Harry Potter-kvíz
Moderátor: ese
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
De hát basszus! Aki csak egyszer is elolvasta a könyveket, amikből a kérdéseket adjuk fel, az tud válaszolni... nem ördöngős összefüggéseket, meg oldalszámokat kérek, csak tök átlagos kérdéseket, amiket azért nem alacsonyítok le a "Hogy hívják Harry Pottert?" jellegű kérdésekig... ennyi... mert az ilyet már gáznak tartom. (ill. betelefonálós televízisó vetélkedősnek, amiktől hányok :S)
kár, pedig arra még talán-talán tudnék is válaszolni.julica írta:De hát basszus! Aki csak egyszer is elolvasta a könyveket, amikből a kérdéseket adjuk fel, az tud válaszolni... nem ördöngős összefüggéseket, meg oldalszámokat kérek, csak tök átlagos kérdéseket, amiket azért nem alacsonyítok le a "Hogy hívják Harry Pottert?" jellegű kérdésekig... ennyi... mert az ilyet már gáznak tartom. (ill. betelefonálós televízisó vetélkedősnek, amiktől hányok :S)
ettől függetlenül, hidd el, nekem már jópár éve, hogy olvastam ezeket a könyveket és bár valóban akkor nagy élmény volt, de nem jegyeztem meg ezt az infót.
Keine Panik auf der Titanic!
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Aranyosak vagytok lányok, az ilyen nyíltan tippelgetős, találgatós dolog már jobban tetszik rózsaszín lelkecskémnek, mint a nagy hallgatás
Itt is 5 pontot kapsz Bizsu , de még adok lehetőséget vagy Neked, vagy esetleg még valakinek, hogy megtippelje, milyen ízű is a dolog Annyit segítek, hogy nem citromos, de cukrozott
Itt is 5 pontot kapsz Bizsu , de még adok lehetőséget vagy Neked, vagy esetleg még valakinek, hogy megtippelje, milyen ízű is a dolog Annyit segítek, hogy nem citromos, de cukrozott
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
közben eszembe jutott egy nehezebb, de remek kérdés - mostanra elfelejtettem.
a válasz természetesen jó.
Construx: 745
Julica: 665
Godric: 435
BaciLaci: 365
Temesed: 264
Ese: 165
Timus: 160
Bizsu: 135
Sztike: 130
Ronibaba: 90
Comixer: 40
a válasz természetesen jó.
Construx: 745
Bizsu: 135
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igen, ő az!bizsu írta:Csak a keresztneve jutott eszembe a lánynak, Angelina.
AJ (Johnson)
(majdnem Jolie-t írtam)
(a pontok járnak)
Construx: 755
Bizsu: 145
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Úgy, hogy annál a bizonyos telefonfülkénél betárcsázza azt a bizonyos számot, és akkor megszólal a hang, ami kéri, hogy mi aneve, és hogy mi célból megy, és aztán kap egy kitűzőt a készülékből, ami oda pottyan, ahová a visszajáró szokott esni, és aztán azt magára kell tűznie, majd megindul vele a fülke, és leviszi a mélybe, mint egy lift.bizsu írta:Igen, nekem is Jolie jutott eszembe, de tudtam, hogy az nem lehet...
Na, de nézzünk valami kérdést:
Egy nem ott dolgozó varázsló hogy juthat be a Mágjaügyi Minisztériumba?
Nagyjából ennyire emlékszem
Nagyjából én is ennyire emlékszem, úgyhogy ezzel meg is elégszem.julica írta:Úgy, hogy annál a bizonyos telefonfülkénél betárcsázza azt a bizonyos számot, és akkor megszólal a hang, ami kéri, hogy mi aneve, és hogy mi célból megy, és aztán kap egy kitűzőt a készülékből, ami oda pottyan, ahová a visszajáró szokott esni, és aztán azt magára kell tűznie, majd megindul vele a fülke, és leviszi a mélybe, mint egy lift.bizsu írta:Igen, nekem is Jolie jutott eszembe, de tudtam, hogy az nem lehet...
Na, de nézzünk valami kérdést:
Egy nem ott dolgozó varázsló hogy juthat be a Mágjaügyi Minisztériumba?
Nagyjából ennyire emlékszem
Construx: 755
Julica: 675
Bizsu: 145