Kiknek nem hoztak ajándékot európai körútjukról a lányok?
Mit tudunk a tévésorozatokról?
Moderátor: ese
hűha! hát jó, teszek egy próbát.temesed írta:csak 1????? najo, ide vele! de akkor meselj kicsit rola, h miert mentek oda.....
Ha minden igaz, Kaliforniába mentek közösen, amikor arról volt szó, hogy Carrie cikksorozatát a Szex és NY-t (ez volt az újság cikk sorozat címe is, ugye???
Őszintén szólva, ahogy ezt így leírtam, kissé elbizonytalanodtam.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
en is. bocsi.ese írta:hűha! hát jó, teszek egy próbát.temesed írta:csak 1????? najo, ide vele! de akkor meselj kicsit rola, h miert mentek oda.....
Ha minden igaz, Kaliforniába mentek közösen, amikor arról volt szó, hogy Carrie cikksorozatát a Szex és NY-t (ez volt az újság cikk sorozat címe is, ugye???) megfilmesítik, és Matthew McConaughey lett volna a főszereplő, vagy mi?
Őszintén szólva, ahogy ezt így leírtam, kissé elbizonytalanodtam.![]()
bocsi!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
bevallom, en pont erre a reszre nem emlkeszem.....ezek szerint nem lattam minden reszt....
en arra emlekszem, amikor elmentek Las Vegasba megunnepelni Charlotte szulinapjat...meg amikor elmentek valami eskuvore videkre....de en hiszek neked, es megadom a pontokat...
en arra emlekszem, amikor elmentek Las Vegasba megunnepelni Charlotte szulinapjat...meg amikor elmentek valami eskuvore videkre....de en hiszek neked, es megadom a pontokat...
a balanced diet is a cookie - in each hand
Hát bizony Bizsu tudja jól, valóban a "sima" és a tengerészeti jelző a különbség. Mellesleg a New Yorki helyszínelőknek sem az elején van az N!temesed írta:kinke van igaza, Ese?
CSI: NY az így lenne az helyesen írva.
Construx 190 pont
Temesed 150 pont
Ese 150 pont
Mary 120 pont
Bizsu 120 pont
Ameline 90 pont
BaciLaci 60 pont
Ronibaba 60 pont
Delilah 40 pont
Timus 30 pont
(pótolandó az említett késedelmem. ha véreskezű adminunk belémköt, majd megdumálom vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese 2007.08.20. 11:39-kor.
húúú! igazad van, ezt gyorsan pótlom. de az hogy lehet halk megjegyzés, ha közben a mondat végére hangos kacagó smilet teszel?bizsu írta:Csak halkan jegyzem meg, nehogy véreskezű adminunk lesúlytson, de moderátorunk az előző körnél elmaradt a pontállással...
egyébként még véletlenül sem a kötekedés vezérel, de kiváncsiságom az imdb felé vette az irányt. ott viszont a "sima" CSI-ban írja szerepelni Meredith-et. lehet, hogy ők nem látták azokat a sorozatokat?