Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
az a baj, akárhogy gondolkodtam, több nem rémlett annál, mint hogy Pacey megvigasztalta valamiért. de mivel majdnem minden nővel ezt csinálta, hát ezzel sokra nem megyünk...ese írta:no! Karesz! hát téged is látni itt??? eddig nagyon jó!!! egy kis keretsztorit még varázsolj mellé és máris tied az összes pont.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
hmmm. más valaki? további infó hiányában átengedem Construx-nak a feladvány feladásának jogát.construx írta:az a baj, akárhogy gondolkodtam, több nem rémlett annál, mint hogy Pacey megvigasztalta valamiért. de mivel majdnem minden nővel ezt csinálta, hát ezzel sokra nem megyünk...ese írta:no! Karesz! hát téged is látni itt??? eddig nagyon jó!!! egy kis keretsztorit még varázsolj mellé és máris tied az összes pont.
Keine Panik auf der Titanic!
most vállaljam be? nekem már a fenekelést is beígérted. egy alapos verés már meg se kottyan! vagy majd lesz vki, aki hős módjára megment a véreskezű, habzószájú admintól.construx írta:most tegyek úgy, mintha tudnám, miről szól a topik?
nem.
mikor volt ez, miért, mit kell tudni róla?
aki azt tervezi, hogy benyögi, ki látható a képen, az inkább ne tegye, mert megverem.
Ugyan nem félek C fenekelésétől, de megmondom a megfejtést.
szóval a képen Joey az 1.évad legutsó részében éppen Apucival beszélget a börtönrácson keresztül. Kb 2-3 éve már nem beszélt vele és most hosszas unszolásra vagy ki tudja mire - meg a Párizsi ösztöndíj miatt is - meglátogatta az apját és végülis kibékült vele.
szóval a képen Joey az 1.évad legutsó részében éppen Apucival beszélget a börtönrácson keresztül. Kb 2-3 éve már nem beszélt vele és most hosszas unszolásra vagy ki tudja mire - meg a Párizsi ösztöndíj miatt is - meglátogatta az apját és végülis kibékült vele.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
na, hát erről van szó!ese írta:Ugyan nem félek C fenekelésétől, de megmondom a megfejtést.
Ese: 220 pont
Temesed: 190 pont
Bizsu: 120 pont
Ameline: 80 pont
Timus: 30 pont
Roberto: 10 pont
Ronibaba: 10 pont
Construx: 10 pont
a fenekezés egyébként egy horgászási technika.
csak úgy eszembe jutott.
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
huh...gondolkodom!!!!! annyira jo ez a kep!!!!
es a kek pulcsi is ismeros, dawson folyton ezt hordta.
en tippelnek h az elso evadban volt ez, amikor D meg Jenbe volt szerelmes, de egyszer meglepte Joeyt egy viraggal, aminek nagyon orult, de utana D Jenrol aradozott tovabb......javuits ki ha tevednek!:D
en tippelnek h az elso evadban volt ez, amikor D meg Jenbe volt szerelmes, de egyszer meglepte Joeyt egy viraggal, aminek nagyon orult, de utana D Jenrol aradozott tovabb......javuits ki ha tevednek!:D
a balanced diet is a cookie - in each hand
bocsi, most látom, h ezt anno írtad, de nem néztem meg. bocsi.temesed írta:huh...gondolkodom!!!!! annyira jo ez a kep!!!!
viszont meg kell állapítanom, h élénk a fantáziád Temesed! ilyenek mikor történtek??? egyébként szerintem nem hordta ezt a mellényt többször. észrevettem volna, mert nagyon jól állt rajta.