Dawson és a haverok: Kérdezz-felelek
Moderátor: ese
- aquarius76
- Őstag
Felesége van és egy kislánya. Drogos, vagy drogozott, ill. ellopta (ha jól emlékszem) a tartásdíjat amit a feleségének kellett volna adnia.Muncika írta:Mit tudunk meg a Joeyt kirabló férfiról?
Mikor a férfi Joeyval kiveteti az 500dollárt (talán ennyi volt az összeg)a számlájáról, végül Joey a kórházban becsempészi azt a feleség táskájába.
Helyes.aquarius76 írta:Felesége van és egy kislánya. Drogos, vagy drogozott, ill. ellopta (ha jól emlékszem) a tartásdíjat amit a feleségének kellett volna adnia.Muncika írta:Mit tudunk meg a Joeyt kirabló férfiról?
Mikor a férfi Joeyval kiveteti az 500dollárt (talán ennyi volt az összeg)a számlájáról, végül Joey a kórházban becsempészi azt a feleség táskájába.
Ese 300 pont
Muncika 280 pont
Koani 270 pont
Aquarius 76 270 pont
- aquarius76
- Őstag
Abban a részben, mikor egy buli úgy végződik, hogy Pacey és a főszereplők a rendőrségen kötnek ki egy cellában, Pacey marad utoljára, mert Doug beszélni akar vele. Ekkor mond egy nagyon szép hasonlatot, melyben egy állat is szerepel, akit nem szabad hagyni elveszni/elmenni.
Milyen állatról van szó ?
pillangó?aquarius76 írta:Abban a részben, mikor egy buli úgy végződik, hogy Pacey és a főszereplők a rendőrségen kötnek ki egy cellában, Pacey marad utoljára, mert Doug beszélni akar vele. Ekkor mond egy nagyon szép hasonlatot, melyben egy állat is szerepel, akit nem szabad hagyni elveszni/elmenni.
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
Igenese írta:pillangó?aquarius76 írta:Abban a részben, mikor egy buli úgy végződik, hogy Pacey és a főszereplők a rendőrségen kötnek ki egy cellában, Pacey marad utoljára, mert Doug beszélni akar vele. Ekkor mond egy nagyon szép hasonlatot, melyben egy állat is szerepel, akit nem szabad hagyni elveszni/elmenni.
Olyan szépen mondta Doug Paceynek, hogy ne hagyja elrepülni a pillangót, meg hogy neki már nincs is pillangója (vagy valami ilyesmi), hogy nekem ez a kedvenc Doug-os jelenetem.
Ese 310 pont
Muncika 280 pont
Koani 270 pont
Aquarius 76 270 pont
érdekes. erre a jelenetre magyar szinkronnal nem emlékszem, de németül is vmi pillangó a hason vagy vmi hasonló volt és az még előttem van.aquarius76 írta:Igenese írta:pillangó?aquarius76 írta:Abban a részben, mikor egy buli úgy végződik, hogy Pacey és a főszereplők a rendőrségen kötnek ki egy cellában, Pacey marad utoljára, mert Doug beszélni akar vele. Ekkor mond egy nagyon szép hasonlatot, melyben egy állat is szerepel, akit nem szabad hagyni elveszni/elmenni.
Olyan szépen mondta Doug Paceynek, hogy ne hagyja elrepülni a pillangót, meg hogy neki már nincs is pillangója (vagy valami ilyesmi), hogy nekem ez a kedvenc Doug-os jelenetem.
Ese 310 pont
Muncika 280 pont
Koani 270 pont
Aquarius 76 270 pont
- aquarius76
- Őstag
Eléggé rumlis a buli, nincs is engedélyezve, folyik a pia meg talán a kábítószer is, és valaki beköpi őket a zsaruknak.ese írta:maradjunk itt. miért került mindenki börtönbe?
Illetve ha jól emlékszem Doug elkapja Joeyt és Andiet a golfpályán amint egy olyan golfos járművel száguldoznak, és onnan válik világossá számára, hogy buli van.
(Az a jelenet tökre előttem van, mikor megjelenik a rendőrség=Doug, mindenki menekül amerre lát, és Paceyt ott találja Doug )
pontosan!aquarius76 írta:Eléggé rumlis a buli, nincs is engedélyezve, folyik a pia meg talán a kábítószer is, és valaki beköpi őket a zsaruknak.ese írta:maradjunk itt. miért került mindenki börtönbe?
Illetve ha jól emlékszem Doug elkapja Joeyt és Andiet a golfpályán amint egy olyan golfos járművel száguldoznak, és onnan válik világossá számára, hogy buli van.
(Az a jelenet tökre előttem van, mikor megjelenik a rendőrség=Doug, mindenki menekül amerre lát, és Paceyt ott találja Doug )
Ese 310 pont
Muncika 280 pont
Aquarius 76 280 pont
Koani 270 pont
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Igenese írta:senki? no, akkor teszek egy próbát.aquarius76 írta:Szóval akkor milyen helyzetben találja ott Paceyt Doug bátyó ?
emlékeim szerint eléggé be volt már rúgva és épp egy csővel öntötték a srácba a sört.
Bár én inkább arra emlékszem, hogy fejjel lefele oda volt kötözve egy fához, s a kérdésem is inkább erre irányult (volna).
Mivel amit írsz, teljesen jó (visszanéztem), jár a pont
Ese 320 pont
Muncika 280 pont
Aquarius 76 280 pont
Koani 270 pont
noh, őszintén szólva a fához kötözés már nem volt meg. vmi lefelé fordulás így előttem volt, de nem tudtam pontosan.aquarius76 írta:Igenese írta:senki? no, akkor teszek egy próbát.aquarius76 írta:Szóval akkor milyen helyzetben találja ott Paceyt Doug bátyó ?
emlékeim szerint eléggé be volt már rúgva és épp egy csővel öntötték a srácba a sört.
Bár én inkább arra emlékszem, hogy fejjel lefele oda volt kötözve egy fához, s a kérdésem is inkább erre irányult (volna).
Mivel amit írsz, teljesen jó (visszanéztem), jár a pont
Ese 320 pont
Muncika 280 pont
Aquarius 76 280 pont
Koani 270 pont
volt még egy másik alkalom, amikor Dougie bátyó illuminált állapotban lévő Pacey-hez kellett, hogy kivonuljon. mikor volt ez? rövidke keretsztorit kérnék hozzá.
- aquarius76
- Őstag
Én sem nagyon emlékszem...próbálkozom.ese írta:akkor marad Dinus, mint utsó mentsvár. benne van minden bizodalmam
a Pacey rész miatt gondoltam, hátha megmaradt másban is. de sebaj.
talán mikor Joey, Dawson, Andie, Jen, Jack elmennek Bostonba egyetemet/fősulit nézni, Pacey meg Capeside-ban marad Drueval. Elmennek inni (talán egy szomszédos településre) majd jól felöntenek a garatra, igazoltatják őket, s akkor kiderül, hogy még kiskorúak.
Ekkor jelenik meg Doug és visszi haza/vissza Capesideba a 2 srácot.
ahhoz képest, hogy nem emlékszel rá, szerintem jól leírtad. a lényeg benne volt, amire kiváncsi voltam.aquarius76 írta:Én sem nagyon emlékszem...próbálkozom.ese írta:akkor marad Dinus, mint utsó mentsvár. benne van minden bizodalmam
a Pacey rész miatt gondoltam, hátha megmaradt másban is. de sebaj.
talán mikor Joey, Dawson, Andie, Jen, Jack elmennek Bostonba egyetemet/fősulit nézni, Pacey meg Capeside-ban marad Drueval. Elmennek inni (talán egy szomszédos településre) majd jól felöntenek a garatra, igazoltatják őket, s akkor kiderül, hogy még kiskorúak.
Ekkor jelenik meg Doug és visszi haza/vissza Capesideba a 2 srácot.
Ese 320 pont
Aquarius 76 290 pont
Muncika 280 pont
Koani 270 pont
úgy látszik, Dinusnak nem jött be az utolsó hely és gyorsan visszaküzdötte magát a 2.helyre
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Pontosan.Muncika írta:Joey elmegy az egyetemi nyílt napra, és egy név keveredés folytán egy szobába kerülnek. (Joey mint fiú név szerepel) Joey először persze nem örül a dolognak. De itt ismerkednek meg egymással.aquarius76 írta:Röviden kérném leírni, hogyan ismerkedik meg egymással Joey és A.J. ?
Ese 320 pont
Aquarius 76 290 pont
Muncika 290 pont
Koani 270 pont
Ismét holtverseny a 2. helyen
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Jent megcsalta, a csaj erre rájött, borsot is törtek Charlie orra alá egy másik csajjal.A lényeg a csalás.Muncika írta:Bocsi.
Hogy (miért) ért véget Charlie kapcsolata először Jen-nel, majd később Joeyval?
Elég egy-két mondatban leírni.
Joeyval azért lett vége, mert a srác kapott egy jó ajánlatot az együttesével, hogy turnézzanak, ha jól emlékszem. Szóval Bostontól messze zenéltek, s Joey nem tartott vele, inkább okosodott a suliban.
Igen.aquarius76 írta:Jent megcsalta, a csaj erre rájött, borsot is törtek Charlie orra alá egy másik csajjal.A lényeg a csalás.Muncika írta:Bocsi.
Hogy (miért) ért véget Charlie kapcsolata először Jen-nel, majd később Joeyval?
Elég egy-két mondatban leírni.
Joeyval azért lett vége, mert a srác kapott egy jó ajánlatot az együttesével, hogy turnézzanak, ha jól emlékszem. Szóval Bostontól messze zenéltek, s Joey nem tartott vele, inkább okosodott a suliban.
Ese 320 pont
Aquarius 76 300 pont
Muncika 290 pont
Koani 270 pont
- aquarius76
- Őstag
emlékeim szerint Joey, Audrey és Pacey elmentek Bostonban egy bárszerűségbe. ott biliárdoztak és beszélgettek és vhogy Pacey szóba hozta, hogy ő bizony ismeri a "másik" Joey-t (aki nyilván sokkal bátrabb és bevállalósabb, mint az "eredeti").aquarius76 írta:Milyen szituációban láthattuk először énekelni Joeyt Charlieval ?
1-2 mondatban kérném.
majd Audrey felugrott a színpadra és énekelt egy számot Charlie-ékkal, és erre reagálva, valamint Pacey "elméletét" bizonyítandó hamarosan Joey is eltűnt és a színpadon látták és hallották viszont a többiek, Charlie zenekarával együtt.
- aquarius76
- Őstag
De jól leírtad ! Ismét tetszik a stílus.ese írta:emlékeim szerint Joey, Audrey és Pacey elmentek Bostonban egy bárszerűségbe. ott biliárdoztak és beszélgettek és vhogy Pacey szóba hozta, hogy ő bizony ismeri a "másik" Joey-t (aki nyilván sokkal bátrabb és bevállalósabb, mint az "eredeti").aquarius76 írta:Milyen szituációban láthattuk először énekelni Joeyt Charlieval ?
1-2 mondatban kérném.
majd Audrey felugrott a színpadra és énekelt egy számot Charlie-ékkal, és erre reagálva, valamint Pacey "elméletét" bizonyítandó hamarosan Joey is eltűnt és a színpadon látták és hallották viszont a többiek, Charlie zenekarával együtt.
Ese 330 pont
Aquarius 76 300 pont
Muncika 290 pont
Koani 270 pont