Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
Ez nagyon könnyű: ez természetesen a Melrose Placetemesed írta:huhaaaaa..rogotn eloleptem az elokelo 6ik helyre!!![]()
vagy ott is voltam?
uj feladvany!!! elso info: Kimberly Shaw
Jó kis sori volt, kár, hogy ott is a végére sokan kiszálltak az eredeti gárdából. Ebben a soriban tűnt fel Alyssa Milano is, aki később a Bűbájos boszorkákkal lett ismertebb.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
nkem nem!Kornbabe írta:Ez nagyon könnyű: ez természetesen a Melrose Placetemesed írta:huhaaaaa..rogotn eloleptem az elokelo 6ik helyre!!![]()
vagy ott is voltam?
uj feladvany!!! elso info: Kimberly Shaw![]()
Jó kis sori volt, kár, hogy ott is a végére sokan kiszálltak az eredeti gárdából. Ebben a soriban tűnt fel Alyssa Milano is, aki később a Bűbájos boszorkákkal lett ismertebb.
neztem a sorit, de nevekre nem emlekeztem..es arra sem, h ki jatszott benne a szuletett felesegbol....
a balanced diet is a cookie - in each hand
Bizony!roberto írta:Cobra 11 ?Kornbabe írta:Új feladvány:
autópálya
ÁLLÁS:
Kornbabe: 470 pont
construx:370 pont
Mary 310 pont
bizsu: 240 pont
Ronibaba: 180 pont
Temesed: 170 pont
ese: 140 pont
Roberto: 120 pont
PaGa: 100 pont
Daw: 50 pont
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ameline 2006.01.16. 17:09-kor.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
huhaaaa..eszembe jutott egy sori, ami egy kaloz helyes ffirol szolt, aki jarja a tengereket csapataval es egy csinos novel..vegul osszejonnek....csak nem jut eszmbe a neve, pedig egy hires magyar iro is irt rola novellas regenyt...vagy ilyesmit....Ronibaba írta:Na, akkor 1. kulcsszó: tenger
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Annak nekem sem jut eszembe a címe, de nem is arra gondoltam. Ebből a tenger dologból még sok lehet. A holnapi infó könnyebb lesz!temesed írta:es amit en irtam...az nem sandokan......hanemhanemhanem....nem jut eszembe a cime!!Ronibaba írta:ez sem nyertdaw írta:Sandokan?![]()

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

Te jössz! Mingyán bemásolom az állást