Ez igen!ese írta:hehe! ezt nekem kell megfejtenem!Mary írta:Akkor - ha már így belelendültünk:
Melyik kórházban dolgozik Dr. House?
M.
Princeton Plainsboro
Elfelejtettem, h. rajtam kívül más is House-hétvégét tartott...
M.
Moderátor: ese

Delilah, nem csapsz le, én meg most égni fogok..ese írta:Hm. Próbáltam olyan kérdést találni, ami nem mai sorozatból van.
Miért éppen Alaszka: Hogy hívták Fleismann doki asszisztensét?
Igen, tényleg valami M-es. De nem Marian.construx írta:Delilah, nem csapsz le, én meg most égni fogok..ese írta:Hm. Próbáltam olyan kérdést találni, ami nem mai sorozatból van.
Miért éppen Alaszka: Hogy hívták Fleismann doki asszisztensét?
Marian?![]()
(de valami M-es, asszem.)
az viszont biztos, hogy Forgószél!

hát naaaa....!ese írta:oké, de ha nem írtad volna a Forgószelet, csak ezek miatt nem kaptál volna pontot.construx írta:hey! az első négy betűt totál eltaláltam!![]()
1.kérdés: REX!!!construx írta:Kérdés:
A Rex felügyelő című sorozatban hogy hívták a kutyát?
nem.. keresek másikat.
ez lesz az:
Milyen maradandó sérülést szenvedett a JAG-ben egy misszó során Roberts hadnagy?

ez így van!ese írta:1.kérdés: REX!!!![]()
![]()
![]()
2.tényleges kérdés: ha jól emlékszem, amputálni kellett az egyik lábát és utána műlábbal volt kénytelen folytatni az életét.

Na, akkor ha jól emléxem volt Allison és Billy, Jake, Jane és Michael, meg volt Matt, meg Kimberly, meg Amanda...most ezek jutottak eszembe, de ha teljes név kell, akkor szólj, azt is tudom, csak lusta voltam beírni!ese írta:Török fel, mint a talajvíz!![]()
Melrose Place:
Soroljatok fel min. 5 lakót a társasházból

Nem, nem kell. Mivel túlteljesítetted a kérést, ezért elfogadom és tied a pont. Ügyi!Ronibaba írta:Na, akkor ha jól emléxem volt Allison és Billy, Jake, Jane és Michael, meg volt Matt, meg Kimberly, meg Amanda...most ezek jutottak eszembe, de ha teljes név kell, akkor szólj, azt is tudom, csak lusta voltam beírni!ese írta:Török fel, mint a talajvíz!![]()
Melrose Place:
Soroljatok fel min. 5 lakót a társasházból

meg jo h nem vagy az!bizsu írta:Ha kicsit szőrszálhasogató akarok lenni, akkor bele kell, hogy kössek a kérdésbe, hiszen Joey nem halt meg a liftaknában, csak kómába került, majd néhány év múlva visszatér a sorozatba, amikoris egy női agyat ültetnek a fejébe. De mondom, csak ha szőrszálahsogató akarnék lenni...