Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
Sorozat-kitalálós játék
Hát akkor az ünnepélyes felkérésnek eleget téve:
Ezennel megnyitom ezt a játékot.
Szabály ugyanaz, mint a Melyik filmre gondolok? kvízé, csak sorozatban.
A biztonság kedvéért idemásolom onnan:
A dolog menete a következő lenne: a feladó közöl a többiekkel valamilyen infót, amiből nem túl nyilvánvaló, de esetleg kitalálható, melyik sorozatra gondol. Aki ez alapján megfejti, 50 pontot kapna. Ha nem megy, másnap következne egy újabb infó (amiből kicsit könnyebb rájönni), 40 pontért. Ez így menne egészen a 10 pontosig - ha akkor sincs megfejtés, jöhetne a megoldás és új film. A többi játékhoz hasonlóan pedig mindig az nyitna új feladvánnyal, aki a legutolsót (elsőként) helyesen megfejtette.
Hogy milyen jellegű infókat ad a sorozatról, az a kérdező tudására és fantáziájára van bízva. (Pl. színhely; történet; műfaj; főszereplők; rendező; gyártási idő; többi filmre gyakorolt hatás; költségvetés - bármi!)
Javaslom a pontozás megtartását is, szerintem az inspiráló...
Még egy szabály: Bármilyen sorozat lehet a feladvány, amelyet MAGYARORSZÁGON adtak/adnak. Tehát mindegy, h. már nem adják a sorozatot, v. éppen fut, a lényeg, h. itthon (volt) látható...
Remélem, nem hagytam ki semmi lényegeset!
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
M.
Ezennel megnyitom ezt a játékot.
Szabály ugyanaz, mint a Melyik filmre gondolok? kvízé, csak sorozatban.
A biztonság kedvéért idemásolom onnan:
A dolog menete a következő lenne: a feladó közöl a többiekkel valamilyen infót, amiből nem túl nyilvánvaló, de esetleg kitalálható, melyik sorozatra gondol. Aki ez alapján megfejti, 50 pontot kapna. Ha nem megy, másnap következne egy újabb infó (amiből kicsit könnyebb rájönni), 40 pontért. Ez így menne egészen a 10 pontosig - ha akkor sincs megfejtés, jöhetne a megoldás és új film. A többi játékhoz hasonlóan pedig mindig az nyitna új feladvánnyal, aki a legutolsót (elsőként) helyesen megfejtette.
Hogy milyen jellegű infókat ad a sorozatról, az a kérdező tudására és fantáziájára van bízva. (Pl. színhely; történet; műfaj; főszereplők; rendező; gyártási idő; többi filmre gyakorolt hatás; költségvetés - bármi!)
Javaslom a pontozás megtartását is, szerintem az inspiráló...
Még egy szabály: Bármilyen sorozat lehet a feladvány, amelyet MAGYARORSZÁGON adtak/adnak. Tehát mindegy, h. már nem adják a sorozatot, v. éppen fut, a lényeg, h. itthon (volt) látható...
Remélem, nem hagytam ki semmi lényegeset!
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
M.
Hát erre meg hogy a fenébe jöttél rá?Kornbabe írta:Ez a Jóbarátok!Mary írta:Első feladvány:
Hogy ne legyen olyan könnyű:
MG, CB, RG, JT, PB, RG
Hajrá!
M.
Monica Geller
Chandler Bing
Rachel Green
Joey Tribiani
Phoebe Buffay
Ross Geller

A filmesben kezdek lemaradni, van remény.bizsu írta:Abban isKornbabe írta:Sorozatokban verhetetlen vagyok!bizsu írta: Hát erre meg hogy a fenébe jöttél rá?![]()
![]()
Pedig én is mostanáig gondolkodtam rajta, de nem ugrott be semmi!
![]()
Akkor itt se sok babér terem nekünk!
![]()
![]()

Adhatom az újat?
A sorozat egy fiatal lányról szól, akit csecsemőkorától apácák neveltek fel. Amint eléri a felnőttkort elhagyja a zárdát és elkezd megismerkedni a "kinti" világgal, ami meghozza neki a nagy szerelmet, de emellett rengeteg csalódást és fájdalmat is.

- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Bár egy részt se néztem végig belőle, de nem a Vad angyal?Kornbabe írta:A sorozat egy fiatal lányról szól, akit csecsemőkorától apácák neveltek fel. Amint eléri a felnőttkort elhagyja a zárdát és elkezd megismerkedni a "kinti" világgal, ami meghozza neki a nagy szerelmet, de emellett rengeteg csalódást és fájdalmat is.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hohó! Ne fogadj rá bébi! Ezt én is elsőre kitaláltam!Kornbabe írta:Sorozatokban verhetetlen vagyok!bizsu írta: Hát erre meg hogy a fenébe jöttél rá?![]()
![]()
Pedig én is mostanáig gondolkodtam rajta, de nem ugrott be semmi!
![]()

Na, ez jó meccs lesz!

B.D.
B.D.
Nem nyert!construx írta:Bár egy részt se néztem végig belőle, de nem a Vad angyal?Kornbabe írta:A sorozat egy fiatal lányról szól, akit csecsemőkorától apácák neveltek fel. Amint eléri a felnőttkort elhagyja a zárdát és elkezd megismerkedni a "kinti" világgal, ami meghozza neki a nagy szerelmet, de emellett rengeteg csalódást és fájdalmat is.

IGEN!!!Mary írta:Borostyán?Kornbabe írta:
Adhatom az újat?
A sorozat egy fiatal lányról szól, akit csecsemőkorától apácák neveltek fel. Amint eléri a felnőttkort elhagyja a zárdát és elkezd megismerkedni a "kinti" világgal, ami meghozza neki a nagy szerelmet, de emellett rengeteg csalódást és fájdalmat is.

ÁLLÁS:
Mary: 50 pont
Kornbabe: 50 pont
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A jóbarisra gondoltam.Kornbabe írta:Túl korai öröm.construx írta:Hohó! Ne fogadj rá bébi! Ezt én is elsőre kitaláltam!Kornbabe írta: Sorozatokban verhetetlen vagyok!![]()
![]()
Na, ez jó meccs lesz!

A másik csak tipp volt, lányoknak szólókat ritkán nézek.

B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Hetedik mennyország?Mary írta:Huh, megint én jövök?Kornbabe írta:IGEN!!!Mary írta:
Borostyán?![]()
![]()
ÁLLÁS:
Mégsem olyan egyszerű ez a dolog...
Á, megvan:
Egy házaspár - 7 gyerek ("én gyerekem, te gyereked, mi gyerekünk")
m.

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
egyrol a kettőre patrick duffyval??? bar ott talan nem volt 7 gyerek...Ronibaba írta:Hetedik mennyország?Mary írta:Huh, megint én jövök?Kornbabe írta: IGEN!!!![]()
![]()
ÁLLÁS:
Mégsem olyan egyszerű ez a dolog...
Á, megvan:
m.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Dehogynem, később született egy kislány!temesed írta:egyrol a kettőre patrick duffyval??? bar ott talan nem volt 7 gyerek...Ronibaba írta:Hetedik mennyország?Mary írta:
m.
Bizsué a pont, úgyhogy az állás:
Bizsu: 50 pont
Kérjük a következőt!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
es ime a kovetkezo sorozat:bizsu írta:Mary: 50 pont
Temesed: 50pont
cirkuszi dolgozok (apa es leanya) beallnak egy maganhazba cselednek, ahol hamar kiderul, h milyen csaladba csoppentek: cseledlanyokat hajkuraszo fiu, leszbiku leany, apa a ferjes szeretojevel....es mindez meg vicces, a maga modjan humoros.
ááá, ez nagyon konnyu kis falat...

- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
szerintem 50 pontért elég lett volna belőle először csak 1 tagmondat, dehát...temesed írta:es ime a kovetkezo sorozat:
cirkuszi dolgozok (apa es leanya) beallnak egy maganhazba cselednek, ahol hamar kiderul, h milyen csaladba csoppentek: cseledlanyokat hajkuraszo fiu, leszbiku leany, apa a ferjes szeretojevel....es mindez meg vicces, a maga modjan humoros.

Csengetett, mylord?
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
lehet, osszetevesztettem a filmkitalalossal?construx írta:szerintem 50 pontért elég lett volna belőle először csak 1 tagmondat, dehát...temesed írta:es ime a kovetkezo sorozat:
Csengetett, mylord?

egyebkent meg tied a pont

tessek, adj vmi nivosat!!!
az allas (mindenki araszolgat):
Temesed: 50pont
Construx: 50 pont