jogos! főleg, hogy jobban beletrafált, mint én Jennifer Morrissonnal.bizsu írta:Hát, őszintén, lehet, hogy igazad van. Én biztosan Miamira emlékeztem, ezért nem néztem utána az IMDb-n. Azért így is elfogadom Temesed válaszát.
Mit tudunk a tévésorozatokról?
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
akkor adhatok uj kerdest?????.....bar bevallom, tartok en ezektol az uj kerdesektol....mert vagy elfelejtem, h mi a feladvany, vagy nem tudom pontosan a nevet (es altalaban ti sem)...vagy...ja, mar nem varakoztatlak titeket sokat, ugyhogy csak ez a ketto!:D
najo, a kerdes:
Mi a közös a Vészhelyzetben, A férfi fán terem-ben és a Luis Parkerben?
najo, a kerdes:
Mi a közös a Vészhelyzetben, A férfi fán terem-ben és a Luis Parkerben?
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
a Férfi fán terem-ről nem tudok, de ha a Luis Parker az Parker Lewis akar lenni, abban és a Vészhelyzetben Abraham Benrubi volt egy közös szereplő..temesed írta:Mi a közös a Vészhelyzetben, A férfi fán terem-ben és a Luis Parkerben?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
így!ese írta:Daisyconstrux írta:de jó lenne, ha még csak most lépnék be...
Hogy hívják Donald kacsa barátnőjét?
Construx 200 pont
Temesed 160 pont
Ese 160 pont
Mary 120 pont
Bizsu 120 pont
Ameline 90 pont
BaciLaci 60 pont
Ronibaba 60 pont
Delilah 40 pont
Timus 30 pont
he?és ez így inkáb 2ik xx-be nem?![]()
![]()
![]()
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
ki rakná össze a bevallásaidat meg a céged beszámolóját, ha nem lennének ilyen szilárd tényekhez ragaszkodó emberek?construx írta:ezt a könyvelős logikát!![]()
én tisztára elvonatkoztattam a szilárd tényektől..
mellesleg, nem mondtam még? szeretek a számokkal dolgozni.
Keine Panik auf der Titanic!
hát a tipped jónak bizonyult, én is ennyiről tudok. tied a pont és a kérdezés joga!temesed írta:jujjjjjjjjjj...csak tippelni tudok. 3.ese írta:Oké, könyveléstől függetlenül, de a számoktól nem eltávolodva íme a köv kérdés:![]()
sorozat: Dr.House
kérdés: hány felesége volt eddig Dr.Wilsonnak?
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
sájsze, itt is?construx írta:esetleg egy kérdés feltevésével még javíthatsz is ezen a helyzeten!temesed írta:áá, csak celtudatosan hajtok az elso hely fele.....
ok, gyorsan kerdest:
Szökés
Hany embert tettek el láb alól az elso evad soran a Scofield ugy erdekeben?
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
azt hiszem gyenge volt a kerdes, mert sztem vannak itt PB rajongok, csak nem hozta oket lazba a gyilkolasok felsorolasa. bocsiiiii
GG
Soroljatok fel legalabb 2 nagy almot/tervet, amit Lorelai es Rory sokat tervezgetett de bizonyos esemenyekhez voltak kotve! (remelem ertheto a kerdes)
GG
Soroljatok fel legalabb 2 nagy almot/tervet, amit Lorelai es Rory sokat tervezgetett de bizonyos esemenyekhez voltak kotve! (remelem ertheto a kerdes)
1., A hátizsákos európai körútjuk, Rory érettségije után, ami meg is valósult.
2., Rory 21. szülinapja, amikor is éjfélkor leülnek egy kaszinóbeli asztalhoz 21-ezni és valami alkoholt inni. A nyereményen 21 dolgot vesznek, és a tervekben szerepelt még valami 21 férfiről is, de tekintettel Loganre és Lukera, ettől lehet, hogy eltekintettek volna, he nem lettek volna rosszban éppen akkor.
2., Rory 21. szülinapja, amikor is éjfélkor leülnek egy kaszinóbeli asztalhoz 21-ezni és valami alkoholt inni. A nyereményen 21 dolgot vesznek, és a tervekben szerepelt még valami 21 férfiről is, de tekintettel Loganre és Lukera, ettől lehet, hogy eltekintettek volna, he nem lettek volna rosszban éppen akkor.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
jo a megfejtes! en is erre gondoltam!!!!!bizsu írta:1., A hátizsákos európai körútjuk, Rory érettségije után, ami meg is valósult.
ja, es a 21-est valoban megcsinaltak, miutan kibekultek, es megultek Rory szulinapjat a tervezett modon!
Construx 200 pont
Temesed 170 pont
Ese 160 pont
Bizsu 130 pont
Mary 120 pont
Ameline 90 pont
BaciLaci 60 pont
Ronibaba 60 pont
Delilah 40 pont
Timus 30 pont