hű, igazad lesz! no, ennek utána fogok járni. köszi!bizsu írta:Úgy emélkszem, az akkor volt, amikor Dawson Evevel kavart, és téma lett, hogy D. lefekszik vele, csak bizonytalan volt, hogy hogy teljesítene. Jen meg azt kérdezte, hogy mennyire hevesen fogna hozná egy fagyihoz, mert az azt is mutatná, h. az ágyban mennyire lenne heves. Vagy valami ilyesmi.
Dawson és a haverok: Kérdezz-felelek
Moderátor: ese
Keine Panik auf der Titanic!
pontosan erre a két okra gondoltam én is. nem kell aggódni, ezek nem a fantáziád szüleményei.aquarius76 írta:Szerintem az egyik ok a családja volt. Anyja meghalt, apja börtönben ül, a nővére meg házasság nélkül gyereket vár egy néger pasitól.Nagy körvonalakban.ese írta:anno, amikor Jen megérkezett Capeside-ra, a Nagyi gyorsan kifejtette neki, miért nem szereti Joey-t. emlékeim szerint két indok is volt erre. jó lenne, ha mind a kettőt tudnátok, de már eggyel is megelégszem....
A másik ami nem tetszett Nagyinak, hogy Joey létrán ki-be jár Dawsonhoz. Gondolom ez azért is számít bűnnek, mert kamaszok és hát ugye az egyik lány a másik fiú.
Persze lehet, hogy egyik sem volt ok, csak az én fantáziám szüleménye.
Ese 340 pont
Aquarius 76 320 pont
Muncika 310 pont
Koani 290 pont
nagyon komoly harc folyik a helyekért! örülök! csak így tovább!
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Igen. Én is erre emlékszem. De lehet, hogy az anyukájától jött haza.koani írta:Hazafelé jött valahonnan (talán valamilyen filmfesztiválról) busszal, és Eve ült mellette a buszon. Dawson ha jól emlékszem el is aludt kicsit és nekidőlt kicsit Evnek, akivel utána beszélgetésbe elegyedtek.
Ese 340 pont
Aquarius 76 320 pont
Muncika 310 pont
Koani 300 pont
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Ja, bocs. Ha tudom, nem sürgetlekkoani írta:Ezer bocsánat (még nincs netünk az új kecóban, és csak melóban tudok feljönni)
Szóval: Miért gyűlöli Jen az apját?
Ha jól emlékszem, meg ami kiderült a soriból, nem tudta megbocsátani Jen az apjának, amiért elküldte őt a Nagyihoz.Jen zűrös életet élt, emiatt is került Capesideba, de kiderül, hogy az is benne van, hogy meglátta/tudta, hogy az apjának a szomszéd fiatal lánnyal volt szexuális kapcsolata.
Persze lehet, hogy több dolgot keverek bele egyszerre.
- koani
- Őstag
Semmi gond, ne viccelj már (amúgy most hétvégére sikerült beköttetni a netet, úgyhogy mostmár nem is lesz ilyen gond)aquarius76 írta:Ja, bocs. Ha tudom, nem sürgetlekkoani írta:Ezer bocsánat (még nincs netünk az új kecóban, és csak melóban tudok feljönni)
Szóval: Miért gyűlöli Jen az apját?
Ha jól emlékszem, meg ami kiderült a soriból, nem tudta megbocsátani Jen az apjának, amiért elküldte őt a Nagyihoz.Jen zűrös életet élt, emiatt is került Capesideba, de kiderül, hogy az is benne van, hogy meglátta/tudta, hogy az apjának a szomszéd fiatal lánnyal volt szexuális kapcsolata.
Persze lehet, hogy több dolgot keverek bele egyszerre.
A válasz pedig tökéletesen jó, erre gondoltam én is.
Ese 340 pont
Aquarius 76 330 pont
Muncika 310 pont
Koani 300 pont
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- aquarius76
- Őstag
- koani
- Őstag
Haragszik rá is Jen, amiért nem állt ki mellette, és az apja pártját fogta a vitáikban. Az anyja boldogtalan házasságban él, de nem mer, nem akar kilépni belőle, részben anyagi érdekek miatt sem, ha jól emlékszem. Jennek van egy féltestvére is, Eve az, akit Jen anyja nem tarthatott meg még fiatalon.aquarius76 írta:Jennél maradva. Az anyukájáról mit lehet tudni? 1-2 mondatot ha tud valaki írni róla.
- aquarius76
- Őstag
Igen, igen. Bocs, csak most láttam, hogy válaszoltál.koani írta:Haragszik rá is Jen, amiért nem állt ki mellette, és az apja pártját fogta a vitáikban. Az anyja boldogtalan házasságban él, de nem mer, nem akar kilépni belőle, részben anyagi érdekek miatt sem, ha jól emlékszem. Jennek van egy féltestvére is, Eve az, akit Jen anyja nem tarthatott meg még fiatalon.aquarius76 írta:Jennél maradva. Az anyukájáról mit lehet tudni? 1-2 mondatot ha tud valaki írni róla.
Ese 340 pont
Aquarius 76 330 pont
Muncika 310 pont
Koani 310 pont
- aquarius76
- Őstag
- koani
- Őstag
A helyszínre én sem emlékszem pontosan, amire gondoltam azt leírtad, úgyhogy jár a pontaquarius76 írta:Ha jól emlékszem azért, mert a srác elment Kaliforniába (vagy hova) tanulni.A távkapcsolatok meg hosszú távon nehezen működnek.Vagy sehogy.koani írta:Miért ért véget Joey és Eddie kapcsolata?
Ese 340 pont
Aquarius 76 340 pont
Muncika 310 pont
Koani 310 pont
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Tippelek:ese írta:maradjunk ennél a témánál.
mikor, hogy, milyen körülmények között derült ki ez Mitch számára is. kérnék egy rövidke keretsztorit is, ha lehet.
Dawson egyszer összefutott egy áruházban Gaillel és Bobbal. Talán akkor mondta el az apjának, hogy az anyja csalja őt.
Ha nem, akkor passzolok.