Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
Dawson és haverok képekben - kvíz
Új kvíztéma jutott az eszembe, remélem tetszeni fog nektek, és csatlakoztok hozzám. Egyedül egy picit nehéz lenne játszani. Vagy túl könnyű, mert mindent kitalálnék, amit felteszek kérdésként.
Szóval én maradok a DC-nél, csak ez most képekben, jelenetekben lesz feladva. (hű, ez szenvedő szerkezet lett!). Beteszek egy képet, jelenetet a sorozatból, és ki kéne találni, hogy melyik rész volt. Ha valaki nagyon lelkes, akár a rövid sztorit is leírhatja.
Tudom, ebben az a nehézség, hogy találni kell folyton képeket. Ebben egy ideig tudok segíteni, szóval aki nem tud új feladványt betenni kép hijján, az szóljon és segítek. (pü-ben megadja, melyik jelenetből szeretne, és megpróbáljuk előkeresni).
Nos, hogy tetszik? Kezdem az első képpel, elég könnyű!
No, ki tart velem?
Szóval én maradok a DC-nél, csak ez most képekben, jelenetekben lesz feladva. (hű, ez szenvedő szerkezet lett!). Beteszek egy képet, jelenetet a sorozatból, és ki kéne találni, hogy melyik rész volt. Ha valaki nagyon lelkes, akár a rövid sztorit is leírhatja.
Tudom, ebben az a nehézség, hogy találni kell folyton képeket. Ebben egy ideig tudok segíteni, szóval aki nem tud új feladványt betenni kép hijján, az szóljon és segítek. (pü-ben megadja, melyik jelenetből szeretne, és megpróbáljuk előkeresni).
Nos, hogy tetszik? Kezdem az első képpel, elég könnyű!
No, ki tart velem?
Keine Panik auf der Titanic!
Ezzel azt akarod mondani, hogy Te nem látod a képet Jaj Akkor kútba zuhan az egész, mert én ott hihetetlen sok jelenet van, és pont ezt nézegetve jutott eszembe az új kvíz ötlete.Kornbabe írta:Nem tudom, milyen oldalról linkeltél, de onnan nem lehet. Meg egy kép alapján rögtön vágni kellene, hogy hanyadik season hanyadik rész? Ez elég húzós. Bár az ötletet nagyon jónak tartom, de nem lenne célszerűbb azt leírni, hogy a képhez milyen történés kapcsolódik?
Egyébként könnyíthetünk annyit, hogy akinek ami eszébe jut a képről (sorozat, rész, cím, jelenet sztorija stb), azt írja le, és ha helyes, akkor elfogadható.
Eleve sokszor nem mennek azok a kérdések sem, amik a sori valamelyik eseményére kérdeznek rá, így nem hiszem, hogy bárki is vágná, hogy hányadik részben szerepel az adott kép, kivéve ha utánanéz. Szerintem linkelj képet a hivatalos oldalról, onnan lehet és elég sok van.ese írta: Ezzel azt akarod mondani, hogy Te nem látod a képet Jaj Akkor kútba zuhan az egész, mert én ott hihetetlen sok jelenet van, és pont ezt nézegetve jutott eszembe az új kvíz ötlete.
Egyébként könnyíthetünk annyit, hogy akinek ami eszébe jut a képről (sorozat, rész, cím, jelenet sztorija stb), azt írja le, és ha helyes, akkor elfogadható.
Vagy letöltöd az oldalról és felrakod vmi oldalra és onnan linkeled beese írta: Ezzel azt akarod mondani, hogy Te nem látod a képet Jaj Akkor kútba zuhan az egész, mert én ott hihetetlen sok jelenet van, és pont ezt nézegetve jutott eszembe az új kvíz ötlete.
szerk: esetleg.... kornbabe még tudja h én csináltam direkt ilyen oldalt ahova fel lehetett tölteni a képeket esetleg..ha igény lenne rá...
Igen, érdekelne, ha nem túl bonyolult, akkor jó lenne, mert ezzel nagyon megszívtam a dolgot.roberto írta:Vagy letöltöd az oldalról és felrakod vmi oldalra és onnan linkeled be
szerk: esetleg.... kornbabe még tudja h én csináltam direkt ilyen oldalt ahova fel lehetett tölteni a képeket esetleg..ha igény lenne rá...
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
engem meg erdekelne a jatek..nem tudom, h mennyire menne, de a nehez dolgok vonzanak!ese írta:Igen, érdekelne, ha nem túl bonyolult, akkor jó lenne, mert ezzel nagyon megszívtam a dolgot.roberto írta:Vagy letöltöd az oldalról és felrakod vmi oldalra és onnan linkeled be
sztem tegyunk egy probat, ha mar sikerul vhonnan linkelni...
a balanced diet is a cookie - in each hand
nah lányok
Ide gyertek
nos, regisztrálni már tudtok, feltölteni is, én is folyamatosan töltöm vissza a képeket, de ez időbe telik, addig ismerkedjetek a felületével
szerk: nem jön senki
Ide gyertek
nos, regisztrálni már tudtok, feltölteni is, én is folyamatosan töltöm vissza a képeket, de ez időbe telik, addig ismerkedjetek a felületével
szerk: nem jön senki
szóval az oldalt mostmár lehet használni, regelni stb
http://dawsonscreek.mailpont.hu/index.php
Én már regeltem a "régi" nevemen. Köszi, hogy újra van ilyen oldal.roberto írta:szóval az oldalt mostmár lehet használni, regelni stb
Ese: elkészült az oldal, mostmár nyugodtan tucc oda feltölteni képeket az oldal címe: http://dawsonscreek.mailpont.hu/index.php
regisztálsz és elméletileg utána menni fog a dolog
regisztálsz és elméletileg utána menni fog a dolog
No jól van, látom már "ki vagytok éhezve" a kvízre. Ez jó jel!
Akkor gyorsan itt van egy. Ebben túl sok sztorit nem lehet magyarázni, jó lenne, ha tudnátok legalább sorozatszámot írni - meg amit még tudtok.
Remélem ezzel már nem vallok kudarcot!
És egyébként ez segítség lehet a Dawson és haverok: Kérdezz-felelek topicban feltett kérdésemhez is - amivel úgy tűnik ismét csúfos kudarcot vallottam, mert még nem jött rá válasz.
Jó szórakozást ehhez a kvízhez Mindenkinek!
Akkor gyorsan itt van egy. Ebben túl sok sztorit nem lehet magyarázni, jó lenne, ha tudnátok legalább sorozatszámot írni - meg amit még tudtok.
És egyébként ez segítség lehet a Dawson és haverok: Kérdezz-felelek topicban feltett kérdésemhez is - amivel úgy tűnik ismét csúfos kudarcot vallottam, mert még nem jött rá válasz.
Ez a negyedik sorozat utolsó előtti része, amikor megkapják az érettségit ha jól emléxem, és talán Joey mond egy beszédetese írta:No jól van, látom már "ki vagytok éhezve" a kvízre. Ez jó jel!
Akkor ím az új feladvány:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára roberto szomb. dec. 10, 2005 9:35 pm-kor.
Oké, az elsőt látom már. Meg is fejtem.roberto írta:jól látod a helyzetet sajnos....ese írta:khm, khm. Valami nem stimm a képekkel. Nem látom őket, csak a címet, meg az elején és a hátulján a img gombot.
És egyébként ez három kép??? Jól látom?
okés...rájöttem már
4.sorozat ???.rész (ennek utána nézek becsszó) Négy történet a rész címe - Brooks meghalt az előző rész végén, ebben a részben a temetés után láthatjuk Dawsont és Gretchent, amint a Nagyival taliznak Brooks házában. Itt épp a "tárolóhelységben" garázdálkodnak és nézegetik Brooks évek alatt összegyűjtött filmes ereklyéit.
Lássuk a másik két képet is!!! (addig megkeresem, hányadik része ez a 4.sorozatnak)