túl régen volt...construx írta:naná!ese írta:Familia Kft
azt hittem, már a harmadik infóból meglesz valakinek, elég kevés magyar sitcom készült a 90-es években.![]()

Moderátor: ese
csak akkor, amikor én nem láthatom. amúgy is nagyon leszokóban vagyok a tv-ről. erről nem is tudtam spec. szóval nekem rég volt.construx írta:szerintem jelenleg is minden nap adjákese írta:túl régen volt...construx írta: naná!
azt hittem, már a harmadik infóból meglesz valakinek, elég kevés magyar sitcom készült a 90-es években.![]()
pedig valahol olvastam, hogy állítólag folytatni tervezik...ese írta:csak akkor, amikor én nem láthatom. amúgy is nagyon leszokóban vagyok a tv-ről. erről nem is tudtam spec. szóval nekem rég volt.construx írta:szerintem jelenleg is minden nap adjákese írta: túl régen volt...
na az már annyira nem érdekelne.construx írta:pedig valahol olvastam, hogy állítólag folytatni tervezik...ese írta:csak akkor, amikor én nem láthatom. amúgy is nagyon leszokóban vagyok a tv-ről. erről nem is tudtam spec. szóval nekem rég volt.construx írta: szerintem jelenleg is minden nap adják
az egy másik típusú kvíz.ese írta:gondoltam, ezzel is időt nyerek...construx írta:nem kell eldönteni, csak újat kéne adni..
és megadom mindenkinek az esélyt, hogy ha tudja, akkor nyerhessen 50 pontot.
tisztában vagyok a szabályokkal, de időt akartam nyerni, ha netán nem esett volna le....construx írta:az egy másik típusú kvíz.ese írta:gondoltam, ezzel is időt nyerek...construx írta:nem kell eldönteni, csak újat kéne adni..
itt 24 óránként új infókat adunk.
(nem mintha nem tudnád persze, öt éve csinálod..)
valamire nem volt elég az előző három nap? tényleg nem értem..ese írta:tisztában vagyok a szabályokkal, de időt akartam nyerni, ha netán nem esett volna le....construx írta:az egy másik típusú kvíz.ese írta: gondoltam, ezzel is időt nyerek...
nem kell értened. ez a kvíz nem erről szól....construx írta:valamire nem volt elég az előző három nap? tényleg nem értem..ese írta:tisztában vagyok a szabályokkal, de időt akartam nyerni, ha netán nem esett volna le....construx írta: az egy másik típusú kvíz.
való igaz, bár amikor a neveket olvastam, majdnem azt hittem, hogy ez is jó lenne rá. de nem. a macska az nem .....farkas.aquarius76 írta:Erről a Csőrike (és Szilveszter) jutott eszembe,
de az nem stimmel, mert Szilveszter macska.
hopsz, itt jött egy jó megoldás? bocsika, erről újfent lemaradtam.aquarius76 írta:Kengyelfutó Gyalogkakukk![]()
Bár nem is tudom, hogy ez volt-e a sori címe?