már megint kötekedsz????construx írta:nincs olyan, hogy veszélyesen.
![]()
Mit tudunk a tévésorozatokról?
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Delilah úgyis nyaral valahol, talán nem sértődik meg, ha ezt megpróbálom:temesed írta:sokmindent.....pl azt is, amit most meg fogok kerdezni (remelem nem egek be vele megint):
Miert eppen Alaszka:
Miert nem akart Meggi osszejonni Flashman dokival kezdetben?
(remelem jol irtam a neveket..ha nem, akkor kerlek ertsetek jol)
talán, mert a korábbi udvarlói fura körülmények között meghaltak?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
szerintem ha valaki megfejti, te is tudni fogod majd!temesed írta:construx írta:mikre emlékszem!!![]()
jihíí!
Milyen világhírű személyiséggel köthető össze Bobby egyik nagy szerelme, Jenna - vagyis az őt játszó színésznő? (Dallas)
huuuu, fogalmam sincs! honnan szeded elo ezt a kerdest????
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
remek megfejtés, így van!Mary írta:Ő Priscilla Presley, Elvis Presley felesége volt.construx írta:mikre emlékszem!!![]()
jihíí!
Milyen világhírű személyiséggel köthető össze Bobby egyik nagy szerelme, Jenna - vagyis az őt játszó színésznő? (Dallas)
M.
Construx 190 pont
Temesed 140 pont
Ese 130 pont
Mary 120 pont
Bizsu 100 pont
Ameline 90 pont
BaciLaci 60 pont
Ronibaba 60 pont
Delilah 40 pont
Timus 30 pont
B.D.
B.D.
Úgy látom, elkél a segítség... Tehát igazából 3 nevet kéek, mert a két sorozatcím is egy-egy név. Tehát a megfejtés a színésznő neve + egy női név és egy férfi (vezeték)név.Mary írta:Két sorozatcímet és egy nevet kérek:
A színésznő egyikben még egy ügyvéd transzvesztita barátnője, a másik sorozatban már orvos vezető beosztásban.
M.
Ez asszem, elég nagy segítség, de ha mégsem holnap (v. holnapután) jövök egy újabbal.
M.
Na jó, ez úgy látom, bonyolultra sikeredett.Mary írta:Úgy látom, elkél a segítség... Tehát igazából 3 nevet kéek, mert a két sorozatcím is egy-egy név. Tehát a megfejtés a színésznő neve + egy női név és egy férfi (vezeték)név.Mary írta:Két sorozatcímet és egy nevet kérek:
A színésznő egyikben még egy ügyvéd transzvesztita barátnője, a másik sorozatban már orvos vezető beosztásban.
M.
Ez asszem, elég nagy segítség, de ha mégsem holnap (v. holnapután) jövök egy újabbal.
M.
Foglaljuk csak össze: ÜGYVÉD barátnője sorozatban - ORVOS egy másik sorozatban
egy-egy név a sorozat címe (a főszereplő neve).
Na? Így? Vagy nem tudjátok elképezelni kedvenc kórházigazgatónkról, h. valamikor átalakított férfit játszott?!
Bizsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Te biztosan tudnád kapásból! Mikor jössz haza?
M.
Oké, engem rávezettél. Lisa Edelstein lenne a hölgy, ha minden igaz. Dr.House-ban Lisa Cuddy, kórházigazgató.
És valószínüleg az Ally McBealben vmi Cindyt játszott. Őszintén szólva, őrá nem emlékszem.... bááááár...... most beugrott vmi. Na ennek utánanézek, mert ha szerencsém lesz, abban a részben játszott Vartan is, és akkor az megvan.

És valószínüleg az Ally McBealben vmi Cindyt játszott. Őszintén szólva, őrá nem emlékszem.... bááááár...... most beugrott vmi. Na ennek utánanézek, mert ha szerencsém lesz, abban a részben játszott Vartan is, és akkor az megvan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese 2007.07.26. 21:36-kor.
Keine Panik auf der Titanic!
Bejött!!! Az egyik részben, amiben játszik Lisa, ott figyel Vartan is!!!

.....
megnéztem ezt a két Vartanos részt. Állati volt!!!!
És Lisa szerepe se volt semmi. A vicc az, hogy mikor anno én felvettem ezt a részt, emlékszem, hogy nem tűnt ismeretlennek Lisa sem, ám akkoriban még nem néztem House-t, így nem tudtam hova tenni. De a szinkronhangokat most sem tudtam megszokni. Kár értük.... 
.....
megnéztem ezt a két Vartanos részt. Állati volt!!!!
Én meg ezt tudtam, h. szóvá fogja tenni vki, és volt is a személyre tippem. de arra gondoltam, h. ez a vki majd átgondolja, és látja, h. úgy értem, enyém a 3. legtöbb pont. (Mivel a 2. helyen egyenlő pontszámok vannak.)construx írta:negyedik..Mary írta:éljen, éljen ese! (éééééééééés már megint 3. vagyok!!!)![]()
Tisztában vagyok vele, h. így is 3-man vanak előttem, tehát onnan, ahonnan Te nézed, a negyedik vagyok.
De onnan, ahonnan én, a 3.
Nem ér elrontani az illúziómat!
M.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
okéé..Mary írta:Én meg ezt tudtam, h. szóvá fogja tenni vki, és volt is a személyre tippem. de arra gondoltam, h. ez a vki majd átgondolja, és látja, h. úgy értem, enyém a 3. legtöbb pont. (Mivel a 2. helyen egyenlő pontszámok vannak.)
Tisztában vagyok vele, h. így is 3-man vanak előttem, tehát onnan, ahonnan Te nézed, a negyedik vagyok.
Nem ér elrontani az illúziómat!![]()
M.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Mary, en uugy szeretem a szovegeidet!!!!:D:D:DMary írta:Én meg ezt tudtam, h. szóvá fogja tenni vki, és volt is a személyre tippem. de arra gondoltam, h. ez a vki majd átgondolja, és látja, h. úgy értem, enyém a 3. legtöbb pont. (Mivel a 2. helyen egyenlő pontszámok vannak.)construx írta:negyedik..Mary írta:éljen, éljen ese! (éééééééééés már megint 3. vagyok!!!)![]()
Nem ér elrontani az illúziómat!![]()
M.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Én meg Mary kérdeseit szeretem. Hihetetlenül ötletes kérdései vannak. Fantasztikusak, és nagyon kell agyalni, hogy kitaláld! (mondom én, aki az utóbbi kettőjét kitaláltam.
)
Egyébként ha azt nézzük, mondhatjuk, hogy Mary 3.helyen áll. Ugyanis a 2.helyen holtverseny van.
Egyébként bocsi Mary, hogy beelőztelek.
Vartanra pedig muszáj reagálnom, bár megpróbálom visszafogni magam, nehogy drága jó adminunk Kínából visszatérve el találjon tiltani bármiféle fórumozástól, mondván kezelhetetlenné váltam.
Vartan=Vaughn (ls.Alias topic, plusz nemrégiben szét is kaptam egy másik - talán a Csevegjünk topic egész szerkezetét egy remekbeszabott sztárfotóval az említett személyről)
Remélem eléggé visszafogott voltam és nem tettem kárt sem a fórum szerkezetében, sem a fórumozók lelki világában.
ja, és ugye én jönnék valamiféle elmés új kérdéssel. hmm.... hát muszáj lesz gondolkodnom, mert nem pattannak ki ilyen jó kérdések a fejemből, mint Marynek.
Egyébként ha azt nézzük, mondhatjuk, hogy Mary 3.helyen áll. Ugyanis a 2.helyen holtverseny van.
Vartanra pedig muszáj reagálnom, bár megpróbálom visszafogni magam, nehogy drága jó adminunk Kínából visszatérve el találjon tiltani bármiféle fórumozástól, mondván kezelhetetlenné váltam.
Vartan=Vaughn (ls.Alias topic, plusz nemrégiben szét is kaptam egy másik - talán a Csevegjünk topic egész szerkezetét egy remekbeszabott sztárfotóval az említett személyről)
Remélem eléggé visszafogott voltam és nem tettem kárt sem a fórum szerkezetében, sem a fórumozók lelki világában.
ja, és ugye én jönnék valamiféle elmés új kérdéssel. hmm.... hát muszáj lesz gondolkodnom, mert nem pattannak ki ilyen jó kérdések a fejemből, mint Marynek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese 2007.07.29. 20:14-kor.
Oké, talán sikerült kitalálnom egy épkézláb kérdést, habár Mary kérdéseit fix, hogy nem überelem.
Szóval!
Melrose Place és Beverly Hills 90210
volt pár epizód, amikor egyik szereplő átkóvájgott egyik sorozatból a másikba. Ugyanaz a név, ugyanaz a szerep. Ki volt az? (netán kivel került kapcsolatba?)
Szóval!
Melrose Place és Beverly Hills 90210
volt pár epizód, amikor egyik szereplő átkóvájgott egyik sorozatból a másikba. Ugyanaz a név, ugyanaz a szerep. Ki volt az? (netán kivel került kapcsolatba?)
juj, pedig ezt már láttam! miért nem reagáltam rá??? hmm.bizsu írta:Jake volt az, aki a BH-ban Kellyék házát renoválta, majd pár rész erejéig randizgatott is a lánnyal. A Melrose Placben szerintem nem volt olyan nő, akivel ne lett volna dolga, úh. ezeket a románcokat most inkább nem sorolom fel.
na mindegy. a válasz tökéletes! te jössz Bizsu!