Ez is sok minden lehet.timus írta:Különleges képességek[/b]
Mondjuk (elsőre): Bűbájos boszorkák
M.
Moderátor: ese

Szia!crystal76 írta:Hello!timus írta:Különleges képességek[/b]
Most játszok először.
Én a The 4400-ra gondoltam.

ese írta:Kár, pedig álterhesség is bizti,hogy volt a parti sétányban is anno. Sőt ikertestvér is.És ő még gonosz is volt.

de gyilkos hajlamu azert keves van, aki tenyleg sorra nyirja ki az embereket es a baratokat....hm?hm?hm?construx írta:ese írta:Kár, pedig álterhesség is bizti,hogy volt a parti sétányban is anno. Sőt ikertestvér is.És ő még gonosz is volt.
hű, pedig ezek milyen kevés sorozatban fordulnak elő!!![]()
gonosz ikertestvér még a Jóbarikban is volt...![]()
Nem azt mondtam, hogy márpedig akkor is a parti sétány a megfejtés, csak végigpörgettem az agyamon az eddigi infókat. És különben is. Vizimentő akkor sem rohangál minden sorozatban!construx írta:ese írta:Kár, pedig álterhesség is bizti,hogy volt a parti sétányban is anno. Sőt ikertestvér is.És ő még gonosz is volt.
hű, pedig ezek milyen kevés sorozatban fordulnak elő!!![]()
gonosz ikertestvér még a Jóbarikban is volt...![]()
Hát konkrétan nem volt benne vízimentő, csak Joeynak és Chandlernek a Baywatch-nézés volt az egyik állandó programjuk, amibe néha a csirke meg a kacsa is beszállt.ese írta:A Jóbarátokban volt vizimentő???!!!bizsu írta:Pedig a Jóbarátokban az is volt!Hogy milyen egy univerzális sorozat ez is!
![]()
![]()
Hol??? Mikor???
Én sejtem melyik sorozatra gondolsz, de egyszerűen nem ugrik be, mi volt a címe. Kb. 5-6 éve mehetett a TV2-n, napi sorozat volt, és az egyik főszereplője szerepel a Harmadik műszakban, tűzoltót játszik. Nem ez az? Arra emlékszem, hogy nem fordították le a címét, talán annak a helynek a neve volt a címe, ahol játszódott...Nem jut eszembe!temesed írta:nem, a parti setany sem.......bocs.
ujabb info asszem 30 pontert:
alterhesseg, viszony a baratno anyjaval, gyilkos hajlamu ikertestver....

te bizsu, nagyon jo fele kapizsgalsz!!!!!!! sot mi tobb, tudod is a filmet, csak a cimet nem, de mivel ebben az esetben tejhatalommal rendelkezem a kerdesemnel, ugy dontottem, h odaadom neked a pontokat!bizsu írta:Én sejtem melyik sorozatra gondolsz, de egyszerűen nem ugrik be, mi volt a címe. Kb. 5-6 éve mehetett a TV2-n, napi sorozat volt, és az egyik főszereplője szerepel a Harmadik műszakban, tűzoltót játszik. Nem ez az? Arra emlékszem, hogy nem fordították le a címét, talán annak a helynek a neve volt a címe, ahol játszódott...Nem jut eszembe!temesed írta:nem, a parti setany sem.......bocs.
alterhesseg, viszony a baratno anyjaval, gyilkos hajlamu ikertestver....![]()
![]()
![]()
![]()
Tényleg, Sunset Beach! De jó, köszönöm, hogy elfogadtad a megfejtést!temesed írta:te bizsu, nagyon jo fele kapizsgalsz!!!!!!! sot mi tobb, tudod is a filmet, csak a cimet nem, de mivel ebben az esetben tejhatalommal rendelkezem a kerdesemnel, ugy dontottem, h odaadom neked a pontokat!bizsu írta:Én sejtem melyik sorozatra gondolsz, de egyszerűen nem ugrik be, mi volt a címe. Kb. 5-6 éve mehetett a TV2-n, napi sorozat volt, és az egyik főszereplője szerepel a Harmadik műszakban, tűzoltót játszik. Nem ez az? Arra emlékszem, hogy nem fordították le a címét, talán annak a helynek a neve volt a címe, ahol játszódott...Nem jut eszembe!temesed írta:nem, a parti setany sem.......bocs.
alterhesseg, viszony a baratno anyjaval, gyilkos hajlamu ikertestver....![]()
![]()
![]()
![]()
Egyebkent a cim Sunset Beach lett volna. jo kis sori volt, mi???