akkor mondd a fohos nevet!Kornbabe írta:Eszembe jutott a sori, a főhős neve is, csak a címben nem vagyok biztos.
Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mondanám, hogy esetleg a Jesse, a földönkívüli (asszem ez volt a címe), de egyrészt az első infó maga a földönkívüli volt
, másrészt szerintem te ezt még/már nem nagyon láthattad..
Nekem is csak ködös emlékeim vannak róla.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
mi az h nem lattam???construx írta:Mondanám, hogy esetleg a Jesse, a földönkívüli (asszem ez volt a címe), de egyrészt az első infó maga a földönkívüli volt, másrészt szerintem te ezt még/már nem nagyon láthattad..
hat persze, h a Jesse!!!!!!
nekem is csak kodos emlekeim vannak rola, nem szerettem ezt a filmecsket, azt hiszem a Zorrot vagy vmilyen jo musort valtott fel....
szoval tied a ponty....es adhatsz ujat!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
oké, szuper, de akkor most vagy hanyagoljuk hétvégéig a topikot, vagy adjon más, mert nem leszek netközelben..temesed írta:mi az h nem lattam???![]()
![]()
hat persze, h a Jesse!!!!!!![]()
nekem is csak kodos emlekeim vannak rola, nem szerettem ezt a filmecsket, azt hiszem a Zorrot vagy vmilyen jo musort valtott fel....
szoval tied a ponty....es adhatsz ujat!
szombaton jövök, addig is sziasztok!
B.D.
B.D.
Nem az volt a címe, hogy Nehéz napok egy Föld nevű bolygón. Vagy nagyon keverem valamivel?construx írta:Mondanám, hogy esetleg a Jesse, a földönkívüli (asszem ez volt a címe), de egyrészt az első infó maga a földönkívüli volt, másrészt szerintem te ezt még/már nem nagyon láthattad..
De, szerintem igazad van. Bár mindenki ugyanarra gondolhatott a végén.PaGa írta:Nem az volt a címe, hogy Nehéz napok egy Föld nevű bolygón. Vagy nagyon keverem valamivel?construx írta:Mondanám, hogy esetleg a Jesse, a földönkívüli (asszem ez volt a címe), de egyrészt az első infó maga a földönkívüli volt, másrészt szerintem te ezt még/már nem nagyon láthattad..
Keine Panik auf der Titanic!
Tényleg az volt a címe.PaGa írta:Nem az volt a címe, hogy Nehéz napok egy Föld nevű bolygón. Vagy nagyon keverem valamivel?construx írta:Mondanám, hogy esetleg a Jesse, a földönkívüli (asszem ez volt a címe), de egyrészt az első infó maga a földönkívüli volt, másrészt szerintem te ezt még/már nem nagyon láthattad..
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
hadd ne én döntsem el, kapok-e pontot..Kornbabe írta:temesed dönt... vagy a topikgazda... vagy constux... nekem mindegy.construx írta:Jesse, the alien.
Na most mi legyen itt akkor?
(épp eszembe jutott, hogy általában érdemes jóban lenni egy adminnal. csak úgy véletlenül. nem érdekes. nem szeretném befolyásolni a döntéshozókat.)
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ööö... van egy új feladványom.. amint kitalálom, mi legyen az..Kornbabe írta:Nem szükséges, szerintem, menjünk csak tovább. Úgyis azt mondtad, van egy jó kis feladványod.
esetleg ez:
1. infó 50 pontért:
Férfiak és kislányok
B.D.
B.D.