Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
Ese: 190 pont
Temesed: 180 pont
Bizsu: 110 pont
Ameline: 80 pont
Timus: 30 pont
Roberto: 10 pont
Ronibaba: 10 pont
Remélhetőleg egy laza 10 perces kínlódással és már lassan hajtépéssel talán sikerül pár pöttyöt odavarázsolnom a megfelelő helyekre. Viszont ahogy elnéztem, a pontozás ismét el-elmaradozott. Ez továbbra is elnézem, de ha ez így megy tovább, kénytelen leszek leckéket venni Construxtól, a fórumozók rémétől.
Temesed: 180 pont
Bizsu: 110 pont
Ameline: 80 pont
Timus: 30 pont
Roberto: 10 pont
Ronibaba: 10 pont
Remélhetőleg egy laza 10 perces kínlódással és már lassan hajtépéssel talán sikerül pár pöttyöt odavarázsolnom a megfelelő helyekre. Viszont ahogy elnéztem, a pontozás ismét el-elmaradozott. Ez továbbra is elnézem, de ha ez így megy tovább, kénytelen leszek leckéket venni Construxtól, a fórumozók rémétől.
Keine Panik auf der Titanic!
te akartad Temesed.....
3.évad kb közepe. (vagy 2.???)
Dawson és haverjai engedélyt kaptak, hogy vmi írandó házi helyett megfilmesítsék a Boszi-szigetet.
Ott filmezés közben D és Joey tudott picit dumálni a kettejük kapcsolatáról.
P és Jen pedig ittak vmi kotyvasztott boszilét, aminek hatására egymásra gerjedtek. ezzel el is szórakoztak még pár részen keresztül.
3.évad kb közepe. (vagy 2.???)
Dawson és haverjai engedélyt kaptak, hogy vmi írandó házi helyett megfilmesítsék a Boszi-szigetet.
Ott filmezés közben D és Joey tudott picit dumálni a kettejük kapcsolatáról.
P és Jen pedig ittak vmi kotyvasztott boszilét, aminek hatására egymásra gerjedtek. ezzel el is szórakoztak még pár részen keresztül.
A válasz tökéletesen jó, Bizsu nagyon ügyi vagy!bizsu írta:Az a csaj ott, ha jól látom Gwen "néni", Dawson nagynénje. 3. évad, tavasziszünetes rész, Gwen néni rajtakpja Joeyt és Paceyt a csókolózáson, Pacey gyorsan elszele, Gwen néni meg azt tanácsolja, hogy Joey minél előbb beszéljen Dawsonnal az ügyről.
Hm. Pár napja még nem láttam a hsz-ben ezt a képet. Sebaj, ha most látom, akkor megfejtem. Habár a szerkeszt gombbal ez is fejthető.temesed írta:van itt egy kis elmaradasom, ne higgyetek h elfelejtettem.
Pacey miután megcsókolta Joey-t, totál be volt rezelve, hogy most ezt hogy adja be Dawsonnak? Dougie javaslatára elmennek kempingezni vmi olyan helyre, ahol kissrác korukban nagyon sokat jártak. Kis Buzz gyerek, aki ekkortájt Pacey felügyeletére volt bízva, mindenáron velük akart menni, de Pacey csak kétszemélyes kirándulást akart. Ám a kislurkó két haverjával csak megjelent náluk. Végül tábortűz mellett volt rémtörténetmesélés miegymás.
meggyőzhető vagyok, de ahhoz nagyon komoly érvek kellenek!temesed írta:dehogynem!!!!!!:D:D:Dese írta:ezen még töprengj, mert a képen nem Joey van.temesed írta:jujjj....nem tudom! a kepen Paces es Joey van..Joey kabatban Pacey meg lezseren....ezek szerint valamilyen kesobbi evad, de hogy mi??
tuti?