nevű karaktert, aki Chandler iskolatársaként csúnya megaláztatást volt kénytelen elviselni sok társa szeme láttára, amikor a fiú közreműködésének köszönhetően mindenki meglátta az alsóját, ami miatt állítólag 18 éves koráig ezzel csúfolták szegényt.
Construx 820 pont
Muncika 760 pont
Bizsu 360 pont
Koani 340 pont
Ese 240 pont
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
yepbizsu írta:Valóban!construx írta:segítség: tengerpart
szerintem most a homlokára csap mindenki - a leggyorsabb viszont pontokat is kap majd
Joey homok sellőlány volt, mielőtt Monicát megcsípte a medúza.
Construx 820 pont
Muncika 760 pont
Bizsu 370 pont
Koani 340 pont
Ese 240 pont
B.D.
B.D.
Tetszik ez a kérdésbizsu írta:Mivel Amerikában most hétvégén volt Hálaadás, ezzel kapcsolatos a kérdésem, elevenítsetek fel 2 Hálaadás napi sztorit a Jóbarátokkal!
1. Legrosszabb hálaadás: itt minden jóbarát elmesélte élete legrosszabb hálaadását
2. Van olyan hálaadás, amit Chandler egy ládában tölt, mert elszerette Joey barátnőjét
3. egyik hálaadáskor Monicaék szülei is ott vannak. Ekkor rontja el Rachel a trüffelt, és ekkor derül ki nagyon sok minden Monicáról és Rossról a szülők számára
4. Egyik hálaadáson Will (Brad Pitt) a vendég, aki Monica régi barátja, és aki anno megalakította Ross-al az utáljuk Rachelt klubot
200%-os megfejtés!Muncika írta:Tetszik ez a kérdésbizsu írta:Mivel Amerikában most hétvégén volt Hálaadás, ezzel kapcsolatos a kérdésem, elevenítsetek fel 2 Hálaadás napi sztorit a Jóbarátokkal!
1. Legrosszabb hálaadás: itt minden jóbarát elmesélte élete legrosszabb hálaadását
2. Van olyan hálaadás, amit Chandler egy ládában tölt, mert elszerette Joey barátnőjét
3. egyik hálaadáskor Monicaék szülei is ott vannak. Ekkor rontja el Rachel a trüffelt, és ekkor derül ki nagyon sok minden Monicáról és Rossról a szülők számára
4. Egyik hálaadáson Will (Brad Pitt) a vendég, aki Monica régi barátja, és aki anno megalakította Ross-al az utáljuk Rachelt klubot
Construx 820 pont
Muncika 770 pont
Bizsu 370 pont
Koani 340 pont
Ese 240 pont
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
Igen. A tudós fiúkoani írta:Phoebe kirabolta Rosst ellopta tőle Ross saját készítésű képregényét, aminek a címe nem jut eszembe.Muncika írta:Az egyik részben kiderült, hogy Phoebe és Ross gyerekkorukban egyszer már találkoztak. Hogy is történt ez?
Construx 820 pont
Muncika 770 pont
Bizsu 370 pont
Koani 350 pont
Ese 240 pont