Tényleg a SeaQuest!timus írta:Régebben volt egy tengeres sorozat, azt hiszem a címe: Seaquest De valszleg nem erre gondoltál, mert régebben adták.
Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Tényleg nem, de nagyon szerettem azt a sorit. És nagyon sajnálom Jonathan Brandist!timus írta:Régebben volt egy tengeres sorozat, azt hiszem a címe: Seaquest De valszleg nem erre gondoltál, mert régebben adták.

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
a megmentőmRonibaba írta:Hódító hodok???
igen az
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára roberto 2006.01.21. 11:21-kor.
Nem akarok kötözködni, de ez a feladvány is nemrég volt. Azért emlékszem ennyire, mert az életindulóból én fejtettem meg.Ronibaba írta:Asszem nehezebbet kellet volna adnom!construx írta: Ally McBeal?![]()
Mindegy. A megfejtés érdemes azért még Construxé!
Construx, van egy új feladványtippem: Colombo.
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Bocsánat, csak nem mindig tudom követni az összes topicot és így azt sem tudom, hogy volt-e már egy adott sorozat. Úgy rémlett, hogy az Ally Mcbeal még nem volt, de akkor ezek után igyexem jobban figyelni!ese írta:Nem akarok kötözködni, de ez a feladvány is nemrég volt. Azért emlékszem ennyire, mert az életindulóból én fejtettem meg.![]()
Mindegy. A megfejtés érdemes azért még Construxé!
Construx, van egy új feladványtippem: Colombo.

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."