a 2010-es az inkább folytatás, nem?ese írta:a 80-as években volt már egy Tron. abban is Jeff Bridges játszott. én a mostani (2010-es?) verzióra gondoltam, mint a feldolgozása az elsőnek.construx írta:az egyébként minek a feldolgozása?
Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
de.Sztike írta:a 2010-es az inkább folytatás, nem?ese írta:a 80-as években volt már egy Tron. abban is Jeff Bridges játszott. én a mostani (2010-es?) verzióra gondoltam, mint a feldolgozása az elsőnek.construx írta:az egyébként minek a feldolgozása?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ugyan már Évicica, lásd be, hogy ez vicces!ese írta:akkor légyszi tippelj te is egyet, hogy ne csak kibicnek tűnjél most... köszönöm!construx írta:választhattál volna vagy ezerötszáz film közül, de csak sikerült telibe lőni egyet, amit kizár az első infó

de legyen meg a te akaratod, tippelek egyet, ha már végre van egy kis móka és szórakozás:
Meseautó
B.D.
B.D.
hát Karesz, azért halálra nem röhögtem magam, de kinek mi a poénos.Muncika írta:Egyik sem.
2. infó 40 pont
A történet modernebb újragondolása
de köszi, hogy tippeltél. így már sokkal jobb.
én is tippelek egy újat, hátha most nem lövök túlzottan mellé.
10 dolog, amit utálok benned?
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
ennyire nem sajátítottam ki a filmet, nem ezt akartam mondani vele.construx írta:de ez Évi kedvence, úgyhogy te már csak utálhatodkoani írta:ha ez megnyugtat én is imádom, és egyik kedvenc filmemese írta:naneeee! pont ezt a filmet nem találom ki?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de a feldolgozás infókhoz ált. ezt be szoktam dobni. de most a Tron-nal elmentem nagyon messzire... ez van.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
pedig hogy próbáltam segíteni...!ese írta:ennyire nem sajátítottam ki a filmet, nem ezt akartam mondani vele.construx írta:de ez Évi kedvence, úgyhogy te már csak utálhatodkoani írta: ha ez megnyugtat én is imádom, és egyik kedvenc filmem
de a feldolgozás infókhoz ált. ezt be szoktam dobni. de most a Tron-nal elmentem nagyon messzire... ez van.
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag