Olyan színű, mint az olaj...
vagy mint amikor híres erőemberünk győz egy bajnokságon, akkor mondjuk, hogy megszületett az újabb
Fekete arany
Moderátor: ese

Pontosan!!! gartuálok!!!BaciLaci írta:Ez az enyém!
Olyan színű, mint az olaj...
vagy mint amikor híres erőemberünk győz egy bajnokságon, akkor mondjuk, hogy megszületett az újabb
Fekete arany

Na jó, segítek... tényleg hasonlít rá, mert az is élőlény... és itt befejeződött a hasonlósági jegyek listája... ja, meg a teste is ugyanolyan (mint az előző tipped).temesed írta:parduc? leopard? puma? puli?

akkor én is tippelhetek?BaciLaci írta:Na jó, segítek... tényleg hasonlít rá, mert az is élőlény... és itt befejeződött a hasonlósági jegyek listája... ja, meg a teste is ugyanolyan (mint az előző tipped).temesed írta:parduc? leopard? puma? puli?
De te már csak 5 nap múlva tippelhetsz megint, mert négyet ellőtél már.

BaciLaci írta:Szegény fickó "Norbertharapást szőrével" gyógyíttatta magát a gyengélkedőn... Így csak Harry és Hermione vitte azt a bazinehéz sárkányosládát. Meg Malfoy volt az áruló, meg Neville az áruló beárulója...

csak vicceltem..de most mar kellemetlenul erzem magam.BaciLaci írta:Bocsi, de elmerültem a szégyenben, és így...
És különben is! Te mindig is óriási voltál, és az isteneket nincs joga hitvány földi halandónak méltatni. De ha őszentségesfennségesistenségességességed úgy kívánja, ám legyen... Íme (Baziteo), egy pöccintés az egér alakú darázstálcával, és meg is van...
Nem, nem! Ami jár, az jár!temesed írta:csak vicceltem..de most mar kellemetlenul erzem magam.BaciLaci írta:Bocsi, de elmerültem a szégyenben, és így...
És különben is! Te mindig is óriási voltál, és az isteneket nincs joga hitvány földi halandónak méltatni. De ha őszentségesfennségesistenségességességed úgy kívánja, ám legyen... Íme (Baziteo), egy pöccintés az egér alakú darázstálcával, és meg is van...
Látod, én nem vagyok ennyire sir-összívű, és értékelem, hogy jó helyen kapisgálta...construx írta:jelzem, a válasz se stimmelt...temesed írta:az en pontjaimat mar ki sem nagyitod...![]()
![]()