Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Sziasztok!
Egy új, kvíz-jellegű játékot szeretnék ezennel elindítani.
A tervek szerint itt is a filmek lennének fókuszban, de nem idézetek alapján kéne kitalálni őket.
A dolog menete a következő lenne: a feladó közöl a többiekkel valamilyen infót, amiből nem túl nyilvánvaló, de esetleg kitalálható, melyik filmre gondol. Aki ez alapján megfejti, 50 pontot kapna. Ha nem megy, másnap következne egy újabb infó (amiből kicsit könnyebb rájönni), 40 pontért. Ez így menne egészen a 10 pontosig - ha akkor sincs megfejtés, jöhetne a megoldás és új film. A többi játékhoz hasonlóan pedig mindig az nyitna új feladvánnyal, aki a legutolsót (elsőként) helyesen megfejtette.
Hogy milyen jellegű infókat ad a filmről, az a kérdező tudására és fantáziájára van bízva. (Pl. színhely; történet; műfaj; főszereplők; rendező; gyártási idő; többi filmre gyakorolt hatás; költségvetés - bármi!)
Mínuszpontok pedig nincsenek - lehet nyugodtan tippelgetni!
Egy új, kvíz-jellegű játékot szeretnék ezennel elindítani.
A tervek szerint itt is a filmek lennének fókuszban, de nem idézetek alapján kéne kitalálni őket.
A dolog menete a következő lenne: a feladó közöl a többiekkel valamilyen infót, amiből nem túl nyilvánvaló, de esetleg kitalálható, melyik filmre gondol. Aki ez alapján megfejti, 50 pontot kapna. Ha nem megy, másnap következne egy újabb infó (amiből kicsit könnyebb rájönni), 40 pontért. Ez így menne egészen a 10 pontosig - ha akkor sincs megfejtés, jöhetne a megoldás és új film. A többi játékhoz hasonlóan pedig mindig az nyitna új feladvánnyal, aki a legutolsót (elsőként) helyesen megfejtette.
Hogy milyen jellegű infókat ad a filmről, az a kérdező tudására és fantáziájára van bízva. (Pl. színhely; történet; műfaj; főszereplők; rendező; gyártási idő; többi filmre gyakorolt hatás; költségvetés - bármi!)
Mínuszpontok pedig nincsenek - lehet nyugodtan tippelgetni!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
Kornbabe írta:Ezt már megfejtettem és azóta új feladványt is adtam, amit Nóri megfejtett.temesed írta:Jay és néma Bob visszavág?construx írta:Na jó, próbálok nehezebbet adni.
1. infó:
'Faith' a Buffy-ból, 'Nadia' az Amerikai Pitéből bőrszerkóban játszanak benne.
igen, észrevettem...azt hittem, hogy szupergyors leszek, de nem olvastam vissza, hogy te mar megfejtetted.....Nori, adj ujat...mert izgat a jatek......
jo 5let ez a pontozas...mindenki felelenkult!!!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
de butus vagyok, vmilyen tévedés folytán (steril állapotban) azt hittem, h ezt ránk értette ronibaba (jé, hogy őt Nórinak hívják??? )...és nem pedig feladvány...Kornbabe, nagyon el fogsz húzni..Kornbabe írta:Jumanji?Ronibaba írta:
Veszélyes társasjáték vadállatokkal!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
temesed írta:de butus vagyok, vmilyen tévedés folytán (steril állapotban) azt hittem, h ezt ránk értette ronibaba (jé, hogy őt Nórinak hívják??? )...és nem pedig feladvány...Kornbabe, nagyon el fogsz húzni..
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."