Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
Éreztem én, hogy ezt fogom az arcomba kapni, de nem emiatt írtam, becsszó.bizsu írta:Köszi Ese, hogy szóltál, bár, biztos csak az elsőségedben szeretnél gyönyörködni... Robi oldalának a címe: www.dawsonscreek.cjb.hu
Viszont van egy apró bökkenő. A fent említett linkre kattintva a híres, hírhedt 404es hibát vélem felfedezni. Mások is, vagy csak az én készülékemben van a hiba?
Keine Panik auf der Titanic!
Na, most megnéztem az előzményekben, és nem dawsonscreek.cjb.hu, hanem www.dawsoncreek.cjb.hu a helyes cím.ese írta: Viszont van egy apró bökkenő. A fent említett linkre kattintva a híres, hírhedt 404es hibát vélem felfedezni. Mások is, vagy csak az én készülékemben van a hiba?
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
wow, jo a tippem...akkor tovabb kepzelem...ese írta:igen. eddig tök jó. esetleg azt meg tudod mondani, h itt miért csókolta meg? (nem annyira egyértelmű ugyanis )
eloszor is ki akarta engesztelni a kritikust, h menjen vissza megnezni a filmet. Egy kis konyorgessel sikerult is, aztan vagy elotte beultek valami helyre, es nagyon jol elbeszelgettek es csak ugy megtortent a csok. A no maganyos volt, D is és cuki es lehetett vmi chemistry.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Ez jó! szerintem kéne indítanod egy új kvíz topicot. A DC képhez milyen, a ténylegestől teljesen más történést tudnál kitalálni? Becsszó, az elsők közt lennél.temesed írta:wow, jo a tippem...akkor tovabb kepzelem...ese írta:igen. eddig tök jó. esetleg azt meg tudod mondani, h itt miért csókolta meg? (nem annyira egyértelmű ugyanis )
eloszor is ki akarta engesztelni a kritikust, h menjen vissza megnezni a filmet. Egy kis konyorgessel sikerult is, aztan vagy elotte beultek valami helyre, es nagyon jol elbeszelgettek es csak ugy megtortent a csok. A no maganyos volt, D is és cuki es lehetett vmi chemistry.
De nem leszek szigorú. Mivel abban igazad volt, hogy tényleg ki akarta engesztelni a csajt és rábírni, h nézze meg a filmét. Tied a pont.
Ese: 230 pont
Temesed: 210 pont
Bizsu: 140 pont
Ameline: 80 pont
Timus: 30 pont
Roberto: 10 pont
egyébként azért volt ez az ominózus csók, mivel a csaj induláskor látni vélte a volt pasiját és így akarta féltékennyé tenni. majd a csók után, hát persze, h nem a volt pasija volt az, akit látott. a kis hamis! hogy szerezzünk csókot Dawson barátunktól?!
Temesed: 210 pont
Bizsu: 140 pont
Ameline: 80 pont
Timus: 30 pont
Roberto: 10 pont
egyébként azért volt ez az ominózus csók, mivel a csaj induláskor látni vélte a volt pasiját és így akarta féltékennyé tenni. majd a csók után, hát persze, h nem a volt pasija volt az, akit látott. a kis hamis! hogy szerezzünk csókot Dawson barátunktól?!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
tessék tanulni az értékes részeket!ese írta:egyébként azért volt ez az ominózus csók, mivel a csaj induláskor látni vélte a volt pasiját és így akarta féltékennyé tenni. majd a csók után, hát persze, h nem a volt pasija volt az, akit látott. a kis hamis! hogy szerezzünk csókot Dawson barátunktól?!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
mármint én? tudom, hogy ígértem. de őszintén szólva elég sok meló volt mostanság bent. beszámolók és bevallások leadása a héten, és hétvégén meg költözött az iroda, szóval még ma is pakolásztunk.temesed írta:nagyon elveszhetett a keresgelesbe......latom magam elott, ahogy munkaidoben is suttyomban a kepet keresi....Ameline írta:Már fél hónapja nem talált senki semmit.
temesed írta:ese, ez a kepfelados topik, nem pedig a Kérdezz-felelek-es.....ese írta:köszi Temesed! aranyos vagy!
oké, mivel jobb ötletem nincs, ezért maradnék ennél a képnél. mi a története?
lehet,h ezt a topicot itt kéne abbahagynunk! rajtad kívül már nem hinném, h nézi más, és ha ekkora hibába belebotlok és csak te veszed észre...