Vicces fiú vagy ám Te! He-he!construx írta: A Construx mindenfelé garázdálkodik, csak nincs mindenre ideje..
Mindenki elvesztette az összes pontját, irgumburgum!
persze csak vicceltem
Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
Nem jön be a kép.temesed írta:najo, itt az ido arra, hogy uj kepen torjuk a fejunket...persze nekem is tornom kell a buksimat, hogy honnan szedjek vlami jo kepet....
...éééééééés mar talaltam is. varm a megfejteseket.
Nem könnyű képet adtál fel feladványnak Temesed. Én is csak tippelni tudok. Ez nem akkoriban volt, amikor a 3.évadban Jen vmi egykori pompom-lányok csapatának vezetőjével találkozott és vmi bált kellett, h összehozzanak, de volt köztük egy kis feszültség. Ám ott feltünt Henry is, és vhogy csak megoldódtak a dolgok.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
pontosan....vegre a helyes megfejtes.....timus írta:Ha jól emlékszem ez a jelenet az után a bál után játszódik, amikor Jen megtudja, hogy Henry agész nyáron sporttáborban lesz és ezt vele meg sem beszélte. Ezen nagyon felhúzza magát, úgyhogy össze is vesznek a végén.
Timus, varjuk az uj kerdest!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
szerintem ez az, amikor Dawson az elso filmjveel nyer egy jo kis osszeget, ebbol uj filmet csinal magarol es Joeyrol, a kapcsolatukrol. Joey epp Jackkkel van, es nem esik jol neki, h a szemelyes viszonyukat nyilvanossagra akarja hozni, de vegul o is beall segiteni. Es ez a forgatason lehet, masodik evad.
ebbe most belepofátlankodnék és egy picit kekeckednék. szerintem ez nem az a jelenet. ez egy másik, amit fel sem soroltam a másik DC kvíz topicban.temesed írta:szerintem ez az, amikor Dawson az elso filmjveel nyer egy jo kis osszeget, ebbol uj filmet csinal magarol es Joeyrol, a kapcsolatukrol. Joey epp Jackkkel van, es nem esik jol neki, h a szemelyes viszonyukat nyilvanossagra akarja hozni, de vegul o is beall segiteni. Es ez a forgatason lehet, masodik evad.
ez az a jelenet, amikor Dawson anyja még Philadelphiában van, és Dawsonnak szerzett egy kis "mellékest", ha forgat egy rövid tudósítást a Capeside-i focicsapatról. itt épp Jackkel készített interjút. a műsor nem tett jót a csapatnak, mert ezzel felfedték Jack kilétét, akit Mitch addig titkos újoncként akart rejtegetni.
A topic anyukája meg nem olyan szörösszívű, hogy pontokat vonogasson. Meg ha vezető helyzetből még vonnék is, még csúnyán néznétek rám.construx írta:államvizsga előtt nincs most kedvem/időm pontozással és levonással foglalkozni, tegye tehát ezt meg a topik anyukája!
Most sajna nincs időm, de holnap igyekszem keresni képet.
És én még mindig nem hoztam újabb feladványt???!!! Irgum-burgum! Na jó, ezt sürgősen orvosolni kell! Megyek és felkutatom a legjobb képet!Kornbabe írta:Már szombat van.ese írta: Most sajna nincs időm, de holnap igyekszem keresni képet.
Hopsz! Van egy aprónak nem mondható problémám. Nem jön be Roberto képfeltöltős oldala.
No, próbálkozzunk ezzel.
http://jvdb.mediablvd.com/gallery/galle ... 5/PDVD_337
Kiváncsi vagyok, így működik-e?
Úgy tűnik, hogy igen. Tehát akkor ideiglenesen így lesz feltéve a feladvány.
Mivel azonban ez esetben az évad és a rész sorszáma felettébb egyszerű lenne, így most feltétlenül ragaszkodnék a konkrétabb sztorihoz.
Sok sikert!
http://jvdb.mediablvd.com/gallery/galle ... 5/PDVD_337
Kiváncsi vagyok, így működik-e?
Úgy tűnik, hogy igen. Tehát akkor ideiglenesen így lesz feltéve a feladvány.
Mivel azonban ez esetben az évad és a rész sorszáma felettébb egyszerű lenne, így most feltétlenül ragaszkodnék a konkrétabb sztorihoz.
Sok sikert!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
najo itt az ideje.
ez a kep az 5ik evad utolso reszeibol valo, amikor nagy vizsgaidoszak van. Joey az egesz ejszakat vegigtanulja, mikorben Dawsonnak lesz egy kis afferja a filmkritikussal. De rajon, h neki Joey kell, mert ő-ő-ő-ő-ő-őőőőő az igazi!
ezert amikor felkel a nap, elmegy a koynvatrba, ahol Joey a konyvein alszik. Odaad neki egy kavet, majd leul melle, hogy nezni akarja egy kicsit. Joey kiadja magabol a vizsgaidoszak miatti aggodalmait, de Dawson elalszik a monologon...
ez a kep az 5ik evad utolso reszeibol valo, amikor nagy vizsgaidoszak van. Joey az egesz ejszakat vegigtanulja, mikorben Dawsonnak lesz egy kis afferja a filmkritikussal. De rajon, h neki Joey kell, mert ő-ő-ő-ő-ő-őőőőő az igazi!
Ennél szebben én sem írhattam volna le! Grat Temesed! Ügyi vagy! Te jössz!temesed írta:najo itt az ideje.
ez a kep az 5ik evad utolso reszeibol valo, amikor nagy vizsgaidoszak van. Joey az egesz ejszakat vegigtanulja, mikorben Dawsonnak lesz egy kis afferja a filmkritikussal. De rajon, h neki Joey kell, mert ő-ő-ő-ő-ő-őőőőő az igazi!ezert amikor felkel a nap, elmegy a koynvatrba, ahol Joey a konyvein alszik. Odaad neki egy kavet, majd leul melle, hogy nezni akarja egy kicsit. Joey kiadja magabol a vizsgaidoszak miatti aggodalmait, de Dawson elalszik a monologon...
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
huha, nekem is 50 pontom van??? az állás dontetlen-mocsoda meccs volt!!!!!
:D:D
na, johet az ujabb kep, amivel midnig akad egy kis gondom, de remelm talalok vmi jot!
az a baj, h most xarakodik a netem, es nem akar egyetlen kulfoldi oldal sem bejonni...sem yahoo, sem a hivatalos dawson site...nem ertem, mi a baj.
kepet kesobb hozok!
na, johet az ujabb kep, amivel midnig akad egy kis gondom, de remelm talalok vmi jot!
az a baj, h most xarakodik a netem, es nem akar egyetlen kulfoldi oldal sem bejonni...sem yahoo, sem a hivatalos dawson site...nem ertem, mi a baj.
kepet kesobb hozok!
Joey épp Hetson vizsgájára készül Eddie lakásán, mindent sikerült megtanulnia. Reggel Eddie kávéval ébreszti, néhány perc múlva pedig egymás karjaiban kötnek ki és sikeresen elalszanak.temesed írta:rendbe jott a netem, igy ime az uj kep!!!