Hát én koncentrálok ezerrel..construx írta:hajaj, még láncleveleket is kaptam a témában, de most fogjuk magunkat, és konkentráljunk szépen a gyönyörű feladványomra!![]()
..
... de sajna akkor sem fogom tudni. 
Moderátor: ese

Az oké, de mi ez?construx írta:nem szoktam ajánlgatni, hogy ezt vagy azt feltétlenül hallgassa meg valaki, de anno hónapokig ezzel a számmal feküdtem és keltem, szép emlékeim kötődnek hozzá, életem kellemes napjai, szerintem nagyon tetszene azoknak, akik még nem ismerik..

ha megmondom, kapok pontot?ese írta:Az oké, de mi ez?construx írta:nem szoktam ajánlgatni, hogy ezt vagy azt feltétlenül hallgassa meg valaki, de anno hónapokig ezzel a számmal feküdtem és keltem, szép emlékeim kötődnek hozzá, életem kellemes napjai, szerintem nagyon tetszene azoknak, akik még nem ismerik..
Persze! Mínusz pontot, mert botor módon elárultad a saját feladványod megfejtését!construx írta:ha megmondom, kapok pontot?ese írta:Az oké, de mi ez?construx írta:nem szoktam ajánlgatni, hogy ezt vagy azt feltétlenül hallgassa meg valaki, de anno hónapokig ezzel a számmal feküdtem és keltem, szép emlékeim kötődnek hozzá, életem kellemes napjai, szerintem nagyon tetszene azoknak, akik még nem ismerik..
construx írta:ahh, tőrbe csalás, orv, galád tett!ese írta:Persze! Mínusz pontot, mert botor módon elárultad a saját feladványod megfejtését!
te is lányom, ese?!
Ja, most hogy végigolvastam, beugrott a címe is: vki (sajna a név még homály) az ágyban...construx írta:Abszolút jó helyen tapogatózol!!!Mary írta:A "gyönyörűséges feladványt még nem hallottam, de ez olyanm mintha Hajós András lenne...
ZazieMary írta:Ja, most hogy végigolvastam, beugrott a címe is: vki (sajna a név még homály) az ágyban...construx írta:Abszolút jó helyen tapogatózol!!!Mary írta:A "gyönyörűséges feladványt még nem hallottam, de ez olyanm mintha Hajós András lenne...
Hajós Andrásnak meg mi volt az együttese neve? Emil Rulez? Vagy mi...
Így elfogadod?

Mary írta:Ja, most hogy végigolvastam, beugrott a címe is: vki (sajna a név még homály) az ágyban...construx írta:Abszolút jó helyen tapogatózol!!!Mary írta:A "gyönyörűséges feladványt még nem hallottam, de ez olyanm mintha Hajós András lenne...
Így elfogadod?
Ez az!!!! Tudtam, hogy vmi idétlen nevet talált ki az a lökött...construx írta:Mary írta:Ja, most hogy végigolvastam, beugrott a címe is: vki (sajna a név még homály) az ágyban...construx írta: Abszolút jó helyen tapogatózol!!!
Így elfogadod?
![]()
egye kutya, üsse kő..
együttes is stimmel, a keresett név pedig Zazie.

tenyleg, most hogy igy mondjatok, emilrulez-es a stilusa...de eszembe sem jutott....pedig hallottam mar ezt a szamot egy koncerten...construx írta:míg el nem felejtem, akit érdekel, jogszerűen, ingyen letöltheti a dal többféle (koncert)változatát is az emilrulez.hu-ról!
hallgassátok meg őket sztem, érdemes!![]()
Nyah, senki se?!Mary írta:
"There's something wrong with the world today
I don't know what it is
Something's wrong with our eyes
We're seeing things in a different way
And God knows it ain't His
It sure ain't no surprise
(YA!)
Refrain:....
There's someting wrong with the world today
The lightbulb's gettin' dimmed
There's meltdown in the sky
If you can judge a wise man
By the color of his skin
Then mister, you're a better man than I
Refrain:....
Tell me what you think about our situation
Complication - aggravation
Is getting to you
If chicken little tells you that the sky is fallin'
Even if it wasn't would you still come crawling
Back again - I bet you would my friend
Again & Again & Again & Again & Again
Tell me what you think about our situation
Complication - aggravation
Is getting to you
If chicken little tells you that the sky is fallin'
Even if it wasn't would you still come crawling
Back again - I bet you would my friend
Again & Again & Again & Again
Something right with the world today
And everybody knows it's wrong
But we can tell 'em no
Or we could let it go
But I would rather be a hanging on
Refrain:...."
hajrá!
Az infók alapján az együttes az Aerosmith, de szám címét nem tudom sajan...Mary írta:SEnkinek semmi?
A számról még annyit, h. nagyon durva a klipje - most láttam a VH1-on: a gitáros egy száguldó vonat előtt éppen csak, hogy lelép a sínről...
Elég régi együttesről van szó. AZ énekes lánya színésznő, az egyik klipjükben szerepel egy másik színésznővel...
M.
Hú, jó gyors voltál!ese írta:Jaj de jó! Végre egyet tudok! Ez Zanzibár: Vágyom rád
Hatalmasakat tudtunk kolléganőimmel és barátaimmal bulizni a Zanzibár koncerteken a ZöldPardonban nyáron! Remélem idén is lesznek és mi megyünk!